Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Do pań po wielu partnerach

Kobiety, która miały ponad 10 partnerów seks. - nie jest wam z tym źle?

Polecane posty

Gość Do pań po wielu partnerach

Nie czuje się dziwnie, że robiliście to z tyloma facetami?

Gość to jest tylko seks przeciez
:O po co do seksu dorabiac jakas chora filozofie? seks to seks i jak mialam ochote sie pieprzyc z wiecej niz jednym i to jeszcze nie bedac w zwiazku to mam sie czuc jak szmata? blagam! :O

Gość paniom po wielu partnerach
mowimy nie

Gość prynvypałki z biedry mniam
KOCHAM

Gość kazzekkk
nie oznacza to ze spala z 10 cioma w jednym roku i sie puszcza z kazdym , nie mialbym nic przeciwko ale napewno byl bym ciekawy czy im doruwnuje

Gość aha i achhhhh
jak kiedys dotre do tej liczby to ci napiszę. na razie mi bardzo duzo brakuje, ale nigdy nie mów nigdy. :D

Gość porzadne kobiety nie maja
tylu partnerow

Gość trdbnhgtjtyrj
co za porzadne/nieporzadne porzadna jest jak nie kradnie i nie klamie od sfery seksualnej wam wara zachcialo sie pietnowac kobiety za naturalne potrzeby

Gość paniom po wielu partnerach
mowimy nie

Gość fanaberyja
ja miałam 11 partnetrów, czyli przez tego ostatniego, męża mojego, nie mieszcze sie w grupie przyzwoitych :O :D hmmm. uwazam za blondyn ma racje, zreszta czesto ja ma. kazdy z tych 10 partnerów był moim chłopcem/mezczyzna przez minimum kilka miesiecy. w kazdym sie patetycznie i wielce zakochiwałam :) ;) no coz, naiwna i głupia byłam, ale jak juz, to załuje ze sie z nr 4 czy 8 w ogóle zwiazałam, ale seksu nie żałuje :) kazdy kolejny wiedział którym z kolei moim facetem jest, i zaden nie miał nic przeciwko... a byli to raczej mądrzy chłopcy :) tyle mam wam do powiedzenia, wracam spac do nr 11, męża mojego:)

Gość No się zdecydujta ludzie
Mówicie: MIŁOŚĆ to nie tylko seks, seks to tylko dodatek, przyjemność, seks nie jest ważny Co robicie: SEKS to sens istnienia, to wyznacznik wszelaki, SEKS jest najważniejszym kryterium - to z iloma facetami spała kobieta świadczy o niej, o jej charakterze; lepiej aby była zła, niemiła, ale żeby seksu nie uprawiała tyle

Gość black cherry shot
nie jest im źle, bo traktują seks sportowo, a nie emocjonalnie. jeśli ktoś ma inną hierarchię wartości i nie idzie do łóżka z pierwszym lepszym i nie ma później takich dylematów. jak ktoś nie ma oporów, by uprawiać seks z byle kim, bez głębszych uczuć, tym bardziej nie będzie miał wyrzutów sumienia.

Gość dziesięć dziewięć osiem.......
"dla kobiety każdy partner jest przez jakiś czas dłuższy lub krótszy całym jej życiem" - ale pierdoły ktoś napisał. :-O Myślisz, że kobiety nie mają własnego życia????? Zgadzam się z tym, że nie ma co dorabiać ideologii.

Gość Kubankavaa
Ja mialam ok 25 partnerow seksualnych,i ok 300 partnerow oralnych. Bardziej wole lodziki od sexu i jak spuszczaja mi sie na twarz mmm. Najmlodszy mial 14,najstarszy z 65. Nie uwazam sie za dziwke. Lubie sie zaspokajac

Gość bgkjvik
''dla kobiety każdy partner jest przez jakiś czas dłuższy lub krótszy całym jej życiem'' co za bullszit :O miałam dwóch, których ogólnie miałam gdzieś i nawet w najmniejszym stopniu nie wiązałam z nimi przyszłości, liczył sie tylko seks i nic więcej

Gość facet 31 lat
witam, jestem facetem, znalazlem to forum i ten temat w Google ja mam 31 lat, do 28 go roku zycia mialem dwie partnerki, natomiast w ostatnich 3 latach okolo 30 partnerek, z tego 70% to prostytutki, a reszta przygodne, niezobowiazujace znajomosci ciekawi mnie czy powinienem byc szczery w przyszlosci wobec mojej przyszlej narzeczonej? czy tez ona by tego nie zrozumiala, stracilbym w jej oczach z powodu takiej liczby partnerek seksualnych?