Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JaWam Powiem Jak to Być Powino

Instrukcja obsługi kobiety

Polecane posty

Gość zawsze stoi
JaWam Powiem Jak to Być Powino poprawiłas sie kobieto wybaczam Ci

Podnieca mnie to kiedy facet, podczas seksu od tyłu łapie mnie za włosy (na głowie!!!) i lekko za nie ciagnie

Gość miki maus
a już myślałem że masz boberka???

Może ktoś opisze swoje przeżycia?? :)

Uwielbiam też jak kręci mi sutami robiąc tzw. radyjko :classic_cool:

Piszcie Panie Panowie co Wy lubicie i jak lubicie :)

Hihi podszywom dziękuję :)

Gość miki maus
chyba koniec tematu?

a koniec....przyszlam z kwiatkami:D....uff.....co za ulga :D

nie ma to jak przyzwoity kondukt pogrzebowy......a co tam...niech sie laska cieszy :D

Gość flak z olejem
fev jesteś głupią cipą... jak ty piszesz jakies bzdety o seksie to chcesz braw ale jesli ktos inny coś napisze to nie w smak ci. co? nie odpowiadaj z łaski swojej

Mężczyzno lubię tez kiedy patrzysz na mnie jak się dotykam. ten pożądliwy wzrok kiedy powoli ściągam bluzkę i stoję przed Tobą w staniku. Kiedy rozpinam go powoli i zrzucam. Widzisz moje piękne piersi? Dotykam ich powoli i delikatnie, ujmuję w dłonie. Patrz na mnie proszę, podnieca mnie to. Masuję coraz mocniej patrząc Ci w oczy. Zjeżdżam niżej. powoli. Dochodzę do spodni. Rozpinam je. Widzisz moje czerwone majteczki? Staję tyłem, nachylam się i powoli zdejmuję spodnie. Mam nadzieję, że patrzysz na moje pośladki. Znowu jestem z przodu. Powoli wkładam rękę w majtki. czuję swoje ciepło. Wkładam środkowy palec do Twoich ust. Pośliń go, nie bój się. Ściągam majteczki. jedną nogę stawiam wyżej tuz obok Ciebie żebyś miał dobry widok. Wkładam palca do środka, czuję swoje ciepło. Patrz proszę jak poruszam nim powoli. Przyspieszam, dokładam jeszcze jeden paluszek. Zamykam oczy, powoli odpływam... Wyjmuję palce, dotykam łechtaczki masuję tak jak lubię najbardziej, delikatnie. Jestem już bardzo mokra. Zdejmij proszę swoje spodnie. Weź go w rękę chcę patrzeć jak Ty to robisz. Przestań, daj mi go proszę polizać, uwielbiam Twój smak. Daj mi go ssać, lizać, całować, Chcę go poczuć głęboko w mojej buzi. Zatop dłonie w moich włosach i poruszaj w swoim tempie. Czuję jak pulsujesz, skończ proszę w moich ustach!!

Nie mogę już więcej pisać, bo jestem strasznie napalona a męża nie ma w domu. Pisząc ten post mam rękę w majtkach i poruszam paluszkiem bardzo bardzo powoli. Jestem mokra, gorąca i spragniona seksu. Jeszcze wrócę a teraz potrzebuję chwili dla siebie :)

Gość Fev, Ty jak zwykle
sprawdzasz się w roli wszystkowiedzącej w kwestiach damsko-męskich :P ?

Wszystkigo nie wiem.....ale nauczylam si ze: -faceci sa jak masoni....solidarni az po grob -kiedy mowia ze chce im sie siku to autentycznie chce im sie siku -sa bardziej samodzielni niz kobiety....az do czasu kiesy uzaleznia sie sexualnie od jednej kobiety -nie patyczkuja sie ...cos nie odpowiada to ciecie chirugicze i po bolu -zazwyczaj mamusia to dla faceta swietosc....z tesciowa lepiej sie wiec zaprzyjaznic -ale facet to tez najorutniejsze zwierze, gdy sie msci to krew bryzka na prawo i lewo...nienawidzi z miloscia i kocha z nienawiscia

Gość Fev, Ty jak zwykle
Kobiety za to nigdy nie bywają mściwe 😴 Gdzie byłaś jak cię nie było ? Tęskniłem :classic_cool:

Gość Fev, Ty jak zwykle
Cię*

nawet nie wiem z kim mam rzyjemnosc rozmawiania:( przeprowadzilam sie do niemiec...mieszkam blisko belgii...odrabiam straty finansowe jakie zrobil mi ex... chce ponownie stworzyc wlasna firme....to....widze...ze wychodzi mi w zyciu lepiej niz milosc...nie mam do niej szczecia...

kobiety tez bywaja msciwe...ale glow nie odcinaja toporem

Gość Fev, Ty jak zwykle
Kiedyś się dowiesz :) Współczuję :O Zamierzasz wrócić do kraju ?

nie....nie mam do czego....nie mam do kogo...nie mam tam celu... nie sadze tez ze na stale w niemczech zostane....za 2 lata wyjade na floryde...o ile inne miasto wczesniej mnie nie skusi.....mam czas..

Gość Fev, Ty jak zwykle
Fev, te wielokropki sugerują, że nie najlepiej z Tobą :( Wyrażam swoje zaniepokojenie ...

wszystko w porzadku....zawodowo zwlaszcza... brakuje mi tylko faceta ktorego mialabym dla siebie.....wszysko to co sie wolkol mnie kreci jest 10-20 lat mlodsze ode mnie....poza jednym wyjatkiem, jednym 47-latkiem....przeciez nie moge miec dziecka z facetem 10 lat mlodszym!!!!!!!

Gość Fev, Ty jak zwykle
Znajdzie się odpowiedni, kwestia czasu :) Kiedyś podawałaś tu maila - można do Ciebie napisać ?

mozna.....tyle ze rzadko mam teraz czas na pisanie....sam widzisz z jaka czestotliwoscia teraz mnie tu widac na kafe

Gość Fev, Ty jak zwykle
Napiszę... a Ty w łaskawości swojej potwierdź (mailowo) czy doszło - ok ?

Gość Fev, Ty jak zwykle
Gone :P

Gość Fev, Ty jak zwykle
Dobrej nocy 🖐️