Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lata 2000 sięczne

Czy oglądaliście kiedyś telenowele typu Zbuntowany anioł, Luz maria, Fiorella???

Polecane posty

Gość lata 2000 sięczne

Czy teraz nie uważacie że ten czas można było lepiej poświęcić na naukę.

Gość pomrańczowa mandarynka
to chyba kazdy ogladal :)

Paloma i Antonella byla :D

Gość jakingas
oglądałam zbuntowanego, luz maria, dziki ksiezyc, paloma, kachoorra, fiorella :D

Ja oglądałem cud miłości, przyjaciółki i rywalki, brzydule, krople miłości, oraz rubi i gorzką zemstę. Zbuntowanego anioła również :)

Dwie pierwsze telenowele które wymieniłem lubiłem najbardziej, tematyka kryminalna :D

Gość jakingas
a i jeszcze brazylijskie lubiłam ogladąc, ale ytułów juz nie pamietam bo one wczesniej leciały;)

Gość elilama
o tak przyjaciolki ii rywalki byly super,

Gość jakingas
o własnie cud miłosci to jedna z tych brazylijskich ktore ogladałam i mi siepodobały:P

Gość mermeladka
parę odcinków i o dlatego, że akurat tv grał\\nie do się tego oglądać to filmy dla ćwierć-mózgów

Pamietacie Stelline i Antonelle tam grala ta sama aktorka:O :D

Gość Posłaniec szczęścia
Oglądałam:P Posłaniec szczęścia to była piękna telenowela. I nie rozumiem autorze o co Ci chodzi z tym poświęcaniem na naukę?:O Ja obecnie jestem na 1 roku mgr, więc nie wiem czy Tobie telenowele przeszkodziły w nauce, czy może komuś znajomemu?

Gość lata 2000 sięczne
Ale czy nie uważacie że ten czas można było poświęcić na naukę??? bo ja tak uważam, ja w tamtych czasach chodziłem do gimnazjum. Teraz te filmy dostępne są w internecie od Palomy po Fiorelle i Kachorre...

Cud miłości to peruwiański serial :) był super, dużo morderstw w nim było podobnie jak w przyjaciółkach i rywalkach :D

u mnie zaczeło sie od esmeraldy bylam chyba w zerówce albo pierwsza klasa podst :D i potem sie wciagnelam i ogladalam kazda po kolei jak leciało :D potem przerwałam na kilka lat (przestali pozniej puszczac na tvn i polsacie) i jakis rok temu na pulsie chyba wciagnelam sie w twarz Analiji, pozniej nie igraj z aniolem (do teraz) i osaczona(tez do teraz) :D:D:D lubie je ogladac bo tam sa takie piekne babki ze az milo popatrzec (nie jestem lezba:D) tylko lubie podpatrywac ich makijaze i ubior :)

Gość elilama
tak w antonelli grala andrea del boca czy jakos tak fajne to bylo a czy dobrze pamioetam ze fabula stelliny i luz marii byla taka sama?>

i nie zaluje wcale ze tyle sie tego naogladalam. teraz to ogladam z nudow bo leca akurat po poludniu w porze obiadowej a ja nie znosze jest i nie ogladac tv, a nie ma wtedy nic innego. no i jakos wciagnelam sie i ogladam codziennie ;P

No ja ogladalam Palome, Fiorelle, Luz Marie, Gorzka zemste, Z glowa w chmurach, Przyjaciolki i rywalki i kilka innych ale juz nie pamietam jak one sie nazywaly:D

Gość gość biesłan
Takie coś powinni od razu poddać utylizacji jeden głupek kręci takie g****o a reszta się podnieca.

Gość gość
Jakie g***???!!!! Normalne, dobre seriale!!! Bronię honoru telenowel!!!

Gość gość
Ja to kiedyś oglądałam :-) generalnie nie oglądam telewizji wcale, ale w drugiej ciąży miałam nakaz leżenia plackiem i to na boku...poznałam wiele produkcji :-)

Gość Annkana
Nawet aktualnie oglądam Zbuntowanego Anioła i dziś juz za kilka godz kolejny odcinek na Pulsie o 13.50

Gość gość
Ja ogladam morze milosci;)

Gość gość
"lata 2000 sięczne 2011.04.02 Ale czy nie uważacie że ten czas można było poświęcić na naukę??? bo ja tak uważam, ja w tamtych czasach chodziłem do gimnazjum. Teraz te filmy dostępne są w internecie od Palomy po Fiorelle i Kachorre..." Co Ty za głupoty piszesz? Oglądanie Luz Marii nie przeszkodziło mi w zdaniu matury (i to nie takiej jak dziś gdzie sa prezentacje) potem poszłam na studia. Ja pitole ale Wy macie dylematy...