Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość svavvsadv

Dlaczego faceci po 30-ce wyglądają na 24 - ZGROZA

Polecane posty

Gość svavvsadv

Mam kumpelę ma 20 lat. widzę ją z facetem patrzę ech ma z 24. Potem dowiaduję się że chodzi z 30-latkiem :( Jakiś niedorozwój biologiczny czy co?

Gość no bo dzisaij faceci
dbaja o siebie

Gość w przeciwieństwie do
szkaradnych poelk w UK które przynoszą nam wstyd

Gość mi wielu ludzi
mowi, że wyglądam na 20 kilku latka ;) mam 32 ;) nie uważam, że to zgroza - ogólnie OK i nawet mnie to cieszy że wyglądam młodziej niż mam

Gość bo w tym popierd. kraju
trzeba miec te 6 lat zapasu zeby sie czegos dorobic i potem zyc jako 24 latek

Gość polacy są sexi
tak tak

Gość ja mam 30 wyglądam na
nie więcej niż 20

Gość ja mam 30 wyglądam na
możesz sobie na mnie pobluzgać i mnie powyzywać od niedorozwojów jak ci ulży

Gość kerrt
Za to Polki mają 24 a wyglądają na 30+

Gość mclk[ew3vcv3
Kurcze, jak ja bym chciala, zeby tak bylo... raczej z tego co widze faceci po 30 wygladaja na pod 50, a po 20 - na 30paro latkow , przynajmniej w porownaniu do rowniesniczek :( Mna sie interesuja glownie faceci po 20 niestety, a przynajmniej w Polsce juz sa zaniedbani, zmarszczki (no trudno, moze to akurat sprawa genow... ale i niezdrowego zycia pewnie tez), wielkie brzuszyska, nie gola sie... Nie wszyscy oczywiscie, ale wiekszosc. Jak tak patrze, to czesto laseczki kolo 30 nie maja jeszcze zmarszczek albo minimalne, a faceci... ostatnio umowilam sie z takim jednym, myslalam, ze ma 26 lat co najmniej, bo wlasnie zmarszczki itd. a okazalo sie ze on jest mlodszy ode mnie i ma 22...

Gość mclk[ew3vcv3
*mna sie interesuja faceci po 30 a wole takich bardziej w moim wieku

Gość ghrfjmkhj
"Jak tak patrze, to czesto laseczki kolo 30 nie maja jeszcze zmarszczek albo minimalne," kogo k-u-r-w-a chcesz w wała przyładować - pzreciez to norma że kobiety szybko łapia zmarszczki bo stzraenie się jest u nich przyspieszone biologicznie. Jeżeli nie widac u nich zmarch to znaczy ze dobrze je kryją makijażami i milionem innych kosmetyków.

Gość bonzur f
w polsce sa tacy faceci typ 1. niscy i chudzi z nieproporcjonalnie wielka i szeroka glowa, wlosy koloru mysiego, w wieku 20 lat maja zakola na czole, a w wieku 30 maja juz tylko wlosy na dolnej czesci potylicy typ 2. wysoci i bardzo chudzi i zylasci z nieproporcjonalnie mala glowka, wlosy koloru braz, rowniez z zakolami typ. 3 od niskich do sredniowysokich, krepi i przysadzisci z okragla glowa ale proporcjonalnych rozmiarow, napuchniete cialo, palce u rak tak napuchniete ze wydaje sie ze zaraz pekna, spieczenie na sloncu przewaznie od pracy na budowie wydaje mi sie ze te zmarszczki w mlodym wieku, to wlasnie od tego ze jakies 80% populacji meskiej w polsce, pracuje na budownie (czy to w polsce czy za granica)

Gość sldkmlscmdlckmsldmcsd
sama jestes niedorozwojem tacy ludzie maj dobre geny dlatego ich organizmy wolniej sie starzeja

Gość tyd
hfd

Gość kachaa88333
gdzie ty takich widujesz?? bo ja widuduje 25latkow wygladajacych na 30+, a 30+ wygladaja na ..sporo po 30.

Gość svavvsadv
Jem gowno ofermy :O

Gość jupjup
upp up