Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Amonaria

Apel do wszystkich tu zgromadzonych pt. "prawda w oczy kole"

Polecane posty

Gość Amonaria

Witam. Apel własciwie skierowany do facetów, ale rowniez do kobiet. Czesto spotykam się z tutejszymi opiniami, że cyt. "Kafeteria to forum przegrańców" tudzież pasztetów, czy zakompleksionych grubasów. Zawsze kierowane jest do to płci żeńskiej i męskiej-wystepujacej tu mimo, że to forum dla kobiet. Zapewne większość obraźliwych tekstów jest autorstwa mężczyzn. Pisza tu jacy co inni sa infantylni, przegrani, nie nadajacy się do życia itp. Slowa skierowane sa do kobiet.. Hmm dla mnie naturalne jest, ze kobiety korzystaja z tego forum, to raczej nie budzi żadnych kontrowersji, wiadomo, kobieta poszukuje tu rad, potrzebuje poplotkowac, oderwac sie od zycia codziennego. Ale, ze mezczyzni przesiaduja tu całymi dniami to nie jest naturalne, to jest nienormalne! Tym bardziej, ze ów Kafeterowicz pozwala sobie na niemiłe uwagi do innych, wyzywa od przegrańców, ale to on jest przegrańcem życia. Bo który porzadny, prawdziwy facet przesiaduje całymi dniami na forum i wypisuje takie bzdury? Mam tu na mysli wiele facetów m.in dyrektore czy Juliusz cezar. Jak to mówią kozak w necie, pizda w świecie. Idealnie pasuje ten cytat do niektórych tutaj. Robicie tu z siebie zajebistych macho, przy okazji poniżacie innych a tak na prawde jesteście pizdami a nie chłopami. Prawda w oczy kole co? :O

jak na razie widzę, że same dziewczyny się wypowiadają. No faceci, wiem, że tu jesteście:O Gdzie wasze złote myśli?

Gość co się stałoz tym forum???????
gdzie podszywacze? Gdzie ten cały klimat? Czemu tu się taka nuda zrobiła? Trochę mnie tu nie było i jaka zmiana... :o O co chodzi? Czy to sen? Gdzie stara, dobra kafeteria?

Gość Amonaria.
sikam do wanny :(

Gość mermeladka
ale zamącony tekst i nudny nie dałam rady doczytać

Gość co się stałoz tym forum???????
GDZIE SĄ PODSZYWACZE Z KAFETERII? CO SIĘ Z WAMI STAŁO? KTO WAS PORWAŁ? GDZIE JESTEŚCIE? JAK WAM POMÓC?

Nie oczekuj konstruktywnych odpowiedzi. I tak usłyszysz, że jako Polka to: - namiętnie dajesz dupy ciapatym w Tunezji - uwielbiasz trzymać penisy w ustach - ejsteś kobietą= kurwą - twoje miejsce jest w kuchni, ewentualnie masz wychodne do salonu w celu przyneisienia piwa - lecisz na murzyńskie pały - wpierdalasz chipsy i ciastka i zrzędzisz, ze jestes za gruba

trudno ;) Nie śmieszy was ta cała sytuacja? Z tymi facetami na forum? Przecież z nich tu nie ma żadnego pożytku..nie można z nimi normalnie pogadać, bo 90% wypisuje bzdury i wulgarne teksty o seksie. A dlatego, że im brakuje seksu w codziennym życiu. Rączka już ich nie zaspokaja wiec mają fantazje, które przelewają na klawiaturę. Większa większość to pewnie prawiczki znające RedTube od deski do deski.

Gość ddddssss4e4e4rf43434
Chrupek Nie oczekuj konstruktywnych odpowiedzi. I tak usłyszysz, że jako Polka to: - namiętnie dajesz d**y ciapatym w Tunezji - uwielbiasz trzymać penisy w ustach - ejsteś kobietą= k**wą - twoje miejsce jest w kuchni, ewentualnie masz wychodne do salonu w celu przyneisienia piwa - lecisz na murzyńskie pały - wpie**alasz chipsy i ciastka i zrzędzisz, ze jestes za gruba Widzę, że chociaż ty jedna przyjęłaś prawdę do siebie :)

Chrupek Nie oczekuj konstruktywnych odpowiedzi. I tak usłyszysz, że jako Polka to: - namiętnie dajesz d**y ciapatym w Tunezji - uwielbiasz trzymać penisy w ustach - ejsteś kobietą= k**wą - twoje miejsce jest w kuchni, ewentualnie masz wychodne do salonu w celu przyneisienia piwa - lecisz na murzyńskie pały - wpie**alasz chipsy i ciastka i zrzędzisz, ze jestes za gruba Widzę, że chociaż ty jedna przyjęłaś prawdę do siebie Haha. Prawdę? A co w tym prawdziwego? Bo np. mnie żaden z tych podpunktów nie jest bliski i nigdy nie będzie.

Gość Jestem facetem i
bywam na forum prawie codziennie, nigdy przez caly dzien. Zdecydowanie nie czuje sie gorszym od innych... :) Pisze jedynie gdy ktos pyta, lub temat jest dla mnie wazny. Mam co robic, nigdy sie nie nudze, wiec nie mam potrzeby popisywania sie na kafeterii.

Jestem facetem i No w takim razie Ciebie to nie dotyczy, bo kazdy moze skorzystac z tego forum, ale nie w tak bezczelny sposób jak inni. Wkurwia mnie najbardziej dyrektore, przeciez to musi być mega cipa a nie facet.

Gość przeciez dyrektore to baba
:D 🖐️