Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość gku6bt

Przemoc/szkoła

Polecane posty

Gość gku6bt

W piątek byłem w pewnej szkole w sprawach biznesowych, przechodząc przez korytarz zobaczyłem jak kilku chłopaków kopie dziewczynkę to nie były jakies zwykłe kopniaki ale porządne ciosy. Wziąłem dwóch tych chłopaków i wyrzuciłem na 5 metrow zaraz wstali i nic z tego co widziałem im sie nie stało, powiedziałem jeszcze że jak jeszcze raz zrobią jej cokolwiek wrócę i będzie z nimi jeszcze gorzej, potem uciekli. Jak wyszedłem z tej szkoły uświadomiłem sobie dopiero co zrobiłem i zamiast zaprowadzić ich do dyrektora sam im wymierzyłem karę. Mam 30 lat i na co dzien jestem zrównoważonym facetem więc sam nie wiem skąd to zachowanie. Teraz obawiam się że wpakowalem sie w tarapaty, coś mi grozi za takie zachowanie ?

Gość ddddssss4e4e4rf43434
Tak działa promieniowanie z murów polskich szkół.

Gość rewaaaa
gosciu jestes pojebany powinny cie zamknąc dzieci swize bijesz w szkole pojebalo cię ? jakby to był mój syn to bym własnoręcznie zlinczowała !!

Gość zndjjanaa
rewaaaa, a gdyby ta dziewczynka była twoją córką, to też byś go zlinczowała?

Gość rewaaaa
zacznijmy od tego że dzieci które mają głowę na karku umiom się bronić ! a jak ktos jest ograniczony to sama nie wiem czy sobie na to nie zasłużył !

Gość ja nie mogęęęęę
o kurwa :O "umiom" i kto tu jest ograniczony, tępa, śmierdząca locho ze wsi?

Gość gku6bt
Nie będę się odnosił do Pani rewaa ale chciałbym sie jednak dowiedziec czy coś mi za to może grozić ?

Gość rewaaaa
a ty co pisac umiesz idealnie ale sama to chyba dziecka nie umiesz wychowac i potem łarzą takie ofermy po polskich szkołach i jeszcze mają pretensje że inni im łomot spuszczają

Gość ja nie mogęęęęę
Oczywiście, że może. Na przykład jeśli w szkole jest monitoring.

Gość sesiii
A znają twoje nazwisko? Jeśli nie to wątpię by coś ci groziło. Dobrze zrobiłeś.

Gość gku6bt
monitoringu nie ma to wiem na pewno.

Gość ja nie mogęęęęę
ciebie chyba lali w dzieciństwie rewaaaa i dlategoś taka tępa, bo ci łeb w muszli sedesowej przytrzasnęli :O

Gość gku6bt
nazwiska tez w szkole nikt nie zna ale wiem że z łatwością moga poznac jeśli tylko będą chcieć.

Gość ja nie mogęęęęę
A no to luzik, chyba że musisz wrócić kiedyś do tej szkoły i ktoś z nauczycieli cię rozpozna (a wtedy widział całe zajście). Ci chłopcy nic Ci nie zrobią, bo będą się bali sami wkopać, no i wstyd, że od jednego oberwali.

Gość rewaaaa
nie dałam się lać cipo bo nie jestem frajerką i syna tez wychowam na takiego co wie co to honor ! bo nie kazdy niestety wie i łarza tacy frajerzy po uliach jak autor.

Gość sesiii
Hm.. poznać mogą. Ale muszą wymyślić po co im to nazwisko. Zresztą oskarżając ciebie, muszą też liczyć się z oskarżeniem siebie o bicie tej dziewczyny. Za duże ryzyko żeby się skarżyli.

Gość gku6bt
Wrócić tam musze pod koniec maja, problemy w związku z tą sytuacją moge miec ale rzecz w tym że w lipcu planuje slub i nie chce żeby cokolwiek mi wtedy głowe zawracało a obawiam się że może to być powodem sporego zamieszania, gdyby oczywiście się wydało.

Gość ja nie mogęęęęę
a tak się rzucasz rewuniu w temacie o przemocy, bo? :D jaki masz koszmar z młodości, że tak się gorączkujesz? :D

Gość rewaaaa
powiedziałam ci juz cipo że jestem honorowa i rzadnemu nie dałam a i nie dam sie skopac a niech tylko tknie mojego syna to łeb ukręce przy samej dupie !

Gość sesiii
Do końca maja oni zapomną, że to się zdarzyło, zapomną twarzy. Zresztą w szkołach jest dużo osób a nie 2;]. Ciesz się ślubem!

Gość ja nie mogęęęęę
biedna jesteś :D

Gość gku6bt
sesiii pocieszające Twoje słowa ;) oby tak była jak piszesz.

Gość rewaaaa
frajerze oby cie znalezli i obys poniusł karę, w pierdlu powinienes siedziec za takie pobicie dzieciaczków ! o slub sie martwisz a o zdrowie tych chłopców nie ? frajer bez jaj !

Gość sesiii
Niedawno chodziłam do szkoły;]. Im jest wstyd pewnie, że dali się pobić, zresztą konsekwencje dla nich tez niefajne.

Gość josea
Dobrze zrobiłeś! To młodzi bandyci, niech wiedzą że ktoś zawsze będzie od nich silniejszy i da im po mordzie, rodzice niczego nie potrafili ich nauczyć ale Tobie pewnie się udało. Takie łobuzy potraktują w ten sposób zawsze: starszą lub młodszą osobę lub też kogoś niepełnosprawnego są zbyt tępi żeby uczyć ich szacunku dla osób słabszych, boją się tylko innej silnej pięści. Cóż to chwasty ludzkie a że dzieci...dorosną i będzie tylko gorzej.

Gość rewaaaa
następny co uznaje frajerstwo, jak ty chcez syna wychować capie ?? na takiego co kazdy moze z nim zrobic co chce ? ten kraj nigdzie nei bedzie normalny z takim podejsciem !!!!!!!!!!!!!!!

Gość josea
A nie jest frajerstwem kopać leżącą dziewczynkę w dodatku z pomocą kolegi?? Pewnie to szczyt honoru??

Gość rewaaaa
a nie rozumiesz capie że taka śrota musi się nauczyć bronić tak cięrzko to pojąć w tym małym rozumku ??!!

Gość josea
Widzę że nie ma co dyskutować bo kultury uczono Ciebie pewnie "pod celą", ortografii wcale, nawet mi Ciebie nie szkoda...Nie życzę Twojemu synowi żeby kiedyś musiał się bronić przed atakiem trzech osiłków chcących odebrać mu telefon ale wiedz że może się tak zdarzyć a wtedy pewnie powiesz mu w szpitalu że był "śrotą"

Gość rewaaaa
i żebyś wiedziała że powiem ale mój syn nigdy do tego neie dopóści NIGDY !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! martw się o swojego