Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

nivea77

POMOC DLA PSIAKA...PROSZE WEJDZCIE!!!!!

Polecane posty

Zuzię wyrzucono na mróz w trakcie oszczenienia.Szczenięta zamarzły. Sunia prawdopodobnie wpadła pod samochód, ma stare nie leczone pęknięcie miednicy, nie utrzymuje czynności fizjologicznych , wypada jej odbyt. Jest młoda, bardzo ładna , szybko by znalazła dom, gdyby wyzdrowiała. Znany chirurg może podjąć się operacji ale musimy zrobić jej rezonans magnetyczny na który nie mamy pieniędzy.Ten lekarz dał nam nadzieję i wiarę, którą już straciliśmy.Zuzia ma cudowny charakter, kocha dzieci i ludzi. Jest młoda. Każda złotówka pomoże uratować Zuzię Proszę o wpłaty tytułem - pomoc dla Zuzi OTOZ ANIMALS Schronisko dla Bezdomnych Zwierząt w Elblągu ul. Królewiecka 233 82-300 Elbląg 41 1160 2202 0000 0001 2949 7297 BIC/SWIFT: BIGBPLPWXXX

Szkoda, że w tej popierdolonej Polsce nie usypiają takich ludzi jak ty.

Gość nivea, tutaj lepiej nie zakłac
takich topików. Sama kiedyś szukałam tu pomocy dla pieska i też mnie wyzwali. Tutaj siedzą sami przegrańcy życiowi, którzy za swoje niepowodzenia wyżywają się na kim popadnie. A Zuzi oczywiście pomogę - zaraz po niedzieli zrobię przelew ;)

Masz racje,zawsze znajdzie sie jakieś ścierwa...ale pare razy trafiłam na ludzi którzy naprawde pomogli. Tak było np. z szerlok.pl, pustamiska.pl. Powrzucałam te adresy albo historie podobne do tej w temacie i to naprawde dzialało. Wrzucam też na nk, fb i demoty. O co Was też serdecznie proszę...