Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aDALOA

KŁÓTNIA!

Polecane posty

Gość aDALOA

Cześć. Mam 17 lat , pokłóciłam się dziś strasznie z mamą! Ona uważa , że to moja wina , ale ja wiem , że tak nie jest! To ona jest winna! Zacznę od początku! Dziś rano byłam na dworze z psem i Pan rozdawał ulotki. Że kupując 1 pizze dostaje się 2 gratis. Przychodzę i mówię mamie , żeby mi dała pieniądze , bo idę kupić te pizze i potrzebuje 50 zł. Streszcze rozmowę: -( mama na moją prosbę o 50 zł) nie dam Ci. Kup sobie za swoje - Juz wydałam. Kupiłam sobie przecież buty , książki i odżywkę! -No tak , ty zawsze nie masz pieniędzy.Choćbym Ci dała 1000 zł! Nie dam Ci pieniędzy , nie mam. - Przecież to nie dużo! Jakoś na buty wczoraj miałaś. Gdybyś kupiła te po 30 zł mogłabyś mi teraz dać! Ale ty myślisz tylko o sobie! Daj mi na tą pizze! - No uważaj! Bo już ty powiesz , a ja polecę kupić! -Nie musisz nigdzie lecieć mi kupować! sama kupię tylko daj mi te 50 zł! - Nie bądź taka mądra! Nie dam Ci tych pieniędzy i daj mi spokój! - Daj mi! Ile już pizzy nie jadłam! Pół roku! Nic mi nie chcesz kupować! Nawet 150 zł na spodnie Ci żal! To co ja się dziwie , że na pizze mi nie chcesz dać! -Dobrze kupimy po piątym. -Ale promocja trwa do 3.04 -No to trudno! Nie idź na francuski to sobie kupisz! -Och. Zamknij się! Chcesz ze mnie zrobić deb... ila! Nie będę wybierała pomiędzy jedzeniem a edukacją! Jesteś matką masz mi zapewnić byt! Jak nie potrafisz to trzeba się było nie puszczać i nie płodzić dzieci! Weź się do jakieś roboty , a nie tylko w cały dzień w banku siedziś i potem nie ma pieniędzy na podstawowe produkty! Kup mi wodę jak będziesz w sklepie! Czy też Ci żal 2 zł? Może mam herbatę pić zamiast wody! -Nie kupię Ci! Nie będę wydawała codziennie po 3 zł ! -Zobaczymy jeszcze! Pożałujesz tego! Daj mi pieniądze na francuski! -NIE! Wypier*@ dalaj ode mnie! No to jak , jak mama poszła na górę , wyjęłam jej z portfela 180 zł - na francuski i wzięłam jeszcze z takich oszczędności na czarną godzinę 50 zł na pizze i 120 ( przy okazji na jakieś pie rdoły czy ciuchy) Przychodzę potem do domu i matka do mnie jakieś chore akcje , że gdzie są pieniądze , żeby oddać. A ja , że jej nie oddam i niech mi wyliże c ipę. Zresztą i tak już nie miałam bo kupiłam pizze , zapłaciłam za francuski , i za to 120 zł kupiłam spodnie. Matka zaczęła się rzucać jak opętana , że nie ma pieniędzy na życie ( przeciez zostawiłam jej 100 zł do piątek ) , a przecież ojciec już jej nie da ( i bardzo dobrze , a jak nie potrafi się gospodarować , to niech teraz głoduje ) I że co ona ma teraz zrobić . Ja jej , że nich idzie przed kim rozłożyć nogi , bo tylko to jej dobrze wychodzi ( jest nas czworo , matka nie poszła na studia) Ta idiotka powiedziała , że powie ojcu! Sz mata pier dolona! Nienawidzę jej! Zawsze buntowała tatę przeciwko mnie! Teraz będzie się na mnie dąsał przez kilka dni! Wiem , ze nie długo , oraz że nie bedzie kary , bo tata mnie kocha i w głębi duszy jest ze mnie dumny , tylko wiecie tak dla zasady! Głupia kretynka , jest zazdrosna o tatę dlatego to robi! Kabluje na mnie! Co ja miałam innego zrobić? Przecież ją prosiłam , zmusiła mnie do tego...

Gość widzialam
szkoda mi ciebie

Gość uto
O jak to dobrze że nie mam takiej córki a jeszcze lepiej że nie mam żadnej córki. Ale może mama sama popełniła jakieś poważne błędy w wychowaniu, niemniej jednak szkoda mi jej...