Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taki tam bzduracz

NAROD SLASKI

Polecane posty

Mitem jest wykluczenie Bedzina czy Sosnowca z naszej kultury i aglomracji TO UCZCIWI LUDZIE I DOBRZY wspołpracuja z nami a nie nas okradaja czy niszcza albo inaczej to nazwie szydza

Gość asdfbd
@rózni !!!! ja pierdole

Gość ciekawska panienka z usa
a mi to w sumie "wsio rybka" i tak nie mieszkam w Polsce , genralnie mozecie sie odlączyć. A ty SOSSSSSSS juz nie masz fotki a szkoda bo mi sie twoja "mordeczka' podobala :) mój typ

Swój poprzedni post kieruję oczywiście do bebusia. I dalej... "Widzisz dla ciebie to województwo tylko :/ Moglibysmy razen nadal tworzyc calos ale wy wymyslaciesobie te podziały no to skoro tak to jestem jak najbardziej za Nie jestesmy zwykłym wojewodztwem zapraszam do historii" Podziały? O czym ty pieprzysz? Jak geniuszu wyobrażasz sobie funkcjonowanie państwa bez podziału administracyjnego? I w ogóle to polecam zajrzenie do podręcznika historii z gimnazjum :O to byś wiedział(a) skąd, kiedy i dlaczego nie stanowicie dziś całości.

Niedziel nie wiem ile masz lat ale twoje spostrzezenia sa gówniarskie Raz burzycie sie ze chcemy autonomii a drugi raz piszesz ze po co macie sie ogladac na biedniejsze regiony No tak słąsk jest bedniejszy ale nie nabiedniejszy Szkoda ze wczesniej tak wszyscy gneli do nas a teraz pretensje jakies smieszne

Gość to tylko ja kotku
bebusia lubisz w kakao ??

bebusia Mitem jest wykluczenie Bedzina czy Sosnowca z naszej kultury i aglomracji TO UCZCIWI LUDZIE I DOBRZY wspołpracuja z nami a nie nas okradaja czy niszcza albo inaczej to nazwie szydza Tylko że Będzin i Sosnowiec to NIE jest Śląsk i nigdy nie był Śląsk. Więc co? Może w przyszłości mała wojenka o Będzin i Sosnowiec jak w Bośni?

Bebusia, ty się naucz czytać ze zrozumieniem, to raz. A dwa to może się zdecydujcie, soss pisał że macie świetnie rozwiniętą gospodarkę, ty że jesteście biedniejsi. Może trochę konsekwencji drodzy Ślązacy?

Pieprze o tym o czym ty nie masz pojecia :) Robisz podziały na biedniejszych i bogatszych oraz tych lepszych i gorszych Jestesmy panstwem jak narazie Dla sprostowania naleze do ruchu autonomii dla sląska

gospodarka jest swietnie sie ma szkoda tylko ze wszystko idzie na eksport

sossssss ja ta poprę Waszą autonomie , nawet wróca z USA a ożenisz sie z e mną?

Gość czysto slonzoczka
jo tyz ze Slaska , jak dugo zyja , to pamientom jak my na scianach mazali : "Slask zada dostepu do morza " , no i mielimy racjo , czymu jeszcze go ni momy ????????

Gość to tylko ja kotku
obadajcie wlodarczyka ostatnia runda!!! on ze slaska @!!

oh no ! ale zaraz ona Cie nie chce ,no trudno nie będe sie narzucała ale jak zmienisz zdanie to napisz , masz piekne oczyska

Gość i poszły konie po betonie
a J.Kaczyński twierdzi ze Ślązacy to zakamuflowani Niemcy

Gość to tylko ja kotku
włodarczyk w pizde na punkty

"oj niedziel chyba nigdy nie poznał tego jak jakis gorol wpraszo ci sie do swojego kolybka i zaczyno se rzadzic : ) spotkałem nawet sie z pogarda ze slazak ze taki jezyk akcent i to własnie przez polakow mieszkacacyh na slasku ktorzy niszcza nasza historie, tradycje : )" I co? Myślisz że jak będziecie mięli autonomię to grupa idiotów ze strony których spotykacie się z pogardą nagle się zmieni i nie będzie się z was naśmiewać? A może po otrzymaniu autonomii mała czystka etniczna :D?

pewnie ze zgina jak problemy to wrecz nas zmuszaja do autonomii a jak jest dobrze to sie odczepic nie chca :)

"Robisz podziały na biedniejszych i bogatszych oraz tych lepszych i gorszych" Ja robię podziały? Może i robię, może i nie robię, za to ty nie umiesz czytać ze zrozumieniem :O. A jak już to Ślązak Soss pierwszy zaczął o podziałach: "to jest to ze na slasku mamy bardzo dobrze rozwinieta gospodarke : ) kazdy region moze nam tego pozazdroscic"

Gość czysto slonzoczka
ale sranie , co my za niemce sa, momy swojo godka , po nimiecku godali nimcy co tu mieszkali , ale one juz wszyckie dawno w niemcach siedzom !

Nie znacie historii ślaska przez zapyziałego nienawiścia Kaczora.Fakt część śląska jest czy była proniemiecka.Lecz groo jest za Polską .

Gość adi hit
zit haj slazacy.

a uwazam ze jak by ludzie byli wporzadku z całego karju raz dwa bysmy postawili kaj na nogi i wszedzie bylo by lepiej No ale po co inwestowac w huty kopalnie jak mozna postawic jakis pomniczek we Warszawie za miliony albo jakis biurowiec Tu nie chcodzi o podziały tak naprawde Ślazacy by nie chcieli autonomii gdyby ludzie z poza nie okazywali sie bydlakami co sie nachłapali a teraz dziwia sie ze chcemi sami sie odbic I nie chodzi tu o administracje ludzie zrozumcie :)