Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dziubek;;;

Czy miałyscie tak???

Polecane posty

Gość dziubek;;;

Poznałam fajnego faceta, spotykaliśmy się kilka tygodni, az w koncu bedac u niego w domu zaczelismy sie piescic. On nie doszedł do orgazmu, a moja ręka strasznie smierdziała, nie rozumiem facet zadbany, czysty a tu takie cos. Oczywiscie mam duze opory zeby sie z nim teraz spotkac, unikam jak moge, ale przeciez nie powiem mu wprost, ze mu fiutek smierdzi. Dziewczyny mialyscie taka sytuacje? jak tak to co zrobilyscie?

Gość Łorlando Blóm
Ja wiem!!! Ja wiem!!! To nie jemu śmierdzi fiutek, tylko tobie ręka! O! :D

Gość Ciekawski21
raz się z tobą zgodze:)

Gość dziubek;;;
mnie moczem i czym jeszcze nie wiem rece nie śmierdzą

Gość Łorlando Blóm
no co ty

Gość Łorlando Blóm
aaaaa gdyby moja pachnąca rączka pomacała twoją tzipę to też na pewno by nie śmierdziała?

Gość tobie to pewnie
miod z majtek wyplywa :D

Gość dziubek;;;
kurde nie o to chodzi, ale pierwszy raz cos takiego mnie spotkalo, a on nie jest pierwszym z którym do czegos dochodziło, i ja wydzielam wrecz podniecajace zapachy, a to było okropne

Gość nie wkładaj mu
ręki do dupy ot co!

Gość Łorlando Blóm
autorko, to jak z serem, nie wąchaj tylko bierz do buzi

Gość uhauha
Może facet zwyczajnie się wcześniej nie wykąpał i gotowe, a zgodził się na sex (choć nie powinien zanim się nie wykąpie!!!) bo zwietrzył dobrą okazję i bał się że kolejny raz go ominie, to i zdecydował się żebyś mu dobrze zrobiła bez wcześniejszego umycia się. Poza tym, wiadomo że jeśli to nie jest Twój stały partner, to powinien bardziej się pilnować. I nie chodzi mi o to że stały partner już może olać sprawę higieny, ale o to mi chodzi, że gdy ja wybieram się ze swoim stałym partnerem na wycieczkę w góry, wspinamy się zmęczeni, spoceni, w międzyczasie wiadomo że sika się nie raz w krzakach, no a potem najdzie nas ochota na bzykanie, to nie oczekuję od niego, ze jego wacek będzie pachniał, a więc gdy zrobię mu dobrze ręką, to nie wącham, bo się domyślam, że po całym dniu nie będzie pachniała :D No ale to inna sprawa, a zupełnie inna jak dopiero ludzie się poznają, a tu takie faux pas.

"(choć nie powinien zanim się nie wykąpie!!!) bo zwietrzył dobrą okazję" a teraz oana ZWIETRZYŁA :) rękę i z kolejnego spotkanaia nici :)