Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jaceeek

To bzdura że kobiety lecą na kasę !!!

Polecane posty

Wszędzie dookoła słyszy się że młode dziewczyny/kobiety lecą na forsę. a to wcale nie prawda. Ja na przykład mam 2 samochody ( w tym jedno piękne srebrne BMW 5 ) ,mam pieniądze, nie jestem jakiś głupi bo kończę studia prawnicze a mimo to, nie mogę pzonać naprawdę nie ogę poznać kobiety w której mógłbym się zakochać. Ostatnio na taką natrafiłem na Naszej klasie i co ? i nic, ma innego. Do tej pory byłem, z prawie każdą która mi się naiwnęła, ale laski o wadze 100 kg a ostatnia nawet ponad 130 :/ mimo iż ma dopiero 20 lat to nie jest powód do dumy. Wkurza mnie,że zgrabne zadbane i mądre ( często studiujące) laski w wieku 19-24 lata chodza nawet z typami co są po zawodówce zarabiają poniżej sredniej krajowej i jeżdzą autobusem razem z nimi. Faceci na poziomie jednak naprawdę mają przesrane. .. może zamiast prawnikiem powinienem zostać księdzem ? :/

Gość ginak
To dziwne, ze Cie nie chca, skoro jestes wyksztalcony. A moze jestes brzydki i niski? To moglo by twoja sytuacje tlumaczyc. Sama jestem po dobrych dziennych studiach i niezla ze mnie laska, i mowie Ci ze nigdy nie zadawalabym sie z facetem po zawodowce, a tym bardziej tylko po podstawowce. Dla mnie pozion intelektualny i wyksztalcenie partnera jest tak samo wazne jak charakter. Moj maz jest wyksztalcony, przystojny, moge z nim porozmawiac na kazdy temat i kase tez ma duza, ale to glownie dzieki pracowitosci i uporowi, nic nie dostal od rodzicow. Zastanow sie nad soba, moze twoj charakter odstrasza dziewczyny.

Tak, tak. Stanowisko super, Kasa nie odpychająca, Charakter do dupy... Czego te laski chcą?! Chcą idioty, co traktuje je jak szmaty.

"jaceeek Wszędzie dookoła słyszy się że młode dziewczyny/kobiety lecą na forsę. a to wcale nie prawda. Ja na przykład mam 2 samochody ( w tym jedno piękne srebrne BMW 5 ) ,mam pieniądze, nie jestem jakiś głupi bo kończę studia prawnicze a mimo to, nie mogę pzonać naprawdę nie ogę poznać kobiety w której mógłbym się zakochać. Ostatnio na taką natrafiłem na Naszej klasie i co ? i nic, ma innego. Do tej pory byłem, z prawie każdą która mi się naiwnęła, ale laski o wadze 100 kg a ostatnia nawet ponad 130 :/ mimo iż ma dopiero 20 lat to nie jest powód do dumy. Wkurza mnie,że zgrabne zadbane i mądre ( często studiujące) laski w wieku 19-24 lata chodza nawet z typami co są po zawodówce zarabiają poniżej sredniej krajowej i jeżdzą autobusem razem z nimi. Faceci na poziomie jednak naprawdę mają przesrane. .. może zamiast prawnikiem powinienem zostać księdzem ? :/" Ale bredzisz:P.Co ma majątek do tego czy możesz się zakochać a nawet do tego czy jakaś na cienbie leci:P?Przecież to 2 to sytuacja odwrotna:P.

Gość prawiczek z warszawy
Ten temat pisała kobieta, bo nie ma tu żadnej logiki. Najpierw o pieniądzach potem o miłości a potem grube baby (w sensie nieatrakcyjne) zupełnie jak Harlequin

Gość autor tematu ma rację w 100%
Współczesne młode laski lecą TYLKO na wzrost i wygląd!!! To że kasa się liczy to mit, bo facet może zarabiać majątek, mieć drogie auto i w ogóle być milionerem, ale jak ma 169 cm to fizycznie ŻADNEJ laski nie zadowoli :) No bo powiedzcie, co mają pieniądze do tego? Przecież jak facet nie będzie miał kasy, a będzie wysoki i przystojny to w łóżku lasce będzie mega super, a taki koleś co nawet i ma forsę, ale jest niski, ma zakola, małe stopy i masę innych mankamentów to ZAWSZE będzie sam, bo żadna takiego nie chce... Ale ale, zawsze jak niski i brzydki ma kasę to pozostaje mu jakieś wyjście: Operacje!! :) Przeszczep włosów, operacja wydłużenia kości (inwazyjna i bolesna, ale jak ma się kasę to warto zaryzykować) :)

Od kiedy to wzrost i fajna buzia sprawiają kobiecie przyjemność w łóżku? Przedmówca chyba nie wie o czym mówi

Marna prowokacja same pierdoły, zero realizmu.

No jak facet ma 169 cm to są w łóżku pewne ograniczenia!! Nie może na przykład uprawiać pozycji 69 ze względu na konflikt liczbowy bo jak sobie to wyobrażacie ?? 169 cm kurdupel i pozycja 69 ?? Zresztą żadna szanująca się kobieta nie poleci na kolesia, który wygląda na przykład tak: http://photos.nasza-klasa.pl/1194118/42/other/std/09a75d015f.jpeg :P

"ze względu na konflikt liczbowy" - zajmujecie się w łóżku numerologią? :D. Fajny ten temat bo taki z dupy. Pytanie mam, jaka kobieta jest określana mianem "szanującej się"?

No jakoś na szczęście nie spotkałam nigdy laski która by poleciała na żałosnego 169-centymetrowego typa :P Ja rozumiem że wzrost nie jest najważniejszy, ale na miłość boską nie żeby facet był kurduplem, dajcie spokój... koleś musi choć trochę pociągać kobietę a jak nie pociąga nic a nic to powinien być sam bo jaka będzie miała z takim przyjemność? :(

Gość gość
Stary widocznie jestes ciapa (bogata ale ciapa) takie cieple kluchy ktory robi wszystko by zadowolic kobiete bo mysli ze jak bedzie jej wchodzic w doope to ona przy tobie zostanie. One nie lubia takich doopowlazow i oleja kazdego nawet jesli bedzie mial kase. W zwiazku z kobieta trzeba miec dwie rzeczy: kase i zasade - jest tak jak ja chce albo wypad!