Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dejzzzzzziiiii

Dlaczego tak jest ??? FARBOWANIE WŁOSÓW

Polecane posty

Gość Dejzzzzzziiiii

No więc, kiedyś farbowałam na ciemny brąz, ale wyszedł prawie czarny. Teraz chcę rozjaśnić, bo jednak nie chcę takiego koloru. Jakiś czas temu zrobiłam pasemko rozjaśniaczem, chciałam zobaczyc jaki wyjdzie. I TuTAJ NAJDZIWNIEJSZA RZECZ: z czarnych ( farbowanych ) wyszło mi jasno rude. Za pare dni chciałam te samo pasemko rozjaśnić, i wyobraźcie sobie, że baardzo mało się rozjaśniło, minimalnie.... JAK TO MOŻLIWE, że z czarnych (farbowanych palette na dodatek ) mi sie tak dużo rozjaśniło, a z rudego jasnego nie rozjaśniło się ????? Prezcież to dziwne... myslałam, że z tego rudego zrobic sie chociaz ciemny blond albo cos... a tu co ;/ Ja tego nie rozumiem...:-O

Gość taka_jedna_sobie......
to się nie bierz ze tego typu sprawy tępaku... :/ ja nie rozumiem.. no popatrz.. straszne..ubolewam razem z Tobą :)

Gość kanapka z chleba
jak farbujesz takimi goownianym farbami jak palette to nigdy nie ściągniesz tego rudego:-O

Gość taka.sobie.osoba.na.forum..
nie szkoda ci wlosow,? juz teraz one sa zapewne w oplakanym stanie, farbowanie-rozjasnianie, rozjasnianie matko!!!!!nazbieralabys troszek wiecje kasy , niz te farby kupowac i zrobilabys to profesjonalnie, wlosy ci niedlugo wypadna!!!! nikt ci nie odpisze nic madrego, bo to ze tak ci sie stalo to poprostu zle produkty, za slabe, za bardzo niszczace wlosy, frazjer ma inne produkty, nie ma co porownywac.

Gość szczera jędza1
Teraz musisz iść do fryzjera, żeby zdjął Ci kolor (swoją drogą, pozbawianie pigmentu straszliwie niszczy włosy) i dopiero pofarbował na ten przez Ciebie pożądany.