Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość prrawdziwaaaquqieczczkabozzza

przyszłam wam się tu jeszcze pożalić wiecie

Polecane posty

że przez ostatnią DURNĄ JAK BUT osobę kontaktową dojdzie do tragedii. Już doszło. Ja sobie wszystko poogrywam i tyle. Wiecie, żeby mi Niemcy nie powiedzieli, że przez moje wyczyny nikt nie będzie kupował ich książek ani się nimi przejmował to im je ogram tak , że będą mieć kokosy z nich. ale ...czy to jest prawda? Jednak oni lubią PAPIER. No to należy im go dostarczyć. Bo tam powinna być n tych półkach wiecie jedna książka, którą są ONI całkowicie ograni, a jej nie doceniają. Wiecie - gdyby byli świadomi tego co się stało to by byli normalni, a tak nie są - przez tę książkę. I wiecie - jak się domyślą o co chodzi to chyba PO TO pojechałam w te książki - taki mają ze mnie pożytek i niech się wiecie odpierdolą ode mnie i se tę kasę ZEŻRĄ i tyle mnie to obchodzi. I wiecie - jak oni pierdolą wiecie to się opisać nie da. - Bo nie umiem dać rady Włoszce tam jednej. Nieprawda wiecie. Nie przejmujcie się tymi głupotami - tam są same pedały i przez to całość jest taka ŻAŁOSNA bo powinni wszyscy wylecieć za niemoralność i tyle. No ale książki i ich pieprzą wiecie. Bo ja tam nie dojdę do znaczenia bo musiałabym się posługiwać rodowodem mojego ojca biologicznego i zobaczcie - od razu mam tam znaczenie. Czujecie to? A ja nie używam tego rodowodu i tyle. No a co mi po znaczeniu jakby mnie tam zabili. Czy bym się dobrze zachowywała czy źle - to samo _ WYROK ŚMIERCI tam miałam ZA GRUPĘ bo same zerska i co tam robią. Przykro mi. A żeby nie było, że popieram niemoralnych to się źle zachowywałam, a oni by mi nie pomogli wiecie gdyby mnie ci faceci tych lasek zabili - oni by mi pomogli. Ja wiedziałam tylko wiecie, że mnie tam ktoś zabije jak będę głupia i to wszystko. Na pewno nie Niemcy mi powiedzą. Jak sobie z takiej grupy będą o stałą pracę stać ZA PLECAMI POJEBANEGO i CHOREGO NA ŁEB biura wiecie to niech się zgłoszą i tak dalej i tym podobne bo wiecie jak oni się ze mną tam porównują to mają nasrane w głowach. I wiecie ja myślę TERAZ miejscem w życiu i ta Włoszka mnie tam ogrywa bo jest z Rzymu i wiecie - czego ona chce? Żebym tam wróciła i moim rodowodem ją z pracy wyrzuciła? Co ta szmata chora umysłowo sobie tam nie wyobraża? Miała ojca w więzieniu i koniec. Bo przez nią powinnam iść siedzieć wiecie teraz - córka Dawida. Się miała wydać jak należało i japę zamknąć. I ja słuchajcie mam się kolejnym szczylem przejmować - czy ona w ogole ma maturę? Co mnie to obchodzi no ale powinna. I tyle mnie to obchodzi wiecie co polska oświata i koniec. A ze mnie się Rzymu miała domyślić, a jakbym miała WTEDY rodowód i wiedziała w grudniu 2010 to co teraz to ją niszczę bo kretynka i tyle. Córka Dawida - ale se wymyśliła? No to ma ode mnie rodowód maryjny i jest z Rzymu i niech spierdala. A oni mogą sobie wybrać wiecie 1 rzecz ode mnie - książkę albo pożar. Wezmą pożar bo sa niemoralni to mieli być moralni, mieliby książkę i kokosowe zyski a tak mają pożar i tyle. A takie rzeczy to proszę nie mieszac w to przypadkowych osób i se wsadzić polskie firmy w Holandii do kicia wiecie i polską oświatę i tyle mnie to obchodzi bo wiecie - ja jestem najgorsza - a co ich obchodzi moja opinia z Polski? No z magazynu w Polsce. Ze szkoły. A jak się kogoś chce to sie go należy zapytać bo ja ich uznałam za bandę psycholi i wiecie przez tę książkę oni będą straszni już. Oni sami siebie nie doceniają a ograni są przez 2 ksiązki. Teraz najchętniej napadli na Austrię za Hitlera, ale wszyscy ich potępią i poniesie ich dalej. Nie mają prawa. Ale wiecie - ten Hitler. To jest skomplikowany problem. Wcale nie muszą na niego napadać. To taka wiedżma była. Ja bym im powiedziała jak mają wybrnąć z wszystkiego, ale oni wiecie... PO CO? Lepiej żyć Hitlerem i to wszystko było JESZCZE do przeżycia, ale... i tego nie mogę napisać. O tym w gazetach tam powinni pisać. Ale bym to powiedziała co mają zrobić bo choć mnie w ogóle nie obchodzą BO SĄ ZERAMI dla mnie to im źle nie życzę. W sensie nie wiem co dalej. Może powinnam im źle życzyć? Może niczego? Jeszcze sie zastanowię. To olać i tyle. No na razie im DOBRZE RADZIŁABYM ale cóz... i tyle. Niemcy i kogoś posłuchać i sobie przemyśleć, nie? To CUD byłby :(

Gość T-u-siaaa
Hmmm...moglabys swoja wypowiedz strescic w 3-ech punktach

Wiecie - bo tam chodzi o to, że ta nasza grupa miała tam coś znaczyć i powinno być OK i przy naszych inni powinni pracę stałą dostawać i tyle. I o to były pretensje - wszyscy po niemiecku, z Polski, o stała pracę i ZERO PRACY od nich. I póżniej taka konsternacja - co tu robić? Po co oni o nich stali - te inne nacje wiecie. A oni tacy niemoralni i wstrętni, że najlepiej by poszli do innych grup. Widzicie - sami mordercy i co dalej? No tam wyżej bali się pożaru BEZ SENSU wiecie - przez tę Włoszkę co jej stary siedział. A ona na pewno nie ma matury i PRZEZ TO SE STAŁA o tę Ilonę. No wiecie - dla mnie to był szpital psychiatryczny a mam lat 35 i sobie nie zyczę więcej takiego czegoś - co to ma być? To był Auschwitz i tyle. Zostawało mi wyjechać no ale forsa i tyle. No i tak padł mit MORALNEGO ŚLĄSKA - dzięki mnie. Teraz są w Niemczech najgorsi - ja też ale ja nawet języka nie umiem, a oni? Punkt ich życia to płynny niemiecki i co dalej? Z rodziną - bez rodziny OSTATNIE ZERA wszędzie. Jeszcze samotnymi się przejmą - jak mną. I koniec. Bo widzą , że te mieszkania to jest w sumie NAGRODA ZA MORALNOŚĆ dla Slązaczków. I też tego nie rozumieją, ale w sumie tak pasuje. A wiecie - co ci ludzie sobą prezentują? Bez rodowód już teraz też ich odpowiednio ocenią i przemyślą ich sobie. Zwłaszcza dzieci katechetek z 1 dzieckiem. Takie jak ty wiecie też - mi powiedzą. Ale ja nie mam w rodzinie żadnej katechetki im powiem. Jedynie mnie ksiądz niemiecki w lesie zrobił i się im zaśmieję. O ILE TO POWIEM bo wiecie mój niemiecki... i tyle :(

Gość T-u-siaaa
Hmm... a w wiadomosciach pisali,ze dopalacze to juz historia???????????

Wiecie - temu CHOREMU NA ŁEB biuru zostawało wydaną tam napuścić na tę Ilonę z DZIECKIEM i tyle. Ale jakie miała szanse i tyle. I tak chodziło na pewno o wykształcenie bo Włoszka sobie średnią ogrywała Iloną, a mówiły że ma sie wydać że moralne. TO SAMO - dwie rzeczy i padły. Bo szkołę by sobie nią ograła - matka katechetka to tam bez znaczenia, ale 2 rzeczy już nie. I MNIE MIAŁA ODPUŚCIĆ. I wiecie - artykuły stare mogły wziąć jakbym była PO ŚREDNIEJ i tyle. A tu że nie mam pracy i jestem tak traktowana to jest to SKANDAL tym bardziej, że rządzą MORDERCY i koniec. No nie gwałcą - to niech zaczną tyle mnie to obchodzi. Gwałtami w Polsce i tak się nikt nie przejmuje a ksiądz wsadzi pierwszy. I tyle mnie to obchodzi co moja dupa i tyle :(

Aaa widzicie i teraz zobaczcie czemu nie umie Ilony opuścić - bo matka katechetka ją wciąga i jej ojciec co umarł. Bo powinna o mnie stać - nie potrzebuje mnie. Woli trupy powie. No ja też - tyle jej mniej więcej mam do powiedzenia i też ją ogrywam bo już mi nasyfiła dosyć i koniec. Się miała uczyć i tyle. Na studia iść wyjechać. Dokąd? Do Rzymu - tak skąd jest i tyle - kogo to obchodzi, nie? - A dziadki mi powie. A dziadki miała zostawić Ilonie. Albo się wydać. Przecież jej mówili. Co ona taka. No wiecie, żeby taka gwiazda matury nie miała... bez przesady :( No tyle już mogła mieć. Jak dla mnie. Doktoratu nie musiała mieć ale maturę powinna mieć, nie? Tym bardziej, że ojciec siedział. Niesłusznie ale siedział za pożar bo kopcił i tyle. I widzicie - mam cały Zachód od obiboka szkolnego. I tyle mnie obchodzą. Mogę jechać dalej. Koniec historii.

Gość ecree
kobito, ten twój słowotok jest kompletnie nieczytelny masz jakąś obsesję pisania bez sensu, składu i ładu nie da się ciebie czytać, ale skoro cieszy cię pisanie sobie a muzom - pisz, pisz...

No oczywiście - musiałam iść na chwilę. Pisałam wczoraj, że na Zachodzie za pożar się siedzi. I tyle. Byle co się pali - im ważniejsza rzecz tym gorzej - nie umieją znaleźć winnego to kogoś wsadzają. Ktoś musi palić i tyle. Żeby im się wypalało dalej i tyle. Ogrywają sobie pożary tak. I ojciec tej laski co na mnie tak pomstuje - taka smarkata poszedł siedzieć. Zgłosił się na ochotnika i dostał za to 10 lat. Był idiotą. Myślał, że rok - dwa posiedzi i wyjdzie a dostał 10 lat. Bo mu żona umarła - stąd mam, że na rok -dwa powinnam siedzieć. I zniszczył córce całe życie bo wiedział już że nie jego. Żona umarła , zostało dziecko. Czyje? No wszyscy myśleli, że jego. On by się ożenił, ale 10 latek w kiciu. Za pożar. A pożniej zaczął pić i chyba się zapił albo zabił. A nie wiem. Cos tam w tym stylu. Pochorował się i umarł jak wyszedł. Dajcie spokój 10 lat. Rok - dwa - 10 lat. Bo sobie ogrywali pożary dalsze wiecie. Im dłużej ktos pójdzie siedzieć tym lepiej. No i może przez niego w Niemczech się tak dobrze mają, że w sumie nic im się nie hajcuje. OCHOTNIK na 10 lat do kicia za pożar. No wiecie - wyszedł i tyle. Ale wyrok - 10 lat. Wszyscy wszystko rozumieli, ale 10 lat żeby siedzieć? To za jakieś straszne morderstwo i tyle. No i umarł z depresji i tyle. On pił i pewnie zawału dostał i tyle. Gdzie to tam po tylu latach za nic wyjść. On po prostu dostał depresji po śmierci żony przy porodzie i chciał se dychnąć. Dziecko widział, że nie jego bo wstrętne. To pójdzie siedzieć, pomyśli co dalej. Miał nie palić. Póżniej pił jak wyszedł. I tyle. A ta chyba nie ma nawet matury - taka gwiazda. Z WIĘZIENIA OJCA. Fajna laska i w ogóle, ale wiecie - chyba też wychowywana na gwiazdę na narodowość - na USA wiecie. Córka Dawida - no zawsze lepiej być córką Dawida niż takiego ojca. I tyle. I teraz przez nią mają ograny pożar, a powinni mieć książkę bo wiecie - tam mógł być pożar. Ojciec jej się na swoich za grobu zemścił, a na niej też bo miała z magazynierami nie trzymać i mu współczuć takiego wyroku, a ona go miała gdzieś - wiecie nastolatka - ojciec wylazł i ...jej umarł. I sama została z dziadkami taka była mądra. A tak by wiecie mogła wyjechać sobie, ktoś by ich tam przypilnował. Jej sprawa. Ilona niech jej teraz pilnuje. No sami powiedzcie.

Wiecie- jakby sobie znalazła biologicznego ojca to jeszcze tam go mogła olać tego przybranego, ale ta debilka nawet nie wie skąd jest, a córką Dawida nie jest na pewno. Chciałam jeszcze poprawić, że w poprzednim poście napisałam,że im się paliło a miało być, żeby im sie nie paliło. Wiecie - on się miał powiesić jak ten wyrok usłyszał bo chyba kogoś zabił wiecie i tyle. Dlatego taki surowy wyrok i tyle. No bo można tyle siedzieć, ale się wychodzi wiecie i się ma DOBRĄ OPINIĘ a on miał zła i przez niego ja miałam w tych kwiatkach mieć ZEROWĄ opinię a miałam złą bo też mu nie współczułam tego że tyle siedział - to przez Ilonę najbardziej bo mnie okradła i sie na mnie uwzięła. Ale ten facet to demon, a Ilona i ta Włoszka też do piekła. Te pedały to tam najróżniej. Powody mają najróżniejsze - głównie kariera i tyle. No ale ... te baby z Polski - chore na łeb i tyle. I koniec. Jak kogoś zabił ten jej ojciec, a się nie przyznał to jest w piekle już, ale tego nie wiem. Czemu się nią nie przejął? NO i wiecie taka hołota nie będzie mną rządziła CHYBA, że ma maturę i może isć na studia. Ale wtedy tak by myślała i to wszystko by się nie stało. No to nie ma, jest żenująca i tyle. Wybaczcie ale choć matura na tym kierowniczym stanowisku W TAKIEJ FIRMIE. Nie ma i koniec. To miała wiedzieć, że jest z Rzymu. Nie wiedziała. NO to niech spada raz na zawsze, a Ilona też, nie?

Nich jej pilnuje wiecie - bez firmy już powinna jeździć ta szmata katechetyczna i tyle. Te polskie firmy powinny ją wyrzucić - niech idzie do takiej samej wiecie. Bo przez Ilonę nie ma książek bo raz stała o książki a raz o stała pracę. A w sumie wiecie o co stałą? O zestaw wibratorów permamentnych bo o tego faceta swojego to na pewno nie bo mu się po prostu...przyjrzała. No wiecie - ja ich miałam od 1 dnia w dupie, a ci na mnie. I nie rozumiałam czemu. Miałam naciskać na wyprowadzkę byle gdzie - nie rozumiałam, że mordercy. Tylko moralność widziałam. A to byli mordercy i tyle :(Bo na logikę jeden na drugiego obrażony i koniec - a ci na mnie i to jeszcze z murzynami. PO CO? Chyba po to ,żeby wykończyć MNĄ ILONĘ i dostać stałą pracę bo wszystko przez nią tylko... jak się jej pozbyć? Przecież musi być jakiś sposób by sie tego karła pozbyć. I im się nie udało. Tym razem. Ale do burdelu ją wyslą już. tacy są :( A ja tam miałam iść, a ona miała dołączyć wiecie. No ale boją się jej bo bardzo dobrze mówi po niemiecku - jedyna wada jej czy zaleta.

Jeszcze tej matki katechetki sie boją. No i powiedzcie - ja po tym już ZEROWĄ opinię powinnam mieć. A ja mam dalej złą. No to ja zacznę zabijać - mnie to wali. Bo jak mam mieć dobrą opinię? Ze złą opinią wysłać kogoś do ogrodnictwa? Do takiej pracy? No to choroba umysłowa - zostaje? Lekarz psychiatra i tyle. Bo Arab nie będzie mi rządził. Wiecie kto miał mieć tam kasę na zaliczki? NA ZALICZKI. Ja. A wypłatę całą powinien płacić właściciel. I DOBRZE, że wyleciałam i to wiem bo wiecie ile się należy dalej po kasie od mordercy? ZERO. No to wyleciałam bo morderca płacił. TAK POWIEM. Bo jak mam to ograć? Tego się nie da inaczej ograć. Po prostu komuś to trzeba powiedzieć. Jedyny sposób :(

Wiecie przez tego ojca tej Włoszki umarła kobieta przy porodzie. A DZIECKO? NIe jego. No dobrze, a dalej? Co żywe czy martwe przecież może być martwe, nie? I za nie podrzut. Za martwe dziecko. Nie wiemy jak było, a że kobieta umarła to pewnie miał morderstwo na sumieniu bo NORMALNIE z mordercą nie ma dzieci. I tyle. I to już było takie coś, że sobie to mieli przemyśleć i że do więzienia chciał sam isć. PO POŻARZE? I na ten wyrok im się zgodził bo myślał, że wyjdzie za ...DOBRĄ OPINIĘ wiecie. Ale wyszedł :( Siedział za to co zrobił. I miał tego morderstwa żałować, a on chyba nie żałował bo mu popsuli Niemcy opinię. No to miał dziecko brać i wyjechać bo żona umarła. Nie. Wolał się zachlać, życie rozwalić. I tyle :(

A ta laska wiecie tylko GEJE I DZIECI. No to chyba jest podrzutem za MARTWE DZIECKO. I tyle. Bo co ja to w gruncie rzeczy obchodzi. Dla niej ona jest tam PO OJCU wiecie. Ani matury. No cóz... pracę ma od ludzi. I sobie mną rządzi. No - jak będzie miała odpowiednie predyspozycje to może i tyle. Jak ma tę maturę, ale ja nie ma to w pychol zarobi kiedyś ode mnie i do widzenia :(

No to wiecie - chyba poszło, że sie ożenił bez matury i dostał TAKĄ fuchę - ten ojciec tej Włoszki wiecie. I kogoś sprzątnął i było cicho. No a póżniej DLATEGO pasowało jego wsadzić za pożar choć każdy wiedział że to nie on. A ta WŁoszka? Czemu ona nie ma matury. Ona wygląda na pracownicę jakiejś placówki wiecie kulturalnej czy historycznej. Jakiegoś IPN - taka gwiazda. I to bez matury? Ciekawe kogo ona kropnęła. Taka moralna... już mi to śmierdzi wszystko. Słowem by się też odezwała. No niby , ale już nikomu nie uwierzę powiem wam. I tyle :(

Oni mi powiedzą tam wiecie - pracownica IPN - chyba zwariowałaś. Zwykła jędza i tyle. I tez mają rację. W sumie to tylko włosy. To niech ją podpalą. Nie mogą bo są niemoralni i to jest JEDYNY ZARZUT. Wiecie co - oni W SUMIE popełnili 1 błąd wiecie - siedzisz słusznie czy nie - DOPÓKI ŻYJESZ, a póżniej niech sobie ogrywają zmarłych bo zwalają wszystko na mnie, ale ten ojciec jej nie żyje, Ilony nie żyje, a mój ZYJE. Bo matka też nie żyje - i niech sobie to wbiją w swoje gejowskie łeby, że moja matka nie żyje i nie życzy sobie bym sie z nimi zadawała. Nie jestem podrzutem za martwe dziecko kobiety, która umarła przy porodzie. Miała sobie cesarkę zamówić, a nie męczyć się aż umrze i tyle. Bo dlatego się urodziłam, że cesarką bo byśmy razem umarły TAK SAMO, a tak? Jedynie, że takie dzieci mają często problemy z oddychaniem Dlatego powinny stać o przyrodę. Bo czuła, że przy porodzie będzie źle i od niej wiem,że tamta też - miała se zażyczyć więc cesarkę i sie nie wysilać bo taka sama była i tyle jak moja matka - byleby się nie wysilać to dziecko. I tez tak można, ale koniec nieznany. I nawet wyszła za gościa bez matury i tyle z całości. A dziecko się udusiło i tyle. I koniec historii. A ja po prostu skończyłam tak jak skończyłam bo miała matka mieszkanie wymienić, ale rodzice się stracili i wszystko olała, a wykończyły ją ...KWIATKI. I tyle. Jej stały arbajt ją wykończył. I tyle :( Bo po co uczyła w szkole miała iść do ogrodnictwa i kwiatki zostawić księdzowi bo w złej dzielnicy się kwiatków nie wystawia. I dałaby kwiatki księdzowi to by ją odwiedził i o nią stał, a tak? Sąsiadom chciała dać - nie żeby przyszli sobie do niej bo takie miała piękne. No to ją olali, mnie okradli i tyle z sąsiadów i koniec :(

Ale wiecie - jak tu wiedzieli co robili, że duchy wywoływali ze mną. Po tym nie ma pracy wiecie. I tyle. Także nigdy tego nie róbcie. Po wróżce też chyba zresztą. Ja miałam koleżankę, już nie żyje i powinni o nią tak stać wiecie , taki dobry biolog , gdzieś tam w mieście gdzie pracowała. Nic z tego. Ona uważała, że przez ojca. Przez wrózkę. I przez wróżkę wyszła za mąż i tyle. W SUMIE ona była lepsza ode mnie W PEWIEN SPOSÓB, ale ogólnie nie, a ja mogłabym znowu w tej szkoły siedzieć, ale NIGDY WIĘCEJ BIOLOGII. Ale teraz wiecie - 1,5 roku przerwy. A jak miałam iść to też na biologię. NIC Z TEGO :( I tyle :(

teraz zmieniam temat bo dosyc już mam tych ŻAŁOSNYCh polskich firm, polskich pracowników. Przechodzimy do innego zestawu pytań. SKARBEK - czy o Skarbku jest to mit czy legenda bo wiecie - na mnie, że nie miałam SKARBKA. A miałam mieć legendę do rodowodu . W Niemczech NORMALNI na mnie zawsze będą tak pomstować, ale patrzcie - ja nie mogłam mieć skarbka bo co to jest ? LEGENDA? To jest LEGENDA? Bo miałam mieć 1 legendę i MOGŁAM ją mieć bo wiem jaką , żeby mieć rodowód. Jedną tylko mogłam mieć i koniec. Bo nie miałam Najsw. Sakramentu w sumie. No to tam taki pic na wodę to wszystko, ale coś w tym jest. No to co - to jest LEGENDA O SKARBKU W KOPALNI? Co to jest bo wiecie legenda żeby ją mieć to najpierw DEFINICJA. Czy to jest legenda? Wiecie tu? Bo mi nie pasuje , że to jest legenda. I tyle.

Bo wiecie - tego nikt nie umiał zrozumieć czemu ja SKARBKA nie miałam z imienia, z okolicy jakoś CZEMU DO CHOLERY TA KRETYNKA NIEDOROBIONA W ŁEB NIE MA TEGO SKARBKA. I ja to wiem już teraz. Wszystko już rozumiem wiecie. No ja nie miałam szans tu na tego Skarbka. Ja to wytłumaczę wszystko Niemcom. W dupie ich wiecie mam jak te polskie firmy za chamstwo i zerowatość, które sobą obecnie prezentują i ogólnie, ale to im sie należy czemu ja tego Skarbka nie miałam. I jeszcze kilka innych informacji. ODE MNIE TO BĘDZIE LEGENDA O SKARBKU, ale to nie jest legenda bo za to miałam coś innego i przez to siedziałam w tej pieprzonej klasie sportowej z której miałam się wynieść. Jedyny powód. I tyle. I to nie jest legenda - ludzie nie mają racji i tyle. Za to miałam coś innego inaczej i tyle. Ale będzie już na 100%, że legenda to jest A WCALE NIE.

Gość prenumerator@onet.pl
słodka jest:)

I wiecie jedyny błąd NIemców, ze mieli to nazwać wiecie. Co to jest ta historia o Skarbku. HISTORIA? Czy to dobra nazwa? HISTORIA O SKARBKU? Co to jest? I tyle. Ale gdybym to miała to cały świat by sie mógł rozlecieć przeze mnie bo diabeł tak nienawidzi Skarbka wiecie. A czemu nie wiadomo co to jest - bo ten Skarbek TEŻ JEST ŹLE NAZWANY. Bo tak i już. Z HISTORII. Ale nie ta nazwa i tyle. I dlatego legenda zostaje bo zła nazwa Skarbka i tyle. I zła nazwa legenda. I dlatego mam złe imię i tyle. I dlatego widziałam chmurkę , żebym Skarbka nie nazywała. CHMURKA - to było wszystko co miałam i co nazywałam jakoś. I tyle. Chmurka która płakała... smutna chmurka i tyle :(

Chmurka była srebrna wiecie. jak folia aluminiowa. Nie biała - SREBRNA. I tyle. I leciał z niej srebrny deszcz i tyle. takie coś widziałam jak byłam mała i to do mnie mówiło. Ale nie pamietam co - że mam być grzeczna bo po mnie. Dosłownie. Ja to nazwyałam ŻYWA CHMURKA. CHMURKA KTÓRA ŻYŁA TO BYŁO. I z tego się miałam matki domyślić wiecie, a ja co zrobiłam? Czytałam książki ojca i biłam się z bratem. gdyby nie babcia to byśmy się tak nie lali. Ale była i straszni się biliśmy - jak dwa wariaty :(

I z tej chmurki nie mam pracy bo przecież ja w urzędzie tu powinnam pracować i byc WIELKĄ DUPĄ tu. I tyle. A chmurka miała deszcz żebym sie domyśliła jak mnie ochrzcili. I sie wiecie śmieją dekle ze mnie (księża) i nie mają racji. Matki też się mogłam domyślić, o biologię miałam nie stać. CHMURKA KTÓRA GADA - tak mówiłam sobie o niej. Smutna chyba płakała. I tyle :( Z tego sie dało dużo rzeczy domyślić, a wszystko było chmurką ograne. No wiecie - nie miałam zapomnieć chmurki - to na pewno. Dla tego najmądrzejsza na świecie bo...zapomniałam chmurki. A tak NIGDY byście mi nie dali rady. No wiecie - z powodu chmurki miałam sie z bratem nie bić i go sobie przemyśleć. WSZYSTKO. I koniec. No ale ... no w sumie nie byłam najgorsza wiecie, ale co - urwał głowę misiowi czyli go ZABIŁ. Przez to mi sie wszystko pomieszało. A ten mój brat - to nie żyje. A ja to miałam z tej chmurki bo CHMURKA ŻYŁĄ - mówiła czyli żyła. I tyle :( I ja miałam rację. Po chmurce miałam sie spakować i wyprowadzić. No ale 3 latka czy 4. Wybaczcie :(

A wiecie co - ja wiem jak mój ojciec księdzem został wiecie. Mam nadzieję, że wiecie - bo miał mi tych książek nie dawać wiecie NIE KUPOWAĆ. I tyle. Albo ktos tam. 2 książki rózne. I teraz tak - od razu miałam zmieniony rodowód i był BEZ ZNACZENIA, ale te siostry miały świętego ode mnie mieć. ZNOWU NIE. wiem czemu - rodzina, no ale? No i wiecie - ta rodzina też po ryjsku dostanie od Boga. No Kościół... mój ojciec wariat - do rodowodu potrzebował dziecka - do Skarbka. A drugie se zrobił bo sie mnie zaczął bać bo jakby to wyszło to mnie zabije i tyle. I koniec :( No nie zabiję - po prostu zero kontaktu. Druga książka to było DUŻO KSIĄŻEK mi powie. No właśnie - ta druga ksiązka - jakby to było NA MATKĘ to by miał rację i bym miała pracę i bym stała o dzieci. Otóż on sobie ta książką sprawdzał czy słuchajcie SKARBEK to przypadkiem BAŚŃ nie jest. CZY ON BYŁ NORMALNY? Bo tak bym zaraz stała o szkołę a tak? STAŁAM O BAŚNIE. I tę książkę mu ograli tu w domu bo widzieli, że nic nie robię tylko to czytam, śpię z tym - chyba jej się to śni - się śmiali. Nie. No i z tego zaczęłam zbierać ksiązki protestanckie bo się śmiali, pomawiali mnie wiecie, a gówno racji mieli I póżniej tę książkę ograła matka i tyle. Ale żeby nie było, że ksiażka nie jest sławna przeze mnie - książkę matki znałam z FILMU. Ta książka też była filmowana ale wiecie nie jest aż tak sławna. A ja ją tak lubiłam bo była fajna. No ale... z tej książki mogłam mieć całkiem niezłe życie, ale przyszła matka, dała swoją, tamtą spaliła i koniec. I tyle z ojca. No mądrzejszy był, żeby tak jeszcze tym księdzem nie został przy swojej mądrości i na dzieci i rodowody nie gwałcił to już by był całkiem madry a tak? Kretyn i tyle, nie? Co jest wazniejszego od rodziny? Nic ważniejszego nie ma. DOBREJ. :(

No nie - tamtej nie spaliła ale przez to jest jedna praca wiecie. Że jej nie spaliłam - PRZEZ MOJEGO OJCA jest praca na Zachodzie, że nie powinno jej być i tyle. I to jest wszystko przez niego i ja jestem na to zła. A Bóg też. I tyle. No ale tak to jest jak ksiądz sobie dzieci robi. Zależy jaki - taki to taki koniec i tyle. I w sumie jedno, drugie żeby ograć to pierwsze, żeby się mną przejmować nie musiał. On tylko sprawdzał czy Skarbek to baśń nie jest i tyle. No bo czemu ja tego Skarbka nie mam. Ja wiem czemu, ale NIGDY tego nie powiem bo będą Go pomawiać znowu. Skarbka. A On sobie tego nie życzy. I tyle. Bo to sensu nie ma :(

I że wiecie ja tej pracy nie chcę to sie ta praca skończy, a jest BO TAK PASUJE. Ale nikt nie rozumie czemu bo w sumie dziwne, no ale... a to jest tylko kasa i tyle :(

Wiecie - rodowód mi zmieniła rodzina przybrana bo mieli mnie w dupie i chcieli sie TYLKO COŚ DOWIEDZIEĆ może będzie wiedzieć i tyle. Nie. I z tego zaczęłam wywoływać duchy i nie mam pracy przez nich do dziś. - To nie ich sprawa mi powiedzą. Nie? Wcale :( A teraz wam napiszę JAK WYKOŃCZYĆ NIEMCÓW Z POLSKI? Weźcie krzyż spod pałacu prezydenckiego w Warszawie i go gdzieś wbijcie w Niemczech to ich wykończycie - zaraz ich ktoś najedzie bo...ma prawo. No i tyle. Ale kto to zrobi? NIe byle jaki ale własnie TEN. I tyle :( Bo tak jest i już. ps.No byle gdzie to nie ale w Berlinie w jakimś ważnym miejscu i po nich - możecie im tam rządzić wtedy. Przecież o to wam chodzi, nie? Tylko tyle wystarczy. A jak to ograć? Też wiem :(

No włąściwie tylko wy wtedy możżecie ich najechac. TAKIE MACIE MOŻLIWOŚCI. Inaczej wszystko będzie na was baraneczki z kopytkami... :(