Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość onadobresercema..

Opowiem wam co wczoraj sie wydarzyło. Wstrząśnie to wami.

Polecane posty

Gość onadobresercema..

wczoraj bylam z kolegami autem na "klimacie". nagle podleciał do nas pies. ładny prawie jak labrador taki kremowy i takiej wielkosci. Widac ze mial gora 2 lata. miał obroze ale jakąs taką podrdzewiałą.Ładny ale strrraaaaaasznie brudny.widac ze juz kilka dni musiał sie błąkać bo w 1 dzien by sie tak nie ubrudził. Nie chciał mnie odstąpic na krok, chodzil za mną, słuchał mnie i widzialam ze strasznie mi ufa. Nie chciałam go zostawic bo trwało to tam okolo godziny. Wzielismy go do auta i zawiezlismy do mojego ojca ktory chcial kupic oststnio psa-owczarka niemieckiego. ojca nie ma ale byla jego konkubina ktora nie pozwolila mi go zatrzymac mimo ze płakalam i ja bardzo prosilam, chciałam go wykąpać bo bylby wtedy bialutki, sliczny. widac ze byl spragniony bo chcial pic brudną wode z wiadra... dalam mu tam jesc i pic no ale trudno musialam jechac na rowerze do domu dosc spory odcinek drogi. i mysle co z nim. i bylo tak jak myslalam, ja jechalam na rowerze a on leciał za mną. ja przyspieszałam-on tez. ja sie zatrzymałam-on tez. normalnie jechałam i płakałam. spcejalnie zeszłam z roweru i prowadziłam taki kawał zeby nie biegł tylko szedł....ja nie moglam go zatrzymac bo mam mieszkanie w bloku, moja matka mi by nie pozwoliła bo mamy biale dywany itd, znajomi oczywiscie nikt nie chciał, w moim miescie nie ma schroniska bo ym go odrazu tam zaprowadzila w takiej sytuacji. bylo mi go tak szkoda ze nie umie tego nawet okreslic. weszlam do klatki a on pod nią stał. potem zniknąl. pomyslalam ze dobrze. wychodze za godzine z domu a on nagle idzie kolo mnie :( na szczescie zgubiłam go bo poszedl na eren posesji gdzie sąsiedzi mają psa na ogrodzie. płakałam. dzis popatrzylam przez balkon i nie ma go nigdzie. ciekawe co z jego losem. gdybym tylko miala mozlwosc np swoje mieszkanie to nawet bym sie nie zastanawiała by go wziąc.... :(:(:(:(

Gość JaneAusten1775
Jak go zobacz to zadzwoń to TOZU lub straży miejskiej. Biedny zwierzak!

Gość JaneAusten1775
zobaczysz*