Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ZAGUBIONAAAAAA

CHOROBLIWA ZAZDROSC:(POMOCY!!!!!

Polecane posty

Gość ZAGUBIONAAAAAA

mam problem :( mam faceta jestesmy zareczeni kocham go na zaboj i nie potrafie sobie poradzic z moja zazdroscia jest to chore bo on nigdy nie dal mi powodu i nigdy wczesniej z zadnym facetem tak nie mialam a z nim boze jestem jakas chora moze dlatego ze tak bardzo go kocham nie wiem , przeszukuje mu telefon komputer szukam go na portalach spolecznosciowych choc nie ma zadnych kont sama siebie zadreczam nie umiem juz sobie z tym poradzic :( pomocy!

Gość ZAGUBIONAAAAAA
up

Gość olexxxxxxxxia
nie szukaj bo pewnego dnia cos znajdziesz,moj tez taki byl nie dawal powodow az kiedys znalazlam na fotka.pl panna mnie podgladala miala z nim fotke.. myslalam ze umre czulam cos takiego jak bym zapadala sie pod ziemie on sie wypieral ze to nie on.. a jednak po 3 miesiacach sie dowiedzialam ze od roku za plecami mial inna dziewczyne.. rozstalismy sie wybaczylam mu po 3 miesiacach od tyg mi na nia gadal wyzywal ja jak to ma ja w dupie itp a teraz ja wydzwaniam on gdzies pojechal jestem pewna ze do niej i co ja mam powiedziec wiesz co ja teraz czuje..

Gość ZAGUBIONAAAAAA
chyba nikt mi nie pomoze :(

Gość ecree
każdy facet zdradza a jak nie to ogląda dziwy w necie lub gada z dziwami przez tel. gg jeśli tego jeszcze nie robi - to tylko kwestia czasu naucz się z tym żyć, bo nic na to nie poradzisz

Gość musisz to zmienic
inaczej zamienisz jego zycie w pieklo a on cie zostawi

Gość ZAGUBIONAAAAAA
troche niektorzy pisza niesprawiedliwie nie znacie go lub mnie, to jest bardzo porzadny chlopak, moze kogos to rozsmieszy ale jestem jego pierwsza dziewczyna ma 24 lata dziewictwo stracil ze mna rok temu to pozno prawda? bo on taki wlasnie jest bardzo porzadny i kochany dlatego kocham go tak bardzo ze irracjonalnie wariuje, nie piszcie ze kazdy zdradza to niesprawiedliwe pracuje w duzej korporacji znam sporo facetow duza czesc zdradza ale nie wszyscy ci co uwazaja ze wszyscy zostali kiedys zdradzeni i sa zgorzkniali , czekam na sensowne wypowiedzi dojrzalych ludzi

Gość ZAGUBIONAAAAAA
jeszcze dodam ze mieszkamy za granica a on nie jest polakiem wiec moda na fotke.pl czy nk.pl go nie dopadla nie zna takich portali tu sa inne choc go tam nie ma

Gość ZAGUBIONAAAAAA
uppp :)

Gość bgbgbgbgbghvhvhvhvhv
ja cie rozumiem mam dokladnie to samo i tez z tym nie umiem walczyc :(

Gość ecree
łamaga a nie porządny chłopak ciągnął bardzo długo na ręcznym ale nie ma tego złego, co by na dobre nie wyszło odbije to sobie

Gość ZAGUBIONAAAAAA
moglam sie spodziewac takich odpowiedzi niestety, wiesz co na pewno nie jest lamaga przeciwnie, poprostu mial i ma swoje zasady chcial miec zawsze tylko jedna kobiete ktora zostanie jego zona i tak tez sie stalo , jestesmy zareczeni, gdy sie o tym dowiedzialam sama bylam zaskoczona bo to przesliczny chlopak , tyle ze jego uroda to jedno a charakter drugie, jesli wolisz facetow ktorzy zaliczaja panienki jak leci poczawszy od 16 roku zycia to ok, ale ja to akurat w moim ukochanym bardzo cenie ze jest taki jaki jest i mysle ze madry czlowiek widzi to jako zalete nie wade, jesli sa tu jacys madrzy normalni zyczliwi ludzie prosze o rade co do mojego problemu :)

Gość mili vnilili
"moglam sie spodziewac takich odpowiedzi niestety, wiesz co na pewno nie jest lamaga przeciwnie, poprostu mial i ma swoje zasady chcial miec zawsze tylko jedna kobiete ktora zostanie jego zona i tak tez sie stalo" weź skończ tu bajki pisać. nas chcesz przekonać, czy siebie? jeśli nas, to szkoda czasu bo każdy ma na to wywalone, jeśli siebie, to będzie trudno, bo mimo jego wspaniałości czujesz wielką niepewność. daj se może siana i przestań być babą bluszczem. znajdź sobie coś lepszego do roboty niż chorobliwe wielbienie swojego prawiczka i chorą zazdrość o niego/

Gość Monisia isia
"bylam zaskoczona bo to przesliczny chlopak" Oooo Dżisas :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Gość ty tu zagubiona
czasu nie marnuj tylko szoruj po jaką wiąchę potem rzuć się na kolana przed swoim lubym, spójrz mu głęboko w te prześliczne oczęta i dozgonną miłość i uwielbienie wyznawaj. Może wtedy będziesz lepsza od ręcznego, dopóki jesteś tam ciasna ;)

Znajdź sobie normalnego faceta z jajami a nie malowaną lalę, do której wzdychasz jak do obrazu. Od razu poczujesz się lepiej i pewniej. Z takim facetem jak go opisujesz nie wróżę ci dobrego życia. W najlepszym razie będzie tyranem.

Gość ZAGUBIONAAAAAA
zdecydowanie dzieciom powinno zakazac sie siedzenia na kafeterii :) nie wchodzcie na tematy dla doroslych naprawde poza tym zolc z was wyplywa i jestescie dokuczliwi bo co sami macie nieudane zycie i jestescie srustrowani ? wiec tylko wspolczuc :) myslalam ze tu sa normalni ludzie do pogadania ale widze ze tylko cholota:( pozdr.

Gość chodzi o imię
Nie ośmieszaj się. Założyłaś wątek, że jesteś zazdrosna a potem piejesz peany pochwalne na cześć swojego ślicznego chłopca. Ludzie słusznie się z ciebie śmieją a ty się rzucasz, bo odpowiedzi nie po twojej myśli. Poczytaj co nawypisywałaś o tym swoim i zauważ jakie to żałosne a nie się ludzi czepiasz.