Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość rozczarowanaaaaaaa

dominowanie w seksie

Polecane posty

Gość rozczarowanaaaaaaa

Cześć. Czy to normalne, że mężczyzna nie chce dominować podczas seksu? Bo mój tak ma. Kiedyś bywało różnie, jakoś tak spontanicznie. A teraz seks to tylko moje działanie, ponieważ mój partner stwierdził, że lubi być zdominowany. Nie miałabym nic przeciwko temu, gdyby nie to, że on chce tak za każdym razem. Gra wstępna? Owszem, trwa 3 minuty, potem chłopak ląduje na łóżku i moja kolej. To nienormalne! Już mnie to męczy. Rozmawiałam z nim o tym, ale nic to nie dało. Ustaliliśmy, że możemy dominować na zmianę, ale to już samo w sobie jest nieco śmieszne. Według mnie seks powinien być spontaniczny, a nie: "dziś moja kolej czy twoja?" Poza tym i tak nic z tego nie wyszło. Czuję, że oczekujemy w seksie zupełnie czego innego. Fakt, mój chłopak przyznał, że lubi pikantny seks, ja od zawsze preferuję bardziej romantyczny, ale nie mam nic przeciwko urozmaiceniom, uważam, że są potrzebne. Tylko czemu zawsze musi być tak jak on chce?

Gość poprostu do siebie
nie pasujecie. nic wiecej tu nie mozna napisac.pomoze Wam seksuolog.jezeli wam zalezy na sobie to warto sie do niego udac.

Gość znam prezydenta
jesli nie lubi to czego mozesz wymagac? lubie raz na jakis czas jak kobieta przejmuje inicjatywe, ale szybko mnie to nudzi i dociskam do sciany jej dupcie, jedna reka chwytam jej nadgarstki i robie co chce ;)

Gość rozczarowanaaaaaaa
a co jeśli ja też nie lubię? Chociaż to nie tak, lubię, ale nie cały czas!! On tez mógłby się postarać.

Gość znam prezydenta
no w tej sferze nie da sie za wiele zmienic, przynajmniej ja nie potrafilem ;)