Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Oskareczka

Do mam i "ciążówek" - odpowiecie?

Polecane posty

Gość Oskareczka

Mam pytanie. Jestem w 30tc. i mój maluszek rusza się oczywiście bardzo często, z różną częstotliwością, puka, stuka, ale najczęściej teraz rozpycha się, chyba przekręca itp. przynajmniej takie mam odczucia :) Jednak co zauważyłam już od jakiegoś czasu, kiedy tak urósł, że już jest w stanie wypchać mi brzuch, to najczęściej widzę (wydaje mi się że pupę-choć to nieważne co) jak robi mi się wybrzuszenie po prawej stronie brzucha (pępka). Właściwie 80% tego "wypychania" i to solidnego dzieje się po tej stronie. Troszkę mnie to niepokoi, bo dlaczego tylko tą stronę sobie obrał dzidziol. (Dodam tylko, że jestem pewna, że to nie stawianie się macicy!) Oczywiście czuję ruchy po całym brzuchu, na dole, z tyłu itp. ale wypycha się głównie po prawej stronie. Czy któraś z Was też tak miała?

Gość Sibeal
Tak, to normalne jest. Moj syn tez takie numery odstawia, tez na prawa strone sie wypina, czesto taka twarda gorka sie robi a po lewej pusto. Pamietam ze spanikowalam jak to zrobil pierwszy raz. Ja jestem w 36 tyg, blizej niz dalej...

Gość Oskareczka
hehe, no zdecydowanie bliżej już masz do rozwiązania. Mi praktycznie TYLKO wypycha się na po prawej stronie.

Gość Sibeal
no Tobie tez szybko zleci zobaczysz:) Moj wydaje mi sie ze dopiero wczoraj byl ta druga kreska na tescie. Powodzenia!

Gość Oskareczka
Sibeal - dziekuję! Tobie też życzę powodzenia! A reszta mam nie ma takich doświadczeń z układaniem się dziecka z jednej strony brzucha?

Gość Oskareczka
up

Moja dzidzia tez sie wypychala z jednej strony a z drugiej pusto :) Ja jakos na to specjalnie nie zwracalam uwagi :) Jestes bardzo przewrazliwiona :)

Gość Prawiczek 20
opisz lepiej jak uprawiacie sex

Gość mam tak samo hehe
nawet cały czas brzuch jest większy z prawej strony :D

Gość Oskareczka
Nie wiem czy jestem przewrażliwiona, raczej bardzo cieszę się tą ciążą i tylko dziwi mnie to, że ciągle w jedną stronę wypycha się maluszek :) Ale jak rozumiem to zupełnie normalne :D Z seksem nie mamy żadnych problemów :P To dla zainteresowanego prawiczka.