Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sobie żoneczka

CZy Wasi faceci też już się nie starają ?

Polecane posty

Gość taka sobie żoneczka

mój to już całkowicie sobie wszytko olał.. jakiś czas temu rozmawiałam z nim na ten temat..tzn powiedziałam wprost czego potrzebuję trochę romantyzmu, przytulenia czasem głupawki, spontanicznego wyjazdu niby zrozumiał,. teraz znów wróciła monotonia........ nie chce już tak żyć...

Gość defre
ale oczywiście sobie nie masz nic do zarzucenia?

Gość taka sobie żoneczka
No przecież leżę, pachnę i ładnie wyglądam...

Gość miils
a czy Ty sie starasz? to dziala w obydwie strony ty tylko umiesz wymagac widze. Ja w swoim zwiazku tak samo zaskakuje mojego mezczyzna co on mnie:) i obydwoje bardzo sie staramy. Ty tez daj cos od siebie, a nie tylko marudź mu, że to, że tamto

Gość taka sobie żoneczka
a dlaczego tak uważasz ? ja tego nie napisałam..nikt nie jest święty.. ja się starałam...ale już mam dość..

Gość taka sobie żoneczka
staram się starać... jednak on tego nie docenia...

Gość taka sobie żoneczka
nawet jak loda mu robie to on leży a ja pochylam się nad nim i włosy mi do buzi wchodzą:O a on się drze że to mu przeszkadza :O no masakra z tym moim mężem:(

Gość moj tez przestal
jestesmy jeszcze narzeczenstwem, a jemu nie chce sie do mnie przyjsc, zadzwonic, pogadac, bo uwaza, ze woli na zywo. mieszkamy dosyc daleko do siebie. to ja czesciej przyjezdzalam. no ok, mieszka sam, a ja nie i to byl glowny powod,ale bez przeasady. nie chce mu sie przyjechac, bo za zimno, za goraco, bo mu sie po prostu nie chce, nie ma ochoty. ale na wycieczke sam sobie pojechal. juz mial chec. oczywiscie mowi, ze bardzo kocha, ze ja jedyna na swiecie, ale na gadaniu sie konczy. no i jest zdania, ze mezczyzna nie powinien latac za kobiete. mam juz tego dosyc i gosc sie w koncu doigra. bo rozmow duzo z nim przeszlam i nic. baa, nawet uwaza, ze sie nie zmieni i jak mi sie nie podoba, to moge poszukac kogos innego.

Gość taka sobie żoneczka
wcześniej otwarcie mówiłam co mi leży na sercu.. teraz ostatnio nawet nie mówię bo co za różnica powiem czy nie powiem i tak ta sama reakcja..zero zainteresowania..

Gość taka sobie żoneczka
i po co się bezsensu podszywasz ? bawi cię to ?/