Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zostawiłem byle co

Zostawiłem swoją byłą z dzieckiem! Jej rodzina to hołota

Polecane posty

Gość zostawiłem byle co

I co? I nie żałuję. Ale teraz mam problem ponieważ rodzina tej dziewczyny mnie prześladuje. Żądają ode mnie wyjaśnień i przeprosin, ja dalem jej forsę na skrobankę. Ostatnio ojciec i 4 braci tej dziewczyny groziło mi że mnie zabiją jeśli nie będę płacil aliemntów albo przynajmniej nie spłacę jej i naszego dziecka.

Gość dlfkvdflkvmcdfvc
dobrze zrobiles to byla szmata

Gość idobrze
walić szmaty co kombinują tylko jak wpaść i mieć kase na dziecko

Gość zostawiłem byle co
Jej bracia mają odpowiednio 8, 9, 10 i 11 lat, Wczoraj im nakopałem

dlaczego wszyscy źle mówicie o dziewczynach które zaszły w ciąże przed małżeństwem że chcą naciągać facetów to nieprawda mam 23 lata mam 4 letnią córkę facet mnie zostawił jak zaszłam w ciąże nie wzięłam od rozstania od niego ani grosza jak chce to czasem coś tam małej kupi jak przyjeżdża ją odwiedzić ja od niego nic nie biorę i daje sobie radę sama

"jak przyjeżdża ją odwiedzić ja od niego nic nie biorę i daje sobie radę sama" dlaczego Cię zostawił ?

bo jemu zależało na sexsie a ja miałam problemy w ciąży i nie mogłam się kochać więc poszedł do innej może ciąży też się wystraszył ale nie żałuje że odszedł pokazał tym jaki jest naprawdę facet powinien być przy kobiecie na dobre i na złe a nie tylko gdy chce sexu

Gość masz jeszcze kilka lat
Moj tatus zrobil tak jak ty. Przez cale dziecinstwo i wiekszosc nastoletniego zycia chodzilam glodna I w starych szmatach bo mama pracujac po 60h tygodniowo ledwo zarabiala na rachunki. Dwa razy prawie udalo mi sie otruc lekami jako nastolatka ale niestety za malo lekow nasercowych ukradlam dziadkom. Pamietam jak bylo mi przykro gdy kolezanki opowiadaly co ich tatus kupil im urodziny i jakto moga na nim w kazdej sytuacji polegac... Teraz gdy mam po 30ce i nie potrzebuje tatusia do niczego on ma 60 i nikogo kto by sie nim zainteresowal - teraz wyspiisuje listy z przeprosinami do mojej mamy I proboje sie ze mna skontaktowac. Dobrze ze chociaz dales jej na skrobanke..ja tatusiowi tez tyle dam jak bedzie zdychal w samotnosci na starosc w przytulku. Bo w zyciu zawsze jest rownowaga: ILE DAJESZ TYLE DOSTAJESZ.

Gość wifigdańsk
cos mi się wierzyc nie chce ze straszą zebys placił alimenty-do tego straszyc nie trzeba-wystarczy isc do sadu i tyle-jest wyrok-musisz placic.tak wiec jakos słabo brzmi ta twoja historia.

Gość gość
autorze jesteś prawdziwym facetem w przeciwieństwie do prawiczków