Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zasmucona_dzis

dobór stanika

Polecane posty

Gość zasmucona_dzis

:( mam strasznie mały biust.... wyszło że rozmiar 65A..... jakie staniki powinnam nosić aby wyglądał jakoś na większy? z jakiej firmy i gdzie najlepiej kupować?

Powiedz coś więcej, jakie masz wymiary (ciasno pod biustem, luźno w biuście), jakie staniki do tej pory nosiłaś? Jaki rozmiar, czy to były push upy? Jak leżą dotychczasowe staniki jeżeli zawiążesz obwód na supeł i wygarniesz biust do miseczek?

Gość odchudzam sie!!!!
Ja również proszę o poradę w sprawie wyboru odpowiedniego stanika. Jestem niewysoka (165cm) i gruba (60kg) i do tego te okropnie wielgachne cycuchy sprawiają, że wyglądam i czuje się jak słoń :( szczególnie jak jest ciepło i muszę ubrać koszulkę - to dla mnie prawdziwa tragedia ;/ w każdym staniku wyglądam jak jakaś dojna krowa :/ moje wymiary: pod biustem na wydechu 78 cm w biuście 93-94 cm najchętniej prosiłabym o jakieś linki do allegro, bo do sklepu raczej nie pójdę - na myśl o przymierzaniu staników i nie mieszczeniu się w nie dostaje dola :(

Gość zasmucona_dzis
moje wymiary: pod biustem na wydechu 70cm w biuście 78 cm to chyba tragedia :( powiem że mam 23 lata więc na to że jeszcze urośnie nie mam co liczyć (chyba że okres ciąży a na razie nie przewiduje....) do tej pory nosiłam "targowe" push-up i niestety się szybko rozciągały i komfort spadał... teraz pracuję więc moge se pozwolić na coś solidniejszego :) dlatego proszę o radę

Gość Nie_za_po_mi_naj_ka_85
Miseczka A to jeszcze nie koniec świata. Wystarczy zainwestować w dobry push-up z wszytymi gąbeczkami, które "uwypuklą" bardziej biust ;) porozglądaj się za takim lepszym stanikiem :) polecam krisline.com.pl, bo tam mają śliczne komplety więc wybierzesz coś w czym będziesz czuć się dobrze i pięknie wyglądać :)

Gość Liljjjanka
Dokładnie dobry push up i dobrze dobrany biustonosz i Twój biust będzie się ładnie prezentował :) A poza tym idź może do dobrego salonu bielizny gdzie będzie Cię mierzyć brafitterka i może się okazać, że stanik z wieksza miseczka a mniejszym obwodem bedzie lepiej na ciebie lezec. Ja tez nosilam mnbiejszy rozmiar 75B a pozniej bylam w fajnym sklepie i Pani co sprzedawała mi bielizne Kingi odpowiednio mnie zmierzyla i okazalo sie ze lepiej lezy 70 C :)

Gość Domi0987
Poczytaj jak dobrać stanik! Mnóstwo jest w sieci artykułów na ten temat! Np tutaj: http://avanti24.pl/moda/1,103634,9378461,Stanikowy_alfabet.html

Gość gęsi prać nie potrafią
up up up

Gość Doświedczony przez życie
hej, odchudazm się, 93 -94 cm to jest idealny rozmiar biustu, pod warunkiem, że w talii masz 60 - 65 cm. Jesli masz więcej, trochęruchu, pracy nad mięśniami brzucha i bedziesz seksbomba (tylko seksu nie zgub, bo tylko bomba zostanie)!

Gość gość
Jeśli macie problem z doborem stanika, udajcie się do brafiterki, ona pomoże wam dobrać rozmiar i potem nie powinnyście mieć już problemów z zakupami (chociaż w różnych sklepach stosują inne rozmiarówki...). Ja swoje staniki kupuje u Ewy Bień, są nie tylko wygodne ale i bardzo ładne.

Gość gość
Po c o ci stanik jak nie masz cyców. Dbaj tylko o pzę

Gość gość
przestań spamować tą ewą sreń!