Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ciekawskkkkaa

Jacy są Czesi ? Wiecie ? :)

Polecane posty

Gość ciekawskkkkaa

Bo sie przeprowadzam za miesiac i chcialabym co nieco wiedziec :P

Gość nbfdvhjdbfdbfjhvdbf
W czechch niezle sie pruja tam jest lajtowe prawo

Gość huuhuhuuuu555
Nie spotkałam jeszcze niemiłego Czecha :D bardzo sympatyczni i usmiechnieci ludzie :P Jesli bedziesz mieszkala w Pradze to..zazdroszcze :D

Gość aleksandra_mala
bylam kiedys z chlopakiem ze slowacji, to praiwe to samo co czesi, i powiem szczerze ze ludzie bardzo sympatyczni, podobni kulturowo do nas polakow, ale nie zauwazylam tam takiego chamstwa i umilowania do plotkarstwa, wiec calkowicie jestem za :)

Gość abbbbbbsbsb
Nie powiedzialabym ze są do nas podobni . Moze ci przy granicy , zupelnie inna mentalnosc, otwarci ,uśmiechnięci , podobne odczucia mam do Węgrów :) mimo zerownej znajomosci jezyka na kazdym kroku wszyscy starali mi sie pomoc ( bylam sluzbowo) :)

Gość aleksandra_mala
napisaam ze sa podobni kulturowo, maja podobne zwyczaje i widac tez ze duzo nas laczy, ale jak podkreslilam nie ma chamstwa i plotkarstwa a dokladnie jak jest to ujete wyzej ludzie usmiechnieci i pogodni, co nie zmienia faktu ze zartuja sobie z nas polakow czesto ;)

Gość a mozna wiedziec
dlaczego sie przeprowadzisz? tez mi sie kiedys marzylo zycie w czechach:P sama nie wiem czemu, ale bylam kiedys w pradze i sie zkaochalalam.

Gość gość
Mam chłopaka Czecha.. Jest bardzo uczuciowy, szczery. Na początku miałam wrażenie, że śmieją się z nas Polaków, ale mają trochę inne poczucie humoru niż my. Jak się ich dobrze pozna to wiele zyskują :) Pozdrawiam!

Gość gość
Czesi to tchórze.