Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość :(:(:(

co sądzicie?

Polecane posty

mąż zostawił mnie 12 dni temu.powiedział że mam cieżki charakter zraniłam go ze sie wyprowadza i chce rozwodu.zostawił mnie z dwuletnim synem po niecałych dwóch latach związku.powiedział że jak sie zmienie to może wróci ale nie wie czy uda nam sie jeszcze to wszystko odbudować.ja go kocham nad zycie i bardzo za nim tesknie.w związku z tym mam pytanie czy jest sens walczyc o ten zwiazek?moje checi są ogromne tylko nie wiem czy on czuje to samo a za bardzo nie chce ze mna rozmawiać.proszę wypowiedzcie sie wy w tej sprawie.pozdrawiam i z góry dziękuje za sensowne odpowiedzi

miało byc po niecałych dwóch latach małzeństwa

umiesz podniesć na duchu wiesz:(?

Gość malutkaaaaaaa
Faceci juz tak niestety mają, coś o tym wiem:(

Gość Zinnka
Wszystko zalezy od tego, dlaczego cie zostawil. Co ma ci do zarzucenia? czy faktycznie jestes taka jedza? A swoja droga, wiele takich malzenstw z wpadek tak wlasnie sie konczy. Bo ludzie zamiast sie najpierw poznac, od razu laduja w lozki i to w dodartku bez zabezpieczenia. Obydwoje nie jestescie za bardzo odpowiedzialni, co?

to może wcześniej się zastanówcie nad sobą i nad swoim postępowaniem a później oceniajcie poczynania facetów...

Gość oczywiście ze wpisywac
co za gnojek, nie dosyć ze ciebie zostawił z dzieckiem, to jeszcze obwinia ciebie a ty masz przez to poczucie winy. Nie daj sobie wmówić ze to przez charakter, no chyba ze jest z tobą coś nie tak. Ale jeśli jesteś przeciętną Kowalską, to odszedł bo mu się znudziło zycie rodzinne. Najlepiej jak nie będziesz do niego wydzwaniać i mówić jak bardzo go kochasz, bo i tak prędzej coś wskurasz obojętnością niż narzucaniem się.