Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IbrahimAffelay!

Kto głosuje na PO?Moja opinia.

Polecane posty

Gość IbrahimAffelay!

Nie rozumiem powiem szczerze ludzi głosujących na Platformę Obywatelską(oprócz oczywiście ludzi bogatych). PO doprowadziła nasz kraj na skraj przepaści. Po rządzi Polską 4 lata i jakie są tego efekty: -Polska jest trzecim krajem UE z najwyższym wskaźnikiem ubóstwa. Ponad 3 mln osób w tym kraju nie ma praktycznie za co żyć-żyją poniżej progu egzystencji,-"Godnym" zaznaczenia jest też fakt,że w czasach kiedy społeczeństwa Europy starają się zmniejszać różnice klasowe u nas one się zwiększają,-mamy 300 mld dług publiczny,który ociera się o progi konstytucyjne.Dług rządu PO wynosi ok 160 mld zł,co oznacza,że przez niespełna 4 lata roztrwonili więcej pieniędzy od rządów SLD i PiSu razem wziętych!,-PO aby łatać własne długi prywatyzuje coraz więcej przedsiębiorstw i przymierza się do sprzedaży części przedsiębiorstw strategicznych np Lotosu tym samym sabotując Polskę!Nasi dziadowie walczyli o wolność i suwerenność tego kraju,a oni to po prostu bez walki oddają,-Mamy coraz droższą w kraju żywność i energii-o Vacie już nie wspominając,-Mamy 12% bezrobocie,a rząd jeszcze tnie świadczenia socjalne,które i tak są niskie.Warto zaznaczyć również w tym miejscu,że ostatnio na nagrody dla senatorów pieniążki były...,-Ministrowie Tuska skompromitowali nasz kraj kiedy doszło do Katastrofy Smoleńskiej-o nieudolnych "reformach" i kolei Grabarczyka nie wspominając,-Tusk położył łapy na pieniądzach na emerytury wprowadzając w życie reformę OFE-nie popartą żadnymi doświadczeniami światowymi,-Tusk opiera swoje działanie tylko na populizmie i nienawiści do PiSu(tragedia w biurze PiSu w Łodzi),to tylko z nielicznych moich zarzutów na PO. Pytam ja się dlaczego na nich glosujecie? Czy nie macie rozumu? Czy macie własną ojczyznę gdzieś?

Gość EMtEesik
Ja głosuj.ę na PiS i wiem dlaczego w przeciwieństwie do wielu wyborców PO.

Gość ja też dlatego
PiS to wariaci

Gość ljh;kg;;
tylko skończeni idioci głosuja na PO, autorze PO i ta ekipa rzadzi 18lat nie 4

Gość a PiS rządził dwa lata
i wystarczy na zawsze

Gość a ja mam okres
odpowiedź jest oczywista, Polacy to debile

Gość daj sobie spokój
od ciągłego oglądania TVNu i czytania gazety wyborczej tak sa już ogłupieni że żadne argumenty nie pomogą. Ten kraj jest niestety skończony. Pokemony dopiera przejrzą na oczy za 20 lat ale wtedy będzie nowe pokolenie które będzie "wiedziało lepiej" :classic_cool:

Gość skraj prepasci ???
hahaha :D wolisz państwo prokuratorsko-policyjne wg PIS a moze odnowe moralną kraju razem z Samoobroną i wicepremierem Lepperem ? hahahaa

Gość ale pierdolicie ....
teksty o wyborczej i TVN to wyswiechtane argumenty powtarzane milion razy :D totalna bzdura wielu zwolenników PO nawet nie ma TVN24 w domach to tak jak wielu PIS-owców to nie rydzykowcy

Gość tvn odbiera 3/4 ludzi
a radio rydzyka to zaledwie 2% rynku. Kojarzenie wyborcy PiSu z RM może dotyczyć najwyżej co 10 wyborcy tej partii ( jeśli nie co 20tego). I tak: tvn ma porachunki z PiSem a ściślej mówiąc z Macierewiczem za raport WSI więc nigdy nie będzie obiektywny wobec nich, a GW oto cytat tuska: "Z punktu widzenia naszej wspólnej historii i poglądów ciągle jesteście dla mnie moją gazetą, moją jedyną gazetą. " I jeszcze syn tuska pracuje w wyborczej.

to nie oznacza że kazdy wyborca PO czyta BEZKRYTYCZNIE wyborczą czy ogląda TVN ja nie oglądam ani TVN ani nie czytam wyborczej wole inne gazety

"Z punktu widzenia naszej wspólnej historii i poglądów ciągle jesteście dla mnie moją gazetą, moją jedyną gazetą. " a RM to medium Jarka tyle że on tego otwarcie nie przyzna nie starczy mu odwagi jaką miał Tusk który powiedział coś co teraz bedzie wielokrotnie przeciw niemu wykorzystywane zawsze prominentny polityk bedzie sie starał miec jakieś "swoje medium " taka jest popierd... polityka we Włoszech Berlusconi to nawet własciciel pewnych mediów tam to jest szopka dopiero

"Z punktu widzenia naszej wspólnej historii i poglądów (..)" proponuje wczytac sie w sens tych słów a nie szukac na siłe argumentów że GW jest na usługach Tuska bo ja moge napisac że jakiś czas temu Rzepa była pro-PIS i to bardzo i co dalej ?

Gość tvn odbiera 3/4 ludzi
Jarek miałby mówić, że RM to jego medium...szok. Właśnie tym się objawia przedawkowanie tvnów i GWien, wyżej pisze 2% rynku ( za wirtualnemedia.pl) 700tyś widzów z których połowa na wybory nie pójdzie, a część zagłosuje na Prawice RP M.Jurka. Czyli z 200tyś głosów słuchaczy RM na 5mln poparcie.

Gość fafarafatuturutu
a jeżeli ja powiem, że z punktu widzenia naszej wspólnej historii i poglądów Gazeta Wyborcza ciągle jest dla mnie moją gazetą, moją jedyną gazetą, to znaczy, że GW jest na moich usługach?

Gość jak widac samio POsrańcy
wystarczy spojrzec na "argumentację" tych tępych półgłówkoów

Gość karolcia22
debile nawet jak będą wywalani z roboty na pyssk i nie będą mieli co do gęby włożyć to będą ślepo głosować na Donalda bo jest przystojny a Jarek nie ,a jak zawiodą sie na Donaldzie to zagłosują na Korwina-Mikke

Gość autor ma rację
autor tematu ma rację. w każdym słowie popieram, sama prawda. Wszystko wyprzedają. Elektorat PO - bezmózgowi POrąbani karierowicze z przerostem ego oraz 99,9% zasiedlających zakłady karne. Mam 31 lat i nienasrane we łbie. Żadne z ich :obietnic: nie zostały zrealizowane. Śmiałam się jak je oznajmiali - krasomówstwo, nic z tego nie wynika, bo nie wiedzą co i jak robić. Pieprzenie kotka za pomocą młotka - gadu gadu a głupiemu radość. prezydent tego kraju nie umie pisać po polsku - panie kochany, ja już ortografię opanowałam w podstawówce, naprawdę nie jest taka trudna. A już mi się nóż w kieszeni otwiera widząc i słysząc teksty - wolę PO niż PIS, mniejsze zło.... albo wręcz stwierdzenia że na złość pisowi. Działanie "Na złość" to cechuje przedszkolaków, ale to normalne w tym wieku. Z waszego na złość pisowi wyszło - "na złość mamie odmrożę sobie uszy, nie ubiorę czapki". Chore społeczeństwo. Jeden mój wniosek - ludzie po prostu są głupi. Głupi i tyle. Nie podążam za masą, znam swoją wartość, wiem co dobre, umiem myśleć i jestem z tego dumna. Przecież masy niemieckich obywateli jak durnie kiedyś przyklaskiwali hitlerowi. Ludzie są głupi, mały procent myśli. Reszcie wydaje się że myślą.

Gość autor ma rację
takie krasomówstwo z którego nic nie wynika - przerysowany nieco przykład (na potrzeby komedii) - film Barei "Brunet wieczorową porą" gdy główny bohater wraca do pustego domu i włącza tv - jest mowa o konwencji westernu. :P drugi przykład - Alternatywy 4 - po meczu wypowiedź partyjnego - w tej roli Janusz Gajos.

Gość Kaczyński właśnie strzelił
sobie w stopę. Śląsk ma go w ...:P

Gość a ja sobie piję colę
określenia są idealne POpaprańcy POkemony znacie jeszcze jakieś określenia? piszcie

karolcia22 zgadzam się z tym co napisałaś. U nas kryterium przy głosowaniu to jaką ktoś ma mordę, żal żal żal....

Gość Kaczyński właśnie strzelił
PiSdy PiSiory PiSdamaki Podzielimy i Skłócimy Paranoje i Smoleńsk

skończy się tak, że wszystko wyprzedadzą i nastąpi kolejny rozbiór Polski. Nie o to walczyli x lat temu ludzie, dla których słowo Ojczyzna miało znaczenie. Nie będziemy mieć jako kraj nic do powiedzenia, zrobią z nas tanią siłę roboczą w UE (możemy ładnie obsługiwać UE, bo Chiny za daleko i transport by za drogo wychodził), bez praw i bez możliwości głosu. Jak ktoś kiedyś mądry powiedział "dajcie POlakom rządzić, a sami się wykończą".... Ludzie, kurwa, myślenie nie boli!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mocno wzmocnioną alkoholem :) dlatego piszę głupoty ...oty ...oty :o

Gość nie piję coli
Красивая девушка, красивые города, красивые люди. Добра вам всем!

Gość baca z gór
na po przedtem głosowali kryminaliści w celachteraz będą najarani narkomani i na dopalaczach