Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość IbrahimAffelay!

Kto głosuje na PO?Moja opinia.

Polecane posty

Gość Na PO głosuje każdy
uczciwy człowiek. Każdy który potrafi pracować.Bo ci którym marzy sie komuna i jej powrót chociażby w częsci głosuje na PiS.

Gość A ta firma jeszcze
No,lesnicy też walczyli o to!Nie umniejszaj ich roli.:)

Gość A ta firma jeszcze
Pooglądaj sobie demoty o Tusku i Komorowskim,OK?:P

Gość oczywiście.... uczciwy
NA PO głopsuja uczciwi... Pewnie :P W niektórych więzieniach to nawet 100% "uczciwcyh" głosowało na PO, tuska i bronka :D Pewnie jak wszyscy peowce za niewinnośc poszli za kratki :classic_cool:

Gość Na PO głosuje każdy
jem kupe Tuska i jestem cool :classic_cool:

Gość Po co mam ogladać jakieś
montaże jak tutaj taka śliczna rzecz jest.:D:D:D:D

Gość tylko ze tusk podwyszkami
wiem ale radio madio maryja tak sie zaangażowało ze w kościołach podpisy zbieraliśmy babcie podpisywały listy

Gość a ja sobie piję colę
jaka komuna? państwo powinno być odpowiedzialne za swoich obywateli, popatrz na system socjalu np. w Anglii. Co ich tak bronisz przed pomocą dla tych mniej zdolnych, mniej utalentowanych, czy też dla tych którym z różnych przyczyn w życiu nie wyszło? Chcesz żeby więcej mieli dla siebie? Miała być druga Irlandia..... lalalalala sruttututu popatrz na tamtejszy socjal. No tak, z TWOICH pieniędzy pójdzie, auć. Wolę zdechnąc z głodu niż mieć na sumieniu WASZE pieniądze POpaprańcy.

Gość A ta firma jeszcze
Hi hi hi hi no właśnie!:D Za niewinność.:(

Gość Zanim popatrzę na socjal
w GB to przypomnę sobie o tym, że Polska jest krajem na dorobku. Wtedy sobie uświadamiam, że Polski nie stac na taki socjal jak w DE czy GB. I już wiem, że porównywanie Polski do tych krajów to kompletna głupota.

Gość A ta firma jeszcze
Jasne,że głupota.Jak słyszę,że coś tam u nas jest tak,a np.USA inaczej to mi się śmiać chce.Jaka Polska jest,a jakie USA...Z czym do ludzi,z widelcem po rosół?:O Polska na dorobku?Polska tonie w długach.:(

Gość ten kraj
ten kraj nie idzie niestety w stronę dorobku! A socjal jest taki że żal za tyłek ściska. ale pełowcy drą gęby że Z ICH pieniędzy idzie na "Patologię" , bełkot aż miło. czytam sobie to i widzę że pełowcy to ludzie sukcesu, nie tolerują biedy i bezrobocia. Dla nich nie ma tego problemu, nie dostrzegają

Gość Przypomne sobie o tym że
polski PKB był przez cały kryzys dodatni czyli gospodarka się rozwijała. Jak popatrzę na zadłużenie to przypominam sobie Kaczyńskiego który uważał, że Polska powinna pożyczać i pożyczać i że za mało pożycza. Wtedy uświadamiam sobie, że dzieki PO jesteśmy w niezłej sytuacji bo jak rzadziłby PiS i napożyczał to wygladalibyśmy jak Grecja, Irlandia czy Portugalia. Wtedy mam pewność że dobrze robie głosując na PO.

Gość a co takiego socjalnego zeobił
PiS?? becikowe 1000zł i to wszystko?

Gość Przypomne sobie o tym że
Polska nie tonie w długach bo jej zadłużenie jest średnie w Europie i małe w stosynku do Grecji, Portugalii czy Irlandii.

Gość PiS np obnizył podatki
i składki czym spowodował dziurę w budżecie. Bo zapomniał że nalezy czymś dziure załatać.

Gość do niveasensation
ja nie porównywałam socjala PL do socjala GB, tylko pokazuję JAK państwo może dbać o swoich obywateli, co dla nich znaczą. Oczywiście mają na to środki, mogą sobie pozwolić. Ale ten POwiec bredził coś o garnuszku państwa, chciałam pokazać jaki ten garnuszek u nas świetny. Wystarczy poczytać jakie są wysokości zasiłków i komu się należą

Gość Bo Polske stac na małe
zasiłki.

Gość no własnie ... PKB na plus....
ciągle się rozwijamy PKB na plusie, a długi wręcz kosmiczne się robią, gdy rządzi PO. Jak to możliwe? Co się dzieje z tą kasą i gdzie ta kasa jest? Dodatkowo mamy ciągl ejeszcze (teoretycznie przynajmniej) napływ gotówki na inwestycje "unijne". Przez poprzednie 17 lat dług dobił do ok. 500 mld zł. PO w 3 lata zrobiła dodatkwoe 300 mld. Rekord świata...

Gość kosmiczne długi?
to porównaj polskie zadłużenie do zadłużenia Grecji, Iralndii czy Portugalii. Wtedy się dowiesz, że "kosmiczne zadłużenie" to tylko propaganda Kaczora która nijak się ma do rzeczywistości.

Gość małe zasiłki....
ponoć zaiłek (czy zapomoga - nie wiem jak to się nazywa) na 1 dziecko to podobno ok. 50 zł na miesiąc? Prawda to? To przeciez roboty pewnie z tym i z papierkami więcej niż to jest warte...

Gość tak wygląda rzeczywistość
Zadłużenie Skarbu Państwa na koniec stycznia 2011 roku wzrosło o 10,2 mld zł (1,5 proc.) i wyniosło 712 mld zł - podało w komunikacie Ministerstwo Finansów. Zadłużenie krajowe wyniosło 512,3 mld - wzrosło o 8,3mld zł (1,6 proc.) wobec grudnia. Zadłużenie zagraniczne w styczniu wyniosło 196,7 mld zł - wzrosło o 1,88 mld zł (1,0 proc.) wobec grudnia. Na koniec stycznia 2011 roku średni okres zapadalności (okres, po którym państwo jest zmuszone do wykupienia obligacji - red.) rynkowych skarbowych papierów wartościowych wyemitowanych na rynku krajowym wyniósł 4,25 lat (4,30 w grudniu). Średni okres zapadalności obligacji rynkowych wyniósł 4,47 lat wobec 4,53 w grudniu.

Gość no tak.. propaganda...
Wiem, że inni mają wyższe zadłużenie, ale chyba nie musimy być rekordzistami? Propaganda Kaczora? Co ? TO http://www.zegardlugu.pl/ A może to? Państwowy dług w przeliczeniu na obywatela wynosi... 21 561zł Liczby i fakty to "Propaganda Kaczora". Genialne :o :(

Gość no to porównaj teraz zadłużeni
na jednego obywatela Zgodnie z wyliczeniami Eurostatu w Polsce zadłużenie na jednego mieszkańca sięgało na koniec 2009 roku 4,3 tys. euro (ok. 17 tys. zł), a w Grecji 24,3 tys. euro. http://www.tvn24.pl/0,1662365,0,1,jestesmy-coraz-bardziej-zadluzeni,wiadomosc.html

Gość no to porównaj teraz zadłużeni
""The Economist" na swojej stronie internetowej umieścił licznik, który na bieżąco pokazuje jak rośnie dług publiczny na świecie. W czasie, gdy oglądamy interaktywną grafikę tykają sobie jak w zegarku miliony dolarów. Dług publiczny jeszcze nigdy nie był tak duży jak dziś - 35 bln dolarów - a będzie nadal rósł. W 2011 roku sięgnie prawie 45 bln dolarów. Na mapie świata można sprawdzić długi poszczególnych państw, a kolorami wyodrębnione są te najbardziej i najmniej zadłużone. Polska - z jej 53 proc. PKB długu publicznego - na tle Europy Zachodniej wypada całkiem nieźle. Większość państw zachodnich ma wynik znacznie bliższy 100 proc. PKB. Ale Węgry na przykład aż 78,2 proc.- wylicza "The Economist" Na mapie świata widać z lotu ptaka jak zamożność kraju wpływa na skłonność do zadłużania się. Stany Zjednoczone, Kanada i Europa Zachodnia tkwią po uszy w długach. Japonia też należy do czołówki z ponad 200 proc. PKB. http://gospodarka.gazeta.pl/gospodarka/1 ,69866,7048746,Jak_rosnie_laczny_dlug_publiczny_wszystki ch_krajow.html

Gość rozmawiasz
z oszołomem shatynem w orange on jest znany z tego, że liże odbyty tuska i bronka, jest znanym forumowym komuchem nie ma sensu dyskutować z kimś takim :O

Gość rozmawiasz
ja pierdole, on ciągle wkleja to samo, co na swoim topiku, co za jebany kurwa oszołom jemu płacą za to, co tu wypisuje, szkoda, że każdy już przejrzał jego działalność i na niego sra :D :d :D

Gość Nie musimy być rekordzistami
i nie jesteśmy. A więc nieuprawnione jest mówienie o "kosmicznym" długu skoro n ie jest taki rekordowy. Jest dług. Jest za duży. Ale zapominasz o trzech latach z powodziami. Zapominasz, że dróg buduje sie więcej niż za ostatnich trzech rządów.

Gość Te cytaty sa z topiku
Shatyna. Chyba nie trzeba miec zezwolenia na ich używanie ?