Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchidea_Biała

pytanie do kart tarota

Polecane posty

Gość Orchidea_Biała

Proszę o pytanie do kart-jedno. Potrzebne dane to imię ewentualnie imiona jeśli pytanie dotyczy jakiejś relacji. Odpowiedzi udzielę na początku tylko jednej osobie,a dalej zobaczymy. Po mojej wróżbie proszę o wyrażenie swojego zdania. Biorę pod uwagę tylko czarne nicki.

Gość assssssssssssssssssssss
Dorota-kiedy przyjdzie milosc?

Gość ***Justa***
ur. 27.08.80 czy dostane prace w tej firmie, gdzie bylam w zeszlym tygodniu na rozmowie? jezeli nie,czy widzisz prace w najblizszym czasie u mnie?

ur. 27.08.80 czy dostane prace w tej firmie, gdzie bylam w zeszlym tygodniu na rozmowie? jezeli nie,czy widzisz prace w najblizszym czasie u mnie?

Grażyna i Krzysztof - czy nasz związek jest trwały ?

odpowiadam Dorocie: juz w okresie letnim masz szanse spotkac intersującego czlowieka.Osoba poznana w podrozy,niewykluczone ze bedzie to to obcokrajowiec.Poczujesz się przy nim jak nowonarodzona.

Gość truskawkowa margarita
beata 20lat jak postrzegaja mnie znajomi? Jaka bedzie moja praca po skonczeniu studiow?

odpowiadam Martynie: tak,ten wyjazd jest widoczny pod koniec tego roku-listopad ew.grudzień.Podejmiesz tam prace inna niz dotychczas wykonywana i bedzie ona zwiazana z ludzmi.

Odpowiadam: Grazyna i Krzystof-jedno z was jest niezdecydowane co do tej relacji,jesli drugie pójdzie na kompromis i zda sie na czekanie i cierpliwosc to ta relacja bedzie ciagnieta.Spelnienia w tej relacji nie widze.

Gość ***Justa****
a ja??????????? halo????

Orchideo - spełnienia ? czyli szczęścia ? Napisałaś prawdę, odpowiedz proszę na pytanie czy powinnam pójść na kompromis i czekać ? Przepraszam ale to bardzo wa zne dla mnie.

Odpowiadam Agnieszce: tak i jest to mezczyzna ktory duzo podrozuje-ze wzgledow sluzbowych oraz komunikuje sie z wieloma osobami.Mezczyzna bedacy w zwiazku.

ruda tak szczescia nie widac w tym zwiazku,zadnej ze stron ominelam bo nie ma imion,nie wiem czy wasze nicki to rownoczesnie wasze prawdziwe imiona

Czy możesz mi powiedzieć jak potoczy się moje życie uczuciowe...w sensie kiedy spotkam kogoś z kim bym weszła w szczęśliwy związek. A może jest już ktoś komu się podobam? Ania 10.10.1983 :)

Gość ***Justa****
Tak, ja jestem Justyna, ur.27.08.1980. Czy dostanę pracę w firmie gdzie byłam ostatnio na rozmowie?

Odpowiadam Beata 20 lat: w opisie jedno pytanie,odpowiadam na piewrsze jakie zadałas postrzegają cie jako osobe optymistyczną, pelna energii,umiejącą byc w centrum zainteresowania,łatwo wyrazającą swoje potrzeby,o wielkiej sile psychicznej.