Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Orchidea_Biała

pytanie do kart tarota

Polecane posty

Gość fvdklnvn
Anna, 05.12.1986, kiedy znajdę stabilność finansową?

Justyna i Beata wasze nicki wygladaja podobnie i sa te same daty urodzenia-identyczne-to przypadek? czy jedna osoba podszywa się pod obie kobiety,jesli tak ktores z pytan nie ma sensu bo sa falszywe dane. Odpowiadam Justyna prawdopodobnie to nie bedzie ta firma,ale inna. Jest nieoczekiwana propozycja pracy,ale to nie jest to czas najblizszy a około pol roku.

Odpowiadam Ania: pokazał mi się przyjaciel,ktos z dzieciństwa-jesli jest ktos taki kolo ciebie warto sie nim zainteresować.Jest milosc, ale 'wypracowana' poprzez przyjazn.

Żadna osoba z dzieciństwa mi na myśl nie przychodzi. Ale jest pewna osoba, mężczyzna, z którym poznałam się poprzez pracę i ta znajomość trwa od pięciu lat. Od listopada nawet mieliśmy kilka prywatnych spotkań. Na dzień dzisiejszy nie jest to miłość, to za duże słowo....ale czy to może o niego chodzić? Dodam że wcześniej ja byłam mężatką ale od roku już jestem po rozwodzie i od tego czasu jakby widzę pewne przyjazne gesty...ma na imię Artur. Odpowiesz mi jeszcze czy dobrze się domyślam? On coś czuje do mnie?

Odpowiadam Ula: silna zdecydowana,ale lubiąca pomagac slabszym lub zwierzetom(tutaj przejawia się wrazliwosc twoja).Czasem zbyt wybuchowa.Potarfiącą podejmowac ryzyko i lubiacą zmierzać się z problemami.Stwarzasz koło siebie aure seksualnosci(podobasz się innym,widza w tobie atrakcyjna kobiete).

Gość kardashia
Czy mój partner mi się kiedyś oświadczy i jeśli tak to kiedy mogłabym się tego wydarzenia spodziewać? Sylwia Mateusz

Gość kardashia
Czy mój partner mi się kiedyś oświadczy i jeśli tak to kiedy mogłabym się tego wydarzenia spodziewać? Sylwia Mateusz

Taki właśnie jest, czasem sama się zastanawiam czy on czegoś chce ode mnie czy nie...A nieśmiałość jest na pewno, i to z obu stron. A mówiąc bierność co karty mają na myśli? Ja nie chcę się mu narzucać, dlatego czekam na jego krok, jego ruch...

Ania(to już ostatnie dopowiedzenie)ta jego biernosc, wynika najprawdopodobniej z faktu, iz jest on z kims związany,a jako tradycjonalista nie wie co robic bo wtedy zlamal by swoje zasady(rozumiesz?).Podejmij pierwsza inicjatywę,nic nie stracisz.

Odpowiadam Lidce: w tobie duzo jest wewnetrznego dziecka,jestes troche niedojrzala,pracy to tak faktycznie nie masz bo lubisz pojsc na łatwizne,pomijasz tez wazne dla siebie szczegoly.W ciagu pol roku ja tu nie widze pracy ew.moze cos dorywczego.

niedobrze. ale nie jest to prawda ze ide na latwizne i jestem niedojrzala... ale dziekuje za odpowiedz:) a moze mi jeszcze powiesz czy i kiedy moj partner mi sie oswiadczy?:) prosze:)

Gość Pytająca 20
witam A ja mam pytanie poniewaz od dłuzszego czsu wydzwania do mnie ktos i nikt sie nie odzywa. Bardzo mnie to irytuje juz i chcałabym sie dowiedziec czy to kobieta czy mezczyzna.??? I co on moze chcie?? Ewelina 31.01.1989 r Pozdrawiam i z gory dziekuje

mój przyjaciel internetowy-dla mnie jest tylko przyjaciel.ostatnio jego listy stały się bardziej chłodne i rzadziej zaczął pisać.pisze,ale nie tak jak kiedys.dlaczego.brakuje mi naszych rozmów.nie znam jego daty.moja 13.11

końcówka-bardzo fajna relacja,oboje jesteście zaangażowani w ten związek.W przyszłości( niedalekiej)mogą szykować się zaręczyny,ślub.

Gość pusiolinkaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ania 22 kiedy zajde w ciaze?? i bede zkochana

Gość zadam pytanie
czy wyjadę za granicę w ciągu najbliższego roku? Agata 11.09.83

co mnie czeka z życiu zawodowym i prywatnym w najbliższym czasie? 01.11.1972