Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbijany!

kto odbił komuś męża( żonę?) i dlaczego?warto było?

Polecane posty

Gość ojejjjjjjj
NIE NIE I JESZCZE RAZ NIE!!!! ŻAŁUJĘ I TO BARDZO! DOPIERO TERAZ ZROZUMIAŁAM CO ZROBIŁAM JEGO ŻONIE I DZIECIOM. CHOCIAŻ ZOSTAWIŁ JEJ WSZYSTKO DOM, SAMOCHOD MAM SWIADOMOSC ŻE ZNISZCZYŁAM ICH RODZINĘ. CHOCIAŻ JESTEŚMY JUŻ 17 LAT RAZEM I MAMY WŁASNE DZIECI - ŻAŁUJĘ. TERAZ ROZUMIEM JAK ONA CIERPIAŁA I ICH DZIECI. PIENIĄDZE TO NIE WSZYSTKO UWIERZCIE A FACET? NA RANDKACH BYŁO SUPER A SZARE ŻYCIE JEST ZUPEŁNIE INNE - NIESTETY.

Gość odbijany!
"ojej" a kiedy odkryłaś, że to co zrobiłaś jest wg Ciebie złe? tzn po ilu latach? i wyłącz caps jeśli można prosić- drukowane litery oznaczają podniesiony głos:-)

Gość taneta
Zakładajac rodzinę człowiek bierze dużą odpowiedzialność i należy się zastanowić czy jest sie na to gotowym ,bo wyrządzic krzywdę drugiej osobie i zniszczyć jej życie przyjdzie łatwo.Sztuką jest umieć przetrwać i pokonywać wszelkie pokusy i przeciwności losu!!!Człowiek ma po to rozum żeby myślał głową a nie dupą.............. Złodziejki cudzych mężów są same nieodpowiedzialne a ich przyszli partnerzy jeszcze bardziej.Należało by sobie zadać pytanie,a właściwie postawić zdanie twierdzące....."sama nie chciałabym żeby ktoś mi go kiedyś skradł"--dośc szybko stawia na nogi i pokazuje ból jaki wyrządza się innym w tej sytuacji. Mam wspaniałą koleżankę w której zakochał się żonaty mężczyzna......robiła wszystko by go oddalić od siebie...trwało to dośc długo bo on nie ustępował,ale zawsze słyszałam z jej ust.....Nie buduje się szczęścia na czyimś nieszczęściu-kiedyś będzie mi to wynagrodzone i spotkam tego jedynego.Dziś ma wspaniałego mężczyznę a jej luby nadal jest ze swoją żoną.Ciężko się pracuje nad naprawą błędów i utrzymaniem związku,ale życie nie polega na ciągłej zmianie partnerów. i uciekaniem do czegos nowego.Nowe dośc często bywa fascynujące i tajemnicze.

Gość do odbijany
wciaz powolujesz sie na jakies ksiazki i badania, podaj linki czy tytuly, chetnie sie zapoznam

Gość tandeto brzmisz
jak jakas sekta :D :D :d

Gość tandeto brzmisz
w dodatku nadal te klopoty z interpunkcja ;)

Gość taneta
nadal??????????heheh

Gość tandeto brzmisz
nooooooooooo :) Nie wiem jak to sie dzieje, ale odwiedzamy te same topiki, sledzisz mnie?? :P

Gość ja piernicze11
komus tu niezle beret zerwalo

Gość taneta
hahahahha......zabawne bo prawie nigdy się tu nie wypowiadam,więc zastanawiam się skąd Ty wiesz jakie ja topiki śledzę......marny strzał.

Gość a hj kl
przykro czytać takie tematy. ludzie ludziom..., wstyd.

Gość to.i.ja.cos.napisze
ja nikomu nigdy nie odbilam drugiej osobie, mam swoje zasady, szacunek do samej siebie i malzenstwo to dla mnie polaczenie dwojga ludzi poswiecone przez Boga a ze czasem kogos dopada rutyna i zamiast w dojrzaly sposob probowac cos zmienic to woli obejrzec sie za nowa kobieta czy facetem-no coz,nie chcialabym takiego niedojrzalego pana za meza swego czasu wyczytalam fajne zdanie pani psycholog , trzeba powiedziec je mezowi ktory kreci na boku, jest nieszczery " czy chcialbys zeby Twoj ziec traktowal tak samo Twoja corke jak Ty teraz traktujesz mnie? " "traktuj mnie tak samo jakbys chcial zeby Twoj ziec traktowal Twoja corke" dwa proste zdania ale jak dajace do myslenia a i nie zbuduje sie swojego szczecia na cudzym nie szczesciu-to ZAWSZE kiedys runie

Gość ale....
"...a i nie zbuduje sie swojego szczecia na cudzym nie szczesciu-to ZAWSZE kiedys runie" słowo ZAWSZE wzbudza ZAWSZE we mnie takie ambiwalentne odczucia nie ma czegoś takiego, jak zawsze, wszędzie, bo wszyscy wszędzie mieliby wszystkiego po równo i sprawiedliwie ....