Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość odbijany!

kto odbił komuś męża( żonę?) i dlaczego?warto było?

Polecane posty

Gość za chwile..
jeeeeeeeeeeeeezzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzzuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość a ja wam powiem,
nie mam dzieci i planuję. ale moim zdaniem on taki jest do dzieci, bo: a) nie kocha ich matki b) eks przyzwyczaiła go do niewłaściwych zachowań, wyręczając we wszystkim, co dotyczy dzieci. w zasadzie odsunęła go od nich i tak już zostało:P lecę, miłej pogawędki :)

Gość odbijany!
" a ja wam powiem" - czy nie obawiasz się, że Twój narzeczony obwini Cię kiedyś , że go zmanipulowałaś? Wyglądasz na silną, młodą i pewną siebie kobietę ale i tak takie słowa o zmarnowanym życiu mogą zaboleć. Jak on się czuje w tej całej sytuacji ? czy też jest szczęśliwy?

Jestesmy razem ponad 5 lat. Poznalismy się na czacie. Na początku nigdy bym nie pomyslała, ze kiedyś bedziemy razem. Czeste rozmowy zwierzenia, w koncu jakies spotkanie na piwie i tak się zaczęło....Ja odeszłam od męża brutala, on odszedł od żony i tak sobie obecnie szczęśliwie zyjemy. Kochamy się jak wariaci ;) mamy wspólnie jedno dziecko. Z poprzedniego związku ja mam dwoje i On tez :P

Gość odbijany!
złodziejko- to razem macie piątkę? Ty odeszłaś od męża który Ciebie ił( okropnośc) a jego zona- jaka była że nie dało się z nią żyć? I czy rzeczywistość nie zweryfikowała waszych internetowych wyobrażen o związku? Jak on traktuje Twoje dzieci i co na to Twój były mąz? bo przecież musicie mieć jakieś relacje choćby ze względu na dzieci?

Gość odbijany!
tzn okropność że bił a nie że odeszłas od oprawcy:-)

były mąż ogranicza się tylko do płacenia alimentów, nic więcej go nie obchodzi oprócz przysparzania mi problemów :o Jego żona łatwo odpuściła nie miałam z nią zadnych nieprzyjemnych sytuacji, chciała się ze mną spotkac tylko żeby mnie poinformować ze przez najbliższe 2 lata nie zgodzi się na rozwód bo go kocha i ma nadzieje że wróci...a jaka była? Pani typu leżeć i pachnieć, interesowało ją wszystko tylko nie rodzina. Nie doceniała tego co ma :P Moj facet twierdzi, że to była najwieksza porażka jego zycia. Na szczęście rozwód niedawno otrzymał po usilnych walkach ex aby udowodnić mu winę...nie udało jej się po 3 rozprawie sie poddała i odstapiła od orzekania o winie :P . Moje dzieci mieszkaja z nami, a on je akceptuje, ja jego również zawsze mogą do nas przyjść, zabieramy ich na wakacje, spedzają z nami świeta...a mamusi to bardzo na rekę.

Gość no prosze autorka topiku
"jak zalatwic kochanke..." i tu sie pojawila ;) 22:04 [zgłoś do usunięcia] Mam czas A ja narazie próbuje wszystkich,nic normalnego mi sie nie trafia ale szukam i sie zastanawiam czy tak ma być pisane,dzieci są już prawie dorosle a ja sie z nimi zajmuje od malego sma ,ale jak dlugo ,to one już mają dosyć moich cierpień,moj jest alkocholik zapomina sie że jast w domu nie w toalecie ,śmierdzący hydraulik /sikawkowy/ Szkoda, ze znow pod innym nickiem. Co, znudzilo ci sie mpisac samej do siebie??? Wez sie lepiej za ortografie i interpunkcje :-o

co ja bredze, nawet nowy topik zalozyla :D

Gość odbijany!
odpuściła pewnie , gdy pojawiło się wasze dziecko? To już jakaś chyba kropka nad i jest po której powrotów nie ma. Dlaczego zdecydowaliście się na wspólne dziecko skoro mieliście już po dwoje każde?podkreślam- to nie zarzut a pytanie

Gość odbijany!
osobo powyżej- chyba z kimś mnie pomyliłaś i nie wiedzieć czemu atakujesz

Poddała się jak zdradziła ja najlepsza przyjaciółka i w sądzie zeznała ze ona zdradziła pierwsza, jak były razem na wczasach. Moj facet o tej zdradzie wczesniej nie wiedział. A dziecko chcieliśmy też nasz wspólne :) Moje dzieci maja 16 i 14 lat, jego 14 i 12 lat a nasze wspólne 3 ;)

Gość zawirowaniA
Czytam topiki o zdradach i smiech mnie ogarnia ze niektore kochanki zamiast zajac sie kochasiem szpieguja co kto o nich pisze .Jestescie gorsze niz ustawa przewiduje i zal wam dupska sciska ze malo kto was popiera.

Czy w Polsce sa teraz jakies ferie i gownazeria sie nudzi?

Gość odbijany!
mnie by się chyba już nie chciało rodzić w tym wieku mając dwoje nastolatków-późne macierzynstwo podobno odmładza ale jakoś się nie widziałabym w tej roli. A jak wasze dzieci- jego i Twoje zareagowały na dziecko? I czy nie chciały by rodzice się zeszli( twoje pewnie nie skoro ojciec taki straszny był) ale jego dzieci? Nie chciały, by ojciec wrócił do domu?Dzieci pewnych spraw nie rozumieją. Jak to załatwiliście?

03.04.2011] 22:49 [zgłoś do usunięcia] zawirowaniA Czytam topiki o zdradach i smiech mnie ogarnia ze niektore kochanki zamiast zajac sie kochasiem szpieguja co kto o nich pisze .Jestescie gorsze niz ustawa przewiduje i zal wam dupska sciska ze malo kto was popiera No prosze, uderz w stol, a odezwa sie nozyczki :D

Gość odbijany!
ej, kobitki- nie kłócić mi się tu- tu tylko rozmawiamy - postarajmy się grzecznie co?

Gość odbijany!
Pierwsze dziecko miałaś mając 17 lat a drugie niedługo później? wczesne macierzynstwo nie pozwoliło Ci się pewnie rozwijać( choć w sumie różnie bywa- może skonczyłaś studia i masz dobrą posadę) ale wobec tego tym bardziej się dziwię że zapragnęłaś jeszcze dziecka:-) Z drugiej strony, jeśli daje Ci to szczęście i spełnienie to czemu nie

Gość podravka
zlodziejka cudzego meza szybko dupy dawala hahahaha

Gość odbijany!
Pisałam już, że kieruje mną ciekawość , zastanawia mnie, jakie szanse ma taki związek z takimi początkami. Zdaję sobie sprawę, że niewiele osób napisze o minusach bo jak to mówią" każda sójka swój ogonek chwali" ale zastanawiamnie, na ile radzą sobie osoby z tak dużymi problemami( była żona czy też mąż, "byłe" dzieci) no i czy miłośc w takich warunkach przetrwa próbę czasu. Bo w poradnikach psychologicznych napisane jest, że nie należy wchodzić w nowy związek nie koncząs starego gdyż nie rokuje to dobrze. Stąd moja ciekawośc czy może się mylą?;-)

Gość a tu jakie skupisko
kurev wydymek:D

Gość Wiesz, czasem mozna calkiem
dobrze sie ustawic, odbijajac meza innej. Trzeba tylko brac pod uwage na ile jest zamozny, czy oplaci sie mimo tego, ze bedzie zmuszony placic na bachorki z poprzedniego malzenstwa.

Gość podravka
szkołe skonczylas podstawowa potem byly dzieciary hahaha gdzie tu taka studia by skonczyla o luduuuuuuu

Gość odbijany!
z tymi studiami to też przesadziłam, ostatecznie czy każdy mądry człowiek musi być magistrem? Niepokojące byłoby gdyby ( czego nie życzę) Twój związek się rozpadł- wtedy zostałabyś sama już z trójką dzieci-z jednej strony byłyby dla Ciebie oparciem na starsze alta ale z drugiej utrzymać je i wychować tak , by wyszły na ludzi- no, to już jest sztuka. Nie obawiasz się tego?

Gość podravka
tak oni zajebiscie sie ustawili ona 2 on 2 i 1 ich wspolne ma stary na co pracowac

Gość odbijany!
" wiesz , czasem można całkiem"- co masz na myśli jeśli chodzi o tego rodzaju " ustawienie się"? chodzi o celowe zapolowanie na bogatego żonatego mężczyznę - nie o miłośc?

Gość podravka
w opiece spolecznej bedzie siedziala w razie w ....tam jej pomoga jak zostanie sama z banda