Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana12345

Pobili dzisiaj mojego faceta NA MOICH OCZACH ;/ co za swiat

Polecane posty

Gość zszokowana12345
policja tu nie wchodzi w gre, bo nie przetlumacze facetowi tego, on musi sie uniesc honorem, poza tym sam powiedzial , ze jutro sie dowie gdzie ten typ mieszka i sie do neigo wybierze, ja go zatrzymywac nie bede bo tamtemu sie tez nalezy

Gość zszokowana12345
nie, nie jest dresiarz , ale taki normalny chlopak, dobrze zbudowany, 190 cm, 95 kg, przypakowany, a tamten nizszy on niego tyle , ze bokser ... i wie gdzie uderzyc. kurcze, mam nadzieje, ze moj facet da sobie rade, bo ta jedna klientke to ja spotkam na pewno, zaczaje sie na nia i dostanie z kapcia, za to co zrobila, pol miasta ja mialo i mysli , ze jest niewiadomo kim he

Gość każdy facet z jajami
by sie wkurwił jakby mu jakiś pajacyk laske zwyzywał

Gość zszokowana12345
sorry, ale to laska na niego naskoczyla, on szedl a ona do niego Ty frajerze, i chuj wie o co takiej chodzi? I wiadomo tez , ze kazdy normalny czlowiek by odpowiedzial, bynajmniej ja, bo bym sobie nie pozwolila, by ktos bez uzasadnienia by mi ublizal

Gość zszokowana12345
gimgowno? on na pewno nie jest gimgownem, bo to facet 25 lat

Gość coralick ale ty czasem
pierdolisz zalosna jestes

Gość zszokowana12345
kurde z tego wszystkiego źle wpisałam, mój facet ma 35 lat, a mój wiek nie ma nic do rzeczy

Powiedz temu chłoptasiowi aby się nie spieszył z ta zemstą:P.Powienien najpierw potrenować:D.Pośpiech to zły doradca i jest wskazan y tylko przy rozwolnieniu i łapaniu pcheł:P.Zwłaszcza że teraz mars jest na początku znaku barana i nie należy teraz stosować takich akcji:P.A ten chłoptaś to chyba ma coś na poczatku raka albo koziorożca:P.Jeżel;i tak jest-co jest bardzo prawdopodobne-pod zadny pozorem nioe powinien się spieszyć:P.Na taką akcję trzeba wybrać dogodny dzień-a nie jest to dizeń kiedy mars jest mna pocżatku znaku barana:P.Dopiero jak sie znacząco przesunie czyli pod koniec nastepnego tygodnia można zacząć myśleć o zemście:P.z tym że za około 15 dni bedzie wenus w znaku barana więc nie bedzie to też korzystny czas:O.Ale jest jeszcze pozornie bardziej łagodna alternatywa(ale w rzeczywistości bardziej brutalna od rozbicia noska)-oto wybielacz smutnych myśli-zabija skutecznie nieprzyjemnie wspomnienia: http://chemfan.pg.gda.pl/Publikacje/dimetylortec.html :classic_cool:.Po zażyciu tej cieczy ten koleś to by nawet nie wiedział później za co by lanie dostał:D.

Gość zszokowana12345
Wlasnie to jest zoodiakalny baran :) :P

Gość zszokowana12345
00:03 PODSZYW

Gość zszokowana12345
ale wlasnie ten koles ma wiedziec za co dostal :P hehe ale bylby niegrozny pewnie jakby to zazyl?:P co to za substancja jest w ogole?:)

Gość zszokowana12345
a co to da? ja to bym gazem po oczach dala, ale mam tak zwykly :P

Co to da? NIe widziałaś nigdy jak indianie w dżungli polują na małpy? Koleś padnie trupem. Cicho i szybko. Ewentualnie lotkę można nasączyć środkiem zwiotczającym mięśnie. Jeśli twój chłopak jest silny, to niech założy tamtemu duszenie od tyłu i obali go na ziemię. Bokser na ziemi nie da sobie rady. A najlepiej niech tamtego potraktuje długo paralizatorem.

Gość zszokowana12345
nie no nikt nie chce tutaj nikogo zabijac, a boksera mowisz trzeba na glebe uwalic? tylko czy sie da? moze ejszcze cos doraadzisz?:)