Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość zszokowana12345

Pobili dzisiaj mojego faceta NA MOICH OCZACH ;/ co za swiat

Polecane posty

Gość zszokowana12345

Na moich oczach znajdę tego palanta i te jego dwie klientki co go nasłały i patrzyły jak go biją ... tym bardziej , że znam te dziewczyny, byłam kiedyś z nimi tak " cześć - cześć) i jak spotkam którąś z nich to ją po prostu złapie za kłaki i dostanie w pysk też byście tak zrobiły? doradźcie mi coś

Gość hr hr
czemu na policje nie zadzwonilas?

ja bym zadzwonila na paly, spisala protokol, pojechala na obdukcje, zalozyla sprawe i dostala odszkodowanie :)

Gość zszokowana12345
zadzwonilam, ale tamci zdązyli pojsc już, poza tym zanim sie dodzwonilam to 10 minut mnie laczyli, a pozniej mi powiedzieli , ze moze jak bedzie mial to wysle patrol MOŻE , na policje nie ma co liczyć ;/

Gość hr hr
no tak, przyjazd policji po dwoch minutach - tylko w filmach :O

no wiec trzeba bylo jechac na komisariat, albo czekac na patrol. poszly sobie, ale ich znalas, poza tym pewno byli jacys swiadkowie. jak sie chce to sie da.

Gość zszokowana12345
swiadkowie? wiecie co, to bylo w bialy dzien przed sklepem, ludzi duzo, ale nikt nie zareagowal, poza tym ja nie bylam przy nim tylko akurat wyszlam na balkon i to zobaczylam, zaczelam krzyczec , ze dzwonie na police to tamten chyba troche sie przestraszyl, odrazu zleciałam na dół albo ich już nie było. moj facet nie chce tego zglosic, bo mowi , ze on to sam zalatwi ;/ kurcze , tamten bokser to sie nie dziwie, ze mimo, ze moj facet wyzszy to sie przewrocil jak mu w nos przywalil ;/

Gość hr niespecjalniesię znający
nie mogłaś zrobić foto czy filmu z zajścia komórką? i nie próbuj samosądu na tych laskach bo sama możesz mieć problemy :P

samemu to sobie biedy napyta. jak mu sposci wpieerdol to tamten juz bedzie wiedzial co ma zrobic. bedziecie bulic zeby wam sprawy w sadzie nie zalozyl. ludzie sa naiwni, ze az zal!!!

Gość zszokowana12345
myslicie , ze ja myslalam o tym zeby stac sobie i nagrywac jak bija mojego chlopaka? od razu tam zlecialam, a nie stalam i sie przygladalam jak jakas idiotka ;/ i on sobie sam problemow nie szukal, bo to tamten go zaczepil

Gość zszokowana12345
sprawe w sadzie? za co niby ? nie ma powodu, poki co to my mozemy jemu zalozyc sprawe

Gość zszokowana12345
nie, bo nie zamierzamy tego zglaszac nigdzie . Ja na policji sie przejechalam wiele razy i stwierdzilam, ze nerwy i wloczenie sie po sadach nie jest potrzebne.

no wiec mi odpowiedz. jak twoj facet chce to sam zalatwic?? poprosic ich zeby go juz nie bili? kupic im flache na przeprosiny?

Gość zszokowana12345
tego nie wiem, ale w sumie to nawet jak mu ryj obije to dobrze bedzie mu tak, palant ;/

no to wlasnie ci pisalam co bedzie jak mu ryj obije. pojdzie na obdukcje i narobi twojemu bagna... ludzie, kuuurwa uzywajcie mozgu!!!

Gość zszokowana12345
nigdzie nie pojdzie, najwyzej nasle kolegow , to taki typ faceta jest ,

no to gatulacje!! warci siebie jestescie :O takich spraw znam na peczki. nie wierz w to ze koledzy tak poleca za nim jak w ogien. a nawet jak poleca to sie kapnie od kogo. twojego tam byc nie musi. swiadkowie i tak sie znajda a bekniecie wy.

Gość Lady From Mutants City
dziewczyno. te dwie suki naslaly jakiegos karka na twojego faceta? ja pierdole, co za swiat... powinnas zrobic obdukcje i zglosic to na policje. u mnie w miescinie sa takie mutanty gruby skurwysyn, karly i szczurozaury tylko ze tamto moje z karkami i dresami ma niewiele wspolnego, ot takie brzydkie mutanty co maja mega kompleksy i zlaczyly sie w zmutowana bande i tak grasuja atakujac dzieci, kobiety, starcow i spokojnych facetow :D jak taki mutant ode mnie jest sam to boi sie przejsc kolo ludzi tylko mocny czuje sie w grupie:D ale ja mam kumpli dresow, skin headow i innych 2metrowych bykow i moj kuzyn i bliski przyjaciel w jednym powiedzial ze jak jeszcze raz cos sie beda rzucac te szczurozaury to on sobie z nimi pogada(raz idac ze mna chcial wpierdolic temu karlowi ale karzel spierdolil na druga strone ulicy hehe i w dodatku ja tego swojego kuzyna wyblagalam zeby zostawil narazie to gowno w spokoju :D)

Gość zszokowana12345
No wlasnie moj facet tez nie odpusci, kurcze , ja tak samo, jak spotkam te dwa pustaki to jak zlapie za klakie jebne glowa o sciane i tyle, szmaciska ;/ mowie Ci jestem taka zla , ze dzis pewnie nie zasne ;/ dobrze, ze chociaz jedna osoba mnie rozumie

no... to zacznij oszczedzac :D:D:D bo na kilkadziesiat tysiecy cie zrobia jak nic :D:D:D:D

ale one znaly Twojego faceta? za co tego karka naslaly? u mnie to sa mega jaja bo te mutanty ode mnie czasem dopierdalaja sie do mojego faceta (ktory chce im spuscic wpierdol ale ja wiem po jego fizjologii ze nie da im rady) i od tamtej pory chodze z gazem. a szczescie i traf chcial ze moj bliski przyjaciel i kuzyn w jednym to dresiarz, byk co ma dobrych kumpli swojego pokroju. powiedzial ze jak jeszcze raz te mutanty sie dopierdola to stanie im sie krzywda(a z nim zartow nie ma:D). dlatego mam szczescie o ile czegos strasznie zlego tym mutantom nie zrobi i nie pojde o wspoludzial czy podjudzanie do pierdla hehe :D

matko... patologia goni patologie... wyscie sie dzieci w poprawczaku wychowywaly?? jakie tam wychowywaly... zenada :O

ale ja uwazam ze powinniscie isc na obdukcje i wytoczyc im sprawe. tylko szkoda ze ten Twoj facet taki uparty i nie chce na to isc. powinnas zrobic chociaz zdjecie dlatego zgadzam sie z przedmowczynia co pierwsza o tym napisala-wtedy mialabys dowody i bylo by super.

Coralick ja sie w patologii czy poprawczaku nie chowalam. nie moja wina ze mieszkam w takiej zajebanej miejscowosci gdzie grasuje grupka takich ofiar katastrofy w czernobylu paskudna co leczy swoje kompleksy atakujac ludzi i kozaczac.

Gość zszokowana12345
Ale wiesz moj facet taki nie jest, bo co by na osiedlu potem mowili, ze dal z dupy.. Kiedys po prostu jedna z dziewczyn go wyzwala jak stala z koleznka, on jej odpowiedzial i ta sie wkurzyla i naslala juz wtedy paru typow, ale go nie znalezli, i dzis moj facet w sklepie spotkal te dwie dziewczyny i ta co jej odpowiedzial byla z facetem i wlasnei z ta kolezanka, a ogolem to bylismy z facetem wczoraj u znajomych, popilismy i moj byl jeszcze troche wczorajszy , wiec oslabiony, a tamten zawodowy bokser i gdyby nie to, ze moj wczoraj popil to dzis bez problemu tez by dal sobie rade. dlatego chce go jutro dorwac i tyle. i ja sie nie dziwie. cale szczescie , ze akurat wyszlam na balkon i to zobaczylam :/ kurcze mowie wam, te dziewuszyska to coraz gorsze, to tak jakbym ja z kims sie wyzwala i wyslala mojego chlopaka, bo komus ublizylam i ten ktos mi odpwoiedzial, to trzeba go skopac

coralick gdybys byla na moim miejscu to inaczej bys spiewala :-O to nie jest normalne ze szczurozaury 160 w kapeluszu o budowie anatomicznej swinki morskiej z innymi morszczukami atakuja 10letnie dzieci i wyciagaja od nich telefony itp. :-O raz te szczurozaury siedzialy w pierdlu za to ze grozili dziecku ze je pokalecza jesli im telefonu nie odda. a skoro jest ktos silniejszy i mocniejszy od nich kilka set razy i jest osoba mi bliska dla ktorej jestem wazna to stanie w mojej obronie kiedy to "cos" bedzie chcialo mnie "pozrec" :D

Gość kkkkkkkkk
skoro bylas z tymi laskami na czesc, to dowiedz sie gdzie mieszkaja i rzez te moze dorwieszs tego kolesia , zglos sprawe na policje

zszokowana a twoj facet to dresiarz? gdzie mieszkacie? ja na takiej zadupionej miejscowosci niedaleko krakowa. tu w mojej miejscowosci dresiarzy nie ma, ogolnie jest spokojnie gdyby nie te zmutowane brzydale z wodoglowiem. dresiarze sa dopiero w krakowie, tam mieszka wlasnie ten moj kumpel ale czesto do mnie wpada i wtedy zombie w tyl zwrot i na druga strone ulicy hahaha:D