Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhahn

polska slużba zdrowia mnie rozpierdala.już nie wiem czy się smiać czy płakać.

Polecane posty

chwala bogu ze nie na pogotowie, bo potrzebujacy by musieli stac w kolejce w nieskonczonosc :O

Gość pppppopop
co wy pierdolicie dziewczynie, tężec wcale nie musi być przy głębokich ranach, wystarczą bardzo małe obtarcia, nie jest to kwestia głębokości tylko zanieczyszczenia a wam to się chyba z dymaniem pomyliło że musi być głęboko.Bardzo dobrze że pojechała, a jakaś suka niewychowana po podstawówce powinna zamknąć ryj, wypełnić te swoje papierki i zlizać podłogę krwi oraz wezwać lekarza bo za to jej płaca anie za gadanie prozą.Nie ma żadnej rejonizacji w szpitalach więc niech nie pierdoli głupot.Rejonizację to ona sobie może ewentualnie w przychodniach zrobić,Trzeba było wezwać ordynatora i chuj bo to już się w pale nie mieści; nie dość że leczy nas banda niedouczonych przygłupów to jeszcze to bydło w rejestracjach.Dobrze że na noc nie trafiłaś bo lekarz za spanie w tym kraju bierze 8 stów tzn za nocny dyżur i dobudzić go nie można, to są karykatury nie ludzie ta cała służba zdrowia.Zdrówka

Gość pppppopop
moja córka jak była w szpitalu msw i a w Waszawie to debile jej chcieli robić punkcje z rdzenia bo sepsy od zapalenia gardła nie odróżnili, to jest maskara, nomalnie wziąć i to całe bydło kijami przepedzić niech wypierdalają na tą ukraine czy gdzie tam chcą a nie podwyżki im dali,ostatni dobry lekarz jakiego widziałam to weterynarz mojego psa , wiedza reszty równa jest studentowi pierwszego roku. tak to niestety bywa jak studia wybiera tatuś i mamusia co w przypadku lekarzy jest nagminne, aż strach się bać

Gość Pamron
Ja kiedyś pojechałem na ostry dyżur z poparzonymi dłońmi i babka w okienku się na mnie wydzierała, żę oni nie mogą mnie przyjąć jak nie wypełnie druczku i nie złoże podpisu pod oświadczeniem, że mam ubezpieczenie, a ze jak nie mam to pokryje z wlasnych pieniedzy. ustami nie, dziewczyna też nie mogła za mnie. musiałem długopis w poparzonej ręce trzymać.

Gość co zaaa
i pomyslec, ze na to ida podatki :o

Gość weertrrtttrff
łaskę robią?Przecież za darmo tam nie siedzą ich obowiązkiem jest leczyć ludzi.Tak przy okazji powiem że dnem jest leczenie w przychodniach jak cos to odrazu jechac na ostry dyżur rzadko robia badania.Tak naprawde lekarze kierują z prywatnych gabinetów na badania w przychodniach daja jakies ostatki czego nie zużyli w gabinetach a każdy wie żeby czasem wiedzieć co człowiekowi dolega to trzeba porobić dziesiątki badań laboratoryjnych i innych.

Co to znaczy że Polska to biedny kraj? Ludzie wy sobie jaja robicie czy co? Przecież oni za to kasę biorą! Może mamy się męczyć i nie zawracać im głowy...Właśnie przez takie podejście jest jak jest. Niech zrobią prywatną służbę zdrowia, ale bez ściągania bezprawnie moich pieniędzy nie wiadomo na co :o

Gość 9483908
Ink- ale przecież jest prywatna słuzba zdorwia? O co ci w sumie chodzi???

Gość 9483908
Jak ktoś was chamsko potraktował, to słozyliście skargę na tę osobę? Bo tu większośc nawet nie na temat pisze....