Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie móówcie ze niee

dlaczego na kafe nie mozna nic fajnego napisac o swoim dziecku >?

Polecane posty

Gość nie móówcie ze niee

bo zaraz zbluzgaja

Gość ,jbhgykufh
Bo to chore zakładać nowy temat żeby pisać głupoty. Pisz na topiku dla mam dzieci w twoim wieku i tam się przechwalajcie waszymi bachorami.

Gość nie móówcie ze niee
tobą sie mamusia nie przechwalała ? chalu chalu :(

Gość bo tutaj pisze
spora grupa sfrustowanych kobietonów (kobieton=wyrób kobietopodony :P ) średnio mających na koncie po 17 skrobanek każda które serdecznie nienawidzą wszystkiego co wiąze sie z macierzyństwem.

Gość jak dla mnie mozesz pisac
( to zreszta nie tyczy dzieci tylko, jak sie napisze,ze sie ma dobra prace, faceta, urode, kase, to tez zbluzgaja, polska mentalnisc niestety. Trzeba narzekac).

bo mamuśki w większości są zakompleksione, niestety a najlepiej jak dziecko choruje ,jest brzydkie i ciągle wrzeszczy, wtedy to zlatują się wampirzyce i pocieszają, ze będzie lepiej mówiąc od razu, że jej dziecko to istny aniołeczek - życie

bo to kafe ;) kiedyś pisałam na noworodku. Ale jakoś potem nie miałam czasu i "wypadłam" ze swojego topicu ( już nie wiedziałam kto jest kto itd i stwierdziłam, że już nie wracam :P). Tamto forum było inne. Po 1 nie było pomarańczy, po 2 tam zazwyczaj pisały matki, a tutaj z nudów byle kto coś skrobie oby tylko naskrobać :/ Wg mnie to forum może miałoby sens gdyby zlikwidować pomarańcze.