Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

malwina 29

24 d.c. wyciek białego płynu z piersi czy to może być ciąża?

Polecane posty

Zastanawiam się czy to może być ciąża. Staramy się z mężem, biorę duphaston pierwszy cykl od 16-25 dnia cyklu. To była kropla z jednego otworu brodawki. Dzięki za komentarze.

Bardziej bym obstawiała podwyższoną prolaktynę, a co za tym idzie brak ciąży. Zbadaj ten hormon, ale lekarz musi określić chyba w jakim dniu cyklu.

Nie wiem, ale nie słyszałam żeby wycieki mleka były objawem ciąży. Nawet jeśli byś zaszła to ciąża byłaby kilku dniowa, więc na takie zmiany za wcześnie, teraz zapewne komórka dzieli się na miliony ;). A głównym objawem podwyższonej prolaktyny jest właśnie wyciek mleka. Nie chcę cię dołować, prosiłaś o komentarze :)

Miałam od 9 mieś wyciek z piersi przed każdą @ , w lutym nie było tego wycieku i @ też się nie pokazała - jestem 6 tyg w ciązy - wyciek to raczej problem z podwyższoną prolaktyną i jednoczesnie utrudnione jest poczęcie - więc nie myślę że u Ciebie to ciąża

Malwina, wypij sobie meliski bo przewrażliwiona jesteś :o Zwróć uwagę, że emotikon wstawiłam w zdaniu, na końcu, gdzie napisałam, że prosiłaś o komentarze, a sama wypierałaś podawane fakty, to raczej litościwy uśmiech aniżeli złośliwy. Poza tym, ja nie jestem złośliwa i nie mam tendencji do takiego zachowania. I jak mówię emot był skierowany ku twojemu zachowaniu a nie problemowi. Wsio.