Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Florcia f

Niesamiwite zdjecie co oznacza?

Polecane posty

widac cala twarz i to dokladnie, a żeby ściemnia to nie mam powodu a juz na pewno nie na taki temat

asdddddddddfasfasds MałaBlondynka Hehe To ja też wygrałem bo go odinstalowałem Nie używam go więc poco mi. Ja używam do 90% obróbek zdjęć jakie wykonuje.. szybko zmniejsza, szybko zaznacza, szybko przycina... zaraz jeszcze sobie ufoludka obrobię :D

Gość lolwtf
Teraz to już widzę dwóch Jezusów:D Jednego do połowy bez korony a drugiego ( i pewnie o tego chodzi) w koronie ale za to z oczami kosmity :D

Gość ateista***
To jest bezpośrednio przed obiektywem więc albo dym albo para z ust.Przestań się zajmować takimi głupotami religia czy inne zabobony.Czemu ludzie nie potrafią zrozumieć na czy polega wiara.

Gość asdddddddddfasfasds
MałaBlondynka A ja ostatnio nie mam w cale zdjęć,więc taki program mi nie potrzebny :P Florcia f Bez urazy,ale ja team widzę gołą babę,ale to może dla tego że dawno takiej nie widziałem i chciałbym zobaczyć :P

Gość lolwtf
Już widzę :O Przyjrzycie się dokładnie ten Jezus wygląda jakby na krzyżu wisiał Myślę, ze powinnaś iść na Drogę Krzyżową

asdddddddddfasfasds MałaBlondynka A ja ostatnio nie mam w cale zdjęć,więc taki program mi nie potrzebny No a patrz jak mi się dzisiaj przydał :D

Gość asdddddddddfasfasds
Florcia f jejku naprawde widac oczy noc brode , korone , cała twarz;/ Dziecko ile Ty masz lat??Jak Ci starsi piszą że czegoś takiego tam nie widzą to nie wciskaj im swoich fanaberii!Lepiej zmów różaniec i idź spać.Bo już pora na Ciebie.

Gość asdddddddddfasfasds
MałaBlondynka Po tych Twoich przeróbkach teraz jednak widzę kosmitę z gilami z nosa :P A to oni też się smarczą??Myślałem że jako rasa bardziej rozwinięta wyeliminowali to :P

asdddddddddfasfasds MałaBlondynka Po tych Twoich przeróbkach teraz jednak widzę kosmitę z gilami z nosa A to oni też się smarczą??Myślałem że jako rasa bardziej rozwinięta wyeliminowali to Bo to Lady Gaga jednak :D

Gość hahahahahahahahahahahahahaha
lady gaga jest najlepsza :D

Natychmiast w miejscu zrobienia zdjęcia postawić krzyż i przysłać moherowych krzyżaków.

Gość asdddddddddfasfasds
Florcia f Ty się przypatrz uwarzenie bo ja tam co innego widzę http://www.voila.pl/316/p1ixb/?1 I na moje oko zostałaś zgwałcona przez niego i urodzisz szatana.Zrób coś z tym,nie wydawaj go na świat.Idź do księdza może jakiś rytuał odprawią(oczywiście za snickersa) ratuj nas.

Gość asdddddddddfasfasds
MałaBlondynka To nie relikwia a współczesna ikona-tak bardzie nowoczesna :P