Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie mam pseudonimu:(

allegro - czy umie ktoś zweryfikowac oryginalność tego tuszu?

Polecane posty

z tego co mi sie wydaje, to oryginalny diorshow extase ma szczoteczke w ksztalcie DNa (czyli taka wykrecona) a ta taka nie jest, jest normalna... :O

upup???

CarrieBradshaw.- ale mi bardziej chodzi o to, czy na tej aukcji sprzedawany jest oryginalny tusz czy podrobka...

siema bimbalek, ostatnio sobie czytalam troche twoich wypowiedzi, wydajesz sie spoko;) carrie - dzieki:)

ale czy oni w ogole moga sprzedawac takie podrobki na allegro?? Da sie to gdzies zglosic??

Mozna zglosic to, iz akcja nie jest wiarygodna, jak napisza ze to fałszywka to moga sprzedawac, ale pisze wyraznie, iz jest to orginał.

carrie, zaraz zglosze to chyba :O Bo to chamowka troche :O Jeszcze jakby sprzedawali za 15zł to moze bym zrozumiala, ale troche przesadzaja :O

słuchajcie, wy wiecie, jak się robi polaków w chuja na kasę z tymi produktami high-end make up? przecież to ludzkie pojęcie przechodzi, jakieś diory nie diory to wcale nie jest tak drogie za naszymi granicami jak u nas. a skoro mowa o tuszach, to czy nie uważacie, że bardzo nieuczciwe jest to, że na billboardach reklamujących je modelki mają sztuczne rzęsy? to sugeruje, że dzięki danemu tuszowi osiągnie się taki efekt, co jest ewidentnym kłamstwem. tak samo podkłady.

antynaziantyue i-hate-podszywy - dokladnie, masz racje. Dlatego ja zawsze na allegro zamawiam