Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Caatsuumi

jestem tancerką i prostytutką, nie żałuję. Moje życie :)

Polecane posty

Gość Orio
A ZUS sobie opłacasz?

na razie mam 20 lat i nie myślę jeszcze o emeryturze, jeszcze mam czas. Ale ja mam opłacany zus, mam umowę o pracę w klubie jako tancerka

Gość do Caatsuumi pytanie
ok :) to odezwij się

Marcin84r lepiej ci już jak to z siebie wyrzuciłeś? Po co takie komentarze? Nie obchodzi mnie twoja opinia. To nie są żadne prowokacje, jak nie wierzysz to po prostu nie czytaj. Ale moja historia chyba nie jest aż tak niesamowita żeby uznawać ze jest nierealna, chyba że dla ciebie jest?

Gość kjhfkeher
o emeryturze to ja sobie moge na razie nie myslec, bo na nia przejde po 60tce, a ty już za 10 lat :o

a jakie masz pyatnie? napisz tu bo nie chce mi się pisać przez meila, napisz o co chodzi? No i mamy z chłopakiem jedną wspólnąpocztę, jak zobaczy że piszę z facetami to zaraz będzie kolejna afera...

Gość kjhfkeher
a co na to wszystko rodzina i znajomi? no chyba, ze nie wiedza to w takim razie nie boisz sie, ze sie wyda - co wtedy?

Gość kjhfkeher
"jak zobaczy że piszę z facetami to zaraz będzie kolejna afera..." to powiesz, że kliienci :o lol już też widze, że to prowo mimo, że calosci nie przeczytałam nawet :o sayonara 🖐️

sam jesteś zryty marcin, po cholere wchodzsz na moj wątek? Pisz sobie w wątku "mam obleśną twarz i kompleksy" :D

rodzina nie wie ale pisałam już że ja na rodzicach nawet nie mogę polegać, oni się mną nie interesją zbytnio, nnie interesująsieskad mam tyle kasy za to umieją zadzwonic żeby im pozyczyć niestety :o wiec mam to w dupie czy się domyślaja czy nie, taka prawda. ---- a co do afery że piszą do mnie faceci to raczej nie mogę powiedziećze klienci bo on NIE CHCE ŻEBYM MIAŁA KLIENTÓW, pisałam już o tym. I nie chce się znowu kłócić bo obiecałam mu przed chcilą w smsie że zrezygnuję, że ostatni raz jestem w pracy dziś

Gość no dobraaa
ile zarabiasz?

Gość HŁA HŁA HŁA......
"jak siedzę w pracy i czekam na klientów i się nudzę to siedzę na kafe i tu z wami piszę" hła hłaaaaa hłaa hła hła hłaaaaaaaaaaaa hła hłha

jeżeli uważacie że to nieorawda to wasza sprawa, mogę już nic nie pisać , zersztą widzę że i tak tego nie akceptujecie i uważacie mnie za nie wiem, jakąś gorszą osobę. Ale ja naprawdę nie miałam łątwego ycia, rodzice sięmną nigdy nie interesowali, starszy brat pił, nie uczył się, palił trawę, sprowadzał kumpli a ja miałam 12, 13 lat i na to patrzyłam i jaki miałam przykład? A teraz piszę prawdę i same wyszydzania, no trudno. Poradzę sobie sama, jak zawsze.

Gość Orio
Cennik, ile kosztujesz? Czy ma dla Ciebie znaczenie wygląd fizyczny klienta? Czy jakieś perwersje są dopuszczalne? (ile kosztują dodatkowo) Czy seks za pieniądze daje ci przyjemność? Czy porównujesz swojego chłopaka z klientami? (wielkość) Czy po "pracy" masz ochotę na przyjemności z chłopakiem? Ale szczerze bo nie wierzę D:

Gość co sądzisz o tej pani?
02:54 i co? znasz podobną?

Gość bo ja tak
e tam, wyskakujecie z frazesami o emeryturze i facecie. mnie przekonuje inna rzecz: ja zawsze marzyłam, zeby utrzec nosa temu patriarchalnemu swiatu. zeby skonczyc studia, byc dobra w tym co robie, zeby załozyc biznes i robic na tym kase, jednoczescnie np sie doktoryzujac, zeby BYC KIMS i cos OSIAGNAC! bez tego zle sie czuje. a ty autorko potwierdzasz stereotyp załosny, ze kobieta to kucharka, dziwka albo sprzataczka. nie jestes wcale samowystarczalna, bo jedyne co masz to ciało, płaca ci, a jakze! faceci. to jest smutne, za kilka lat spojrzec w lustro i stwierdzic, ze oprocz kilkuset wytrysków to ja w zyciu do niczego nie doszłam...

Gość no dobraaa
ile zarabiasz?

Gość co sądzisz o tej pani?
02:54 i co? znasz podobną?

Gość HŁA HŁA HŁA......
_______________________________________________________________ TZN. ŻE JESTEŚ TERAZ W PRACY I SIĘ NUDZISZ BO PISZESZ NA KAFE :D _______________________________________________________________

ale ja poszłam w tym roku na studia! Myśle że jeszcze zdążę do czegoś dojść! Nie chcę właśnie być tylko wykorzystywana. Ale nie miałam nigdy przykładów dobrego życia w mojej rodzinie więc moze dlatego ciężej mi jest podjąć dobrą decyzję. Widzę że ludzie nie akceptują takiego życia dlatego poważnie się zastanawiam żeby z tym skończyć i być po prostu z moim chłopakiem ,skończyć studia itp. Na początku napisałam że nie żałuję ale gdzieś we mnie głęboko siedzi że jednak nie jestem w tym szczęśliwa do końca.

Gość no dobraaa
ILE ZARABIASZ?

wiesz co juz nie będę odpowiadać na te pytania bo same tu usłyszałam albo kpiny albo że to prowokacja wiec chyba nie ma to już sensu dłuzej tu pisać. Nie wiem myślałam że będą tu poważne osoby i pozytywnie nastawione ale niestety tylko jad. Przykro.

Gość no dobraaa
no bo wygodnie jest widziec tylko niektore posty i sobie wybierac, bo na proste pytanie to juz ciezko odpowiedziec :O

nie, po prostu tamte posty od razu biją po oczach :o Zarabiam różnie, w zależnosci ile pracuję ale miesięcznie to pare tysiecy , tak średnio ok 5 tyś. Ale nie pracuję codziennie.

Gość orio
Jaką wiedzę na temat "jestem prostytutką" może mieć obrażalski nastolatek lub nastolatka?

Gość Caaatsuuuumi
nie wiem co siestało ale nie mogę wysłać odpowiedzi z tego konta :o chciałam odpowiedzieć ale nie dodaje