Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aaaaaaaaaaaauuuuuuuuuu

Wanienka

Polecane posty

Proszę o radę odnośnie wanienki. Czy wybrać profilowaną, czy też zwykłą, z termometrem wbudowanym czy też nie. Dokupić stelaż? A może fotelik do kąpieli ? Jakie u Was najlepiej się sprawdziły. Z góry dziękuję.

Gość ja osobiscie z wlasnego dosw.
polecam ci NIEPROFILOWANA wanienke , kup zwykla u mnie wyprofilowana sie nie sprawdzila niewygodna :O jednym slowem dziadostwo i kupulam zwykla wanienke za 25 zl termometr -twoj wybor ja nie mialam :) stelaz , nie mialam ale teraz bym kupila bardzo praktyczny

Dziękuję, może ktoś jeszcze :)

Gość bergamotka35
Ja miałam wanienkę na stelażu - taki segmencik z półkami i od razu z przewijakiem - bardzo praktyczne, potem zwykła wanienka za 25 złotych, żadnych profilowanych cudów, ale dostałam dobre wiadomosci z www.pogrosiku.eu (lubię ten serwis bo mam stamtąd kilka rzeczy), polecam, wejdźcie w aktualności na ofertę spacjalną.

ja mam zwykla wanienke, na dluzej starczy ;) poczatkowo uzywalam wkladu z gabki... wanienke kladlam najpierw na komode, a pozniej w lazience na wanne :) nie mialam miejsca na stelaz...

Gość mamamamam26
ja mam zwykłą - termometr osobno - stelaż też mam ale dostałam go to mam - i na początku matę do kąpania z gabki - u nas się sprawdziła

bergamotka jak zwykle spamuje z tym pogrosiku.eu ja polecam zwykłą nie profilowaną, na stelażu, kilka wieczornych myć w pochyleniu i zaczniesz czuć kręgosłup pod dupcię pieluszka, ręczniczek, albo gumowa mata z przyssawkami szkoda pieniędzy na cuda-niewidy