Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szczerahela

Czy to jest w porzadku?

Polecane posty

Gość szczerahela

Pracuje zagranica. Nie powiem mam kilka kilo nadwyzki. Pracuje ze mna inna polka, ktora utyla w cizay i odchudzala sie alli. Teraz jej waga spadla i uz nie chca jej sprzedac tych tabletek. Wiec przyszla do mnie (nie pierwszy raz... poprzednim chciala zebym to ja na nia wziela tabletki bo jestem puszysta)... i poprosila mnie czy jak polade do Polski to czy jej kupie i przywioze. Jej juz nie chca sprzedac, wysylkowo nie kupi bo za wysylke musi zaplacic (??????? to nie majatek) 20 euro... troche sie czuje wykorzystywana, zwlaszcza ze nie zyjemy na dobrej stopie. I co ja mam o tym myslec? Moze mam muchy w nosie ale troche mnie to gryzie.

Gość ha ha ha ha ***
pierdolnij sie w głowe :-0

Gość z tego co mi wiadomo
mogłabyś wyświadczyć jej przysługe i tyle:P a tak wogóle to czemu szczupłym nie sprzedają?

Gość szczerahela
Ja pytam powaznie.

Gość z tego co mi wiadomo
poważnie to chyba ubodło Cię to że nazwała Cię puszystą:P

Gość szczerahela
Bo jak kupujesz te tabletki to cie waza i mierza. Musisz miec odpowiednio duze BMI zeby sprzedali. Przysluga przysluga. Ale jak slyszysz, zebys kupila, bo jestes gruba i Tobie na pewno sprzedadza, od kogos z kim zyjesz raczej na stopie malokolezenskiej i generalnie nie szczegolnie sie lubicie...

Gość szczerahela
Ubodlo, nie przecze. Co innego gdybysmy byly dobrymi kolezankami.

Gość szczerahela
To nie jest na recepte. Ale jak przychodzisz pierwszy raz tocie mierza i warza. Zakladaj ci karte i potem za kazdym razem musisz sie mierzyc i wazyc i jak BMI spadnie do wlasciwego poziomu to juz ci nie sprzedadza. Inaczej jest z wysylka internetowa. Logiczne ze tam tego nie robia.

Gość szczerahela
Moze faktycznie ze mna cos nie jest ok. Ale zwykle sie zremy a tu nagle taka mila sie zrobila. WIem ze mnie obgaduje i tymbardziej czuje sie wykorzystywana.

to jakiś żart....???? jak to jej nie chcą sprzedać??? w Polsce w każdej aptece kupujesz

bo jak coś chce to od razu jest miła. Nie kupuj jej i już, i tak się nie lubicie i się kłócicie, ja też bym takiej wrednej małpie nie kupiła, a co!

Gość szczerahela
yakamoz my mieszkamy zagranica. I tutaj powaznie tak jest. Nie sprzedadza jej... Nie chce wyjsc na pipe :O

Gość szczerahela
up