Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bezrobotny nie ze swej winy

mam pełną lodówkę, ale to za pieniądze moich rodziców

Polecane posty

mam 22 lata i jakoś źle sie z tym czuję, że nic nie dorzucam do budżetu domowego. co zatem mogę zrobić by jakoś to nadrobić? myślałem że będę sprzątał więcej niż inni, zrobię pranie itd. co radzicie?

Gość MALY TROLEK
wez sie do pracy!

z powodu uciążliwej choroby :(

a rentka ci się nie należy? rodzice pewnie mają świadomość twoich nie mocy?:D rzeczywiście twoja pomoc w domu jest bardzo na miejscu:)

rentka jest ale marn, i niemal w całości idzie na leki i leczenie a ja chciałbym czuć się potrzebny i dać coś z siebie innym :(

Gość coooool?er
no to może rob zakupy, gotuj obiady dla domownikow, ktorzy pracuja i nie maja czasu na robienie posilkow po pracy a z checia by zjedli cos cieplego, mozesz tez sprzatac, robic pranie na pewno to docenia

no cóż:( jedni mają wszysko inni tylko choróbsko:D . a w "ochronie" w marketach też nie mógłbyś się zaczepić?

nie wiem czy nie musiałbym wpierw przejś jakiegoś kursu na ochroniarza. a i z wyglądu i postury raczej nie pasuję na ochroniarza...

Gość chyba tylko jeden sposób
zajmij się jakąś pracą przez internet, jest trochę stron z poradami albo jakieś tłumaczenia, przepisywanie tekstów, programowanie, grafika komputerowa?

nie ma kursów , jest tylko takie tam szkolenie:D np: a Auchan:D musisz być tylko bystry , z nikim walczyć nie będziesz:D

nie jesteś bezrobotny, tylko chory, a to zasadnicza różnica, I raczej powinieneś myśleć pozytywnie, jak wyjść z choroby, a nie pierdołami o bezrobociu.