Dianka90 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Witam. Stosuje tabletki anty NOVYNETTE od stycznia. Biore regularnie,Mam problem tego typu iz po 2 blistrze nie wystapilo krwawienie, wystapilo ono w polowie 3 blistra i trwa od 13.03 do dzis... Przy czym nie jest zbyt intensywne, ale nie jest tez zwyklym plamieniem, ma dosc intensywny "zapach" (kojarzy mi sie z okresem pologu). Nie mam zbytnio żadnych boli. Jutro mam wizyte u ginekologa. Prosze o podpowiedz, dlaczego organizm tak sie zachowuje? Czy to reakcja na tabletki? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dianka90 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Halo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość nesvitka Napisano Kwiecień 4, 2011 Dianka 90 ----> Jesli chodzi o te tabletki to ja jak zaczynalam je brac tez tak mialam, poprostu organizm musi sie przyzwyczaic do nich. Ale wizyta u ginekologa przyda sie bo nigdy nic nie wiadomo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dianka90 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Bylam u niego w piatek, tylko nie mial juz miejsc ale powiedzial, zebym odstawila tabletki i przyszla we wtorek... W takim razie pozostaje mi jedynie czekanie na jutrzejsza wizyte Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
m a d z 1 Napisano Kwiecień 4, 2011 jesli nie wystepuje krwawienie w ciagu tej 7odniowej przerwy to nalezy zrobic test - a teraz to tylko gin Ci pomoze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dianka90 0 Napisano Kwiecień 4, 2011 Nawet gdyby ciaza byla to 20kilku dniach test nie wykrylby jej. Poza tym watpie abym byla w ciazy. regularnie przyjmowalam tabletki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wtffffffffffffffff Napisano Kwiecień 5, 2011 ]]] Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Dianka90 0 Napisano Kwiecień 8, 2011 Jesli ktos bedzie mial podobny problem, to pozwole sobie dokonczyc w tym temacie, jak to przebieglo u mnie. Mialam okres 24dni. W szpitalu lekarz powiedzial, ze mam sporo skrzepow i krwiaka na macicy. Znieczulila mnie poielegniarka, lekarz oczyscil macice i ogolnie prawie nie bolalo. Gorzej czulam sie po znieczuleniu. Wyszlam jeszcze tego samego dnia, po 3 godzinach snu na szpitalnym lozku. W domu wieczorem dostalam silnych zawrotow glowy i wymiotowalam sporo razy. Dzis jest juz lepiej. Krwawic moge jeszcze do 2 tygodni. lekarz powiedzial, ze jakby mi sie urwaly te skrzeby z krwiakiem, to dostalabym prawdopodobnie krwotoku... Takze dbajcie o siebie Panie, bo powiklania moga byc straszne... Pozdrawiam. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach