Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

FACEBOOK zrujnował mój związek.

Polecane posty

Gość Dziewczyna..

Przykre, ale prawdziwe. Przez Facebook, głupie komentarze, zazdrość spowodowana tymi wszystkimi wpisami, i głupotami. To wszystko zrujnowało, mój związek.

Gość aj tam aj tam olaboga
to nie Facebook tylko ludzie jesli juz

glupie komentarze trzeba bylo kasowac, komentujacych blokowac, etc ewentualnie usunac konto i juz

Gość Dziewczyna..
ŁATWO się mówi, w praktyce to wyglądało gorzej. Czasu się nie cofnie.

komentarze nie wziely sie chyba z niczego no i co to za facet, ktory wierzy innym, a nie Tobie

Gość =* SWiTa$$nA MaRyYyy =*
mÓj ZWIONzEK idEnTiKo sIe rOZpAD ;(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((

a moj kliknal na facebookowym badoo, ze chce poznac pewna kobiete (oczywiscie to konto zalozylam ja) wkleilam zdj ladnej laski i podgladalam sobie innych z tego konta, pozniej patrze atu MOJ klikna ze chce ja poznac!!!!!! wpadlam w szał!!!!!

Gość Dziewczyna..
Niestety. Coraz częściej się słyszy, że takie portale rujnują relacje. Ludzie nie umieją się na początku zachować odpowiednio. A później, często bywa za późno.

Gość Dziewczyna..
Anna Kaszamanną, to tam jest opcja kto kogo podgląda? nawet nie wiedziałam...

wspolczuje znajomych w takim razie ja mam konto od maja 2008 i nigdy nie mialam zadnych problemow z glupimi komentarzami, etc. NK mam jeszcze dluzej, bo od wrzesnia 2007 i tez mam spokoj

tak jest goscie profilu... i moj wlasnie wszedl na profil tej laski, patrze a on kliknal ze chce ja poznac... jak mogl. ma mnie. takich rzeczy sie nie robi w zwiazku. ja na nikogo nie klikalam. na chce poznac klikaja tylko wolni, ktorzy szukaja tam milosci, flirtu romansu... mam rozumiec ze moj tam tego szuka????? po to kliknal na ta laske?;/

Gość Dziewczyna..
Ale gdzie jest ta opcja, Gosci profilu? Bylam przekonana, ze nie da sie tego sprawdzic...

i co dalej?? moze on klika tak na kazda ladna laske ja bym sie zastanowila nad tym zwiazkiem po ile macie lat?? dlugo jestescie razem?

Gość ajjjtammmmaaa
aj tam annamanna on pewnie chciał wyloguj kliknąć i przypadkiem mycha mu zleciała ;)

po prawej stronie tam gdzie pokazuje ile osob chce cie poznac. jak go spytalam na kogo tak klika to powiedzial, ze na nikogo... jestesmy prawie 4 lata razem, on ma 23 ja 21 lat.

caly czas piszesz o Badoo prawda?? usunal koment, ze jest zajety?? uuuuuuuuuuuu

Gość taka_jedna_sobie......
o matko... a jak się ta sprawa skończyła z tym badoo u Ciebie?? jesteście razem?? :D

w dodatku jak zalozyl facebooka nie mialm ustawionego status zwiazku. (twierdzil ze nie chcialo mu sie grzebac w ustawieniach, ale juz zeby ustawic ze intesresuja go kobiety to mu sie chcialo, a ta opcja jest na tej samej stronie...) pozniej ustawil zwiazek na jakis czas, ale tylko dla znajomych... tyle ze znajomi akurat o nas wiedza, a nowo poznane laski nie, wiec wypadalo by miec ujawniony status dla wszystkich

niezle chlopak kombinuje hahahhaa

zaczelam sie podszywac pod ta laske z badoo i pisac z nim. oczywiscie pisal mi pozniej zebym sie nie wyglupiala i nie pisala do niego z innych kont, ale na pytanie z jakich kont wyslal mi linki lasek ktore do niego pisza, ale laski pod ktora sie pdszywam nie wyslal... no i zaczelam pisac z nim. kiedy chcial mnie (ta laske) zaprosic do znajomych zmienil status zwiazku.... zapytalam czy ma dziewczyne, odpisal , ze nie, zaproponowalam spotkanie, zgodzil sie od razu... po tym komencie ze jest zajety zapytalam z konta tej laski czemu nie powiedzial ze ma dziewczyne chociaz ma, wypieral sie dalej ze nie ma i zeby olala ten koment...

stesmy razem, kocham go... on podobno mnie tez. ale wg mnie takich rzeczy sie nie robi jesli sie jest w zwiazku. zamierzam z nim porozmawiac i zapytac czy chce sie rozstac, czy chce sie jeszcze wyszalec, sprobowac z innymi.... nie moge sie zebrac do tego jednak

Gość Dziewczyna..
O kurcze, faceci to są jednak małostkowi gówniarze. Ja niestety nie widze tej opcji, kto chce Cie poznać :(

jak Ty możesz być aż tak głupia?? przecież on Cię nie kocha :D

mialam nawet o tym zajsciu temat. wszyscy mi mowili ze on doskonale wie ze ze mna pisze, ze to ja sie podszywam... ale moze tylko tak pisali zebym sie uspokoila...

weź przejrzyj na oczy kobieto.. jak można kogoś kochać i pisać i umawiać się z jakimiś siksami.. Twój facet nie dorósł jeszcze do związku.. :)

mowi, ze kocha... ale co robi... w dodatku nie znam jego hasla na fb i to badoo odkad zalozyl nie chcial mi go dac, a na nk i inne konta do tej pory zawsze dawal i chcial moje... nie mielismy tajemnic. a odkad zalozyl tego fejshooja i nie chcial dac hasla zaczelam cos podejzewac...

facet Cie robi w bambuko, a Ty to lykasz jak pelikan Dziewczyna - ona nie o fejsie pisze tylko Badoo