Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Dziewczyna..

FACEBOOK zrujnował mój związek.

Polecane posty

Gość w jakim świecie ja żyje....
a to jest kurde najważniejsze tak? Żeby na wstępie ustawił , że ma dziewczynę, żeby cały świat widział... Ja się nie zdziwię, jeśli koleś robi sobie po prostu jaja z Ciebie- i widzi jak się wkręcasz i pogrążasz. Na zdrowy rozum pomyśl ? Jeśli miał kilka awantur o tego durnego facebooka, to specjalnie mógł takie jaja zrobić. Bo jakie jest prawdopodoieństwo, że akurat wybrał se pierwszą lepszą, za którą się podszywasz ? Poza tym - Ty masz 21 lat on 23 . Czy Ty myślisz, że będziecie razem do końca życia? Nie zdarza się to większości par w Twoim wieku, więc może warto podejść do wszystkiego na luzie. Faktycznie ciąnie go na bok ? Niech idzie w cholerę droga wolna, jesteś młoda, znajdziesz nie jednego ! A jak masz problem to mówię, powiedz to jemu! Stękanie na forum niewiele Ci da. Ja Cię przepraszam, ale dziewczyno, schyl się i rozpędź, a sama ściana Cię znajdzie - może wtedy wbijesz sobie trochę rozsądku do głowy. Bo jak na razie słyszę tylko : klikać to klikać tamto, on kliknął, on poznał, hasła, numery , statusy w związku... A tak do wszystkich - abstrahując od powyższego przypadku- dziewczyny, jeśli chcecie stracić chłopaków, to rozrzucanie się nad statusami związków na fejsach i robienie awantur z tego powodu to pierwszy krok w tę stronę.

bo nie każdy lubi robić światowe widowisko ze swego prywatnego życia. Nie każdy czuje potrzebę ogłaszania przed całym światem jakim się jest przeszczęśliwym i słiit zakochanym w swej słittt niuni, która tak pięknie robi dziubek na zdjęciu nr 358. Jestem kobietą, ale wiem, że z 80% facetów tak uważa, jak ja. I nie zdradzają swoich żon dziewczyn ani narzeczonych. A potem się dziwię, czemu mam powodzenie wśród chłopaków lat 20 , którzy swe równieśnice nazywają "rozebranymi pustostanami o IQ równym 10" . Chyba zaczynam ich rozumieć.

Gość yhyhyhy
ja pierdole hahahaha wezcie sie jebnijcie w leb zalosne malolaty, fejsbuk to nie wszystko cholera zajmijcie sie zyciem w realu bo z tego co piszesz to mozna by pomyslec ze swojego faceta znasz tylko z internetu żałosne

Gość przygarnij kropka.....
zalosne to wy jestescie za te cala nienawisc do faceboka :D jak wam ma byc lzej to wyobrazcie sobie ze to gg :D tu nie chodzi o rodzaj komunikatora tylko o charakter faceta

Gość cikitaaaaaaaaaaaaaa
dlatego nie zakładałam tego badziewia ,! przecież można zablokować te komentarze itp. i po sprawie ! ale jak ktoś czuje się dowartościowany przez świtaśny komentarz to już jego wola !

dziwne ze nikt jeszcze nie wspomnial o lansowaniu sie fotkami z wakacji na facebooku, bo zazwyczaj to jeden z zelaznych argumentow :D szkoda, ze nijak ma sie do tematu, no ale zawsze mozna wylac swoje frustracje i nienawisc do facebooka :D

przez tel. kom. na gg, na skype, na nk i w realu rownie dobrze mozna zdradzic ale nie, wszystkiemu winien ten fejsbuk smieszne jestescie dziewczyny ja mam normalnych znajomych na facebooku z roznych zakatkow swiata, jak ktos ma zasady to konto na facebooku nie przyczyni sie do tego ze bedzie zdradzac :D chodzi o charakter i zasady moralne a nie rodzaj komunikatora

ale laska nawija tylko o tym, że kliknął, nie kliknął, etc... Jak się to ma do realnego życia? Awantury o klinknięcia? Zamiast rozmowy jak w normalnym "poważnym związku" jakieś zagrywki przez FB i robienie z siebie idiotki pod innym loginem? No czy to jest mądre? A o życiu w tzw realu nie mówi prawie nic- więc jak tu wysnuwać wniosku na temat realnego życia? Aha - ja Cię moja droga żałosną nie nazywam, więc jeśli o zniesławienie w sądzie nie chcesz wylądować, to radzę Ci nie obrażać ludzi- owszem są normalni ludzie na FB, jak wszędzie. Na kafe też bywają normalni.

aha - i nie ja założyłam Topic ze fejsbuk zrujnował mój związek....

ale ja go znam i wczesniej tak sie nie zachowywal. wczesniej mial nasze zdjecie i normalnie przyznawal sie do mnie. od tego facebooka mu zaczelo cos do lba jebac. nagle zachcialo mu sie prywatnosci i nagle zachcialo mu sie ukrywac ze jest w zwiazku. ja go niczym nie sprowokowalam, sam nagle zaczal sie tak zachowywac. jakby od poczatku taki byl nie rpobilabym z tego calej tej afery, ale znam go 5 lat wiem jaki jest i dlatego mnie dziwi jego nagle zmienienie zachowania.

''Awantury o klinknięcia? Zamiast rozmowy jak w normalnym "poważnym związku" jakieś zagrywki przez FB i robienie z siebie idiotki pod innym loginem? N'' - a przep[raszam bardzo pomysl logicznie jak niby mialam sie dowiedziec co on na tym badoo wyrabia?? czy klika zeby poznac inne laski? czy je podrywa??? no jak inaczej jak nie zakladajac falszywe konto ze zdjeciem ladnej laski. tylko stosujac taka przynete moglam to sprawdzic. mialam spytac czy klika tam zeby kogos poznac? to spytalam- sklamal, ze nie. mialam powiedziec ze chce haslo i sama sprawdzic? myslice ze by dal? kiedys tak, ale odkad zalozyl fb nie ma mowy bo ciagle gadanina i powtarzanie w kolko ''wirtualny swiat to nie to samo co realny, troche zaufania itp itd'' tak troche zaufania jak?! jesli jak pytam to klamie a okazuje sie pozniej co innego.

Gość gość
tu najlepsza aplikacja do podgladania na facebooka zobacz kto cie czesto podgląda na facebooku i interesuje sie twoim zyciem teraz tu http://facewatch.pl/3100d4be/12