Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Nikon553

Największe bledy popełnanie w modzie przez facetów.

Polecane posty

Gość Nikon553

Hej dziewczyny Jakie wg. was faceci popelniaja bledy w ubiorze? oprócz skarpetek z sandałami.

temat rzeka :P przestylizowują sie - facet ma byc męski i klasycznie ubrany - moja pierwsza zlota zasada :P nie lubię przedobrzenia, to ja mam błyszczeć, a mój mężczyzna ma być przede wszystkim facetem, a nie papugą :P nie lubię -kolorowych nadruków, napisów, obrazków na koszulkach i koszulach - to dobre dla nastolatków - koszul wkładanych w spodnie (chyba ze do garnituru) - krawatów - w większości są zbędne wg mnie :P - okropnie drazni mnie jak niektórzy noszą koszulki typu polo i stawiają kołnierzyk cały do góry :O idiotyczne... jak coś sobie przypomnę, to dodam ;)

Gość Nikon553
Dzieki szał ciał. Chodziło mi właśnie o takie mniej spotykane błędy w czasopismach. Ty je właśnie wymieniłaś. Czekam na wypowiedz innych:)

prosze ;) uprzedzam tylko ze to moje bardzo subiektywne zdanie i sporo osob zarzuca mi ze jestem zbyt wymagająca w tej kwestii, niemniej tak mysle i w kolko o tym trąbie chociazby tu na forum ;)

Gość fan Koksa
Największe bledy popełnanie w modzie przez facetów: 1 - że w ogóle przejmują się modą

ja również nie lubie przestylizowanych facetów jesli ma oryginalna fryzure, to ciuchy bardziej stonowaabym, aby wlasnie ja wyeksponowac, nie cierpie gdy facet ma pokrecona fryzure plus zbyt charakterystyczne ciuchy... no i jeszcz ejest kwestia ze nie kazdemu pasuje taki freekowy styl... nie podoba mi sie stylizowanie na sile ja lubie jak facet jest facetem :) ma wygladac mesko ale z klasa :) i adekwatnie do wieku- patrz krzysiu ibisz... chyba dalszy komentarz zbedny :D

Rurki u faceta to koszmar..chyba najgorsze co moze byc. Noszenie adidasow 365 dni w roku zwlaszcza typowo sportowych bialych( nie mam nic przeciwko bialym adidasom ale nie do wszystkiego)

Gość no to teraz sobieeee
1. biale skarpety 2. skarpety +sandaly 3. sweter do spodni-serio widzialam :D 4. stringi 5. gora sportowa a spodnie na kant

Gość ciekawski m.kl.
Możesz wyjaśnić o co chodzi w tym swetrze do spodni? ;] Bo nie bardzo rozumiem. Czyli sweter tylko do gaci albo spódnicy mam ubierać? :D Ubieram np. czarne sztruksy i czarny sweter, co w tym niby złego? ;]

moze ze sweter byl wsadzony w spodnie?:P moze o to chodzilo moj facet nie robi jakichs bledow nie nosi sandalow,ale z kolegami maja takie cos ze nosza japonki po domu a do tego biale skarpetki i dresy i kazdy jego kolega tak chodzi:O :P mnie to smieszy ale wyglada jak wyglada ale jak wychodzi to zawsze sie normalnie ubierze a jesli chodzi o bledy to wlasnie te skarpetki plus sandaly, ale kobiety tez tak nosza, i nie tylko te starsze:o ubior ala timberlake, czyli garnitur plus biale adidasy

Gość strikemaster
Największym błędem popełnianym przez nas w dziedzinie mody jest zakładanie spodni. Na temat wyglądu nie będę sie wypowiadał, nie mi o tym przesądzać ale spodnie sa dla nas znacznie mniej wygodne niz kilt. A to jeszcze nie wszystko, jest poważniejszy powód, to zdrowie - spodnie (kazde spodnie, jak chcecie wykład z zakresu termodynamiki połączony z linkowaniem publikacji medycznych, proszę bardzo, wystarczy poprosić) powodują poważne choroby u mężczyzn. Dlatego można smiało powiedzieć, ze to najpoważniejszy błąd w męskiej modzie, jaki zdarzyło sie nam popełnić, do tego powszechny wiec widoczny w statystykach zachorowalności na "męskie" choroby.

Za ciasne jeansy - nie wyglada to ani seksownie, ani elegancko. Buty w szpic Male torebki, t. zw. barsetki hawajskie koszule z nadrukiem w kwiaty, motyle i inne bajery koszule w kratke i pepitke - jak z babcinej firanki w kuchni kowbojskie kozaki i kapelusze nadmiar bizuterii ze zlota, srebra, skory i drewna za krotkie szorty woda toaletowa o mdlawym slodkim zapachu za krotkie krawaty - zwisy meskie ;) stare, znoszone, powyciagane ciuchy brudne buty i skarpetki bielizna taka, jakby pozyczona u Dziadka

Kiedys czytalam artykul o jakims ministrze z Afryki, ktory przychodzil do pracy w garniturze i na bosaka. Fajnie, co?

Gość fajny temataax
scs