Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ettet5

CZY WG WAS MOJE NOGI i mój tyłek SĄ PASKUDNE??ALE SZCZERZE !!!!

Polecane posty

Gość taka_jedna_sobie......
ja piertole... jakie zdjęcie.. :/

Gość aj tam aj tam olaboga
fajne masz nogi i tylek, nie marudz!!

Gość BlueBerry00013
nie są idealne, ale są spoko ;) czyżby jakieś kompleksy ?

Gość tomekk4545
nie masz wazniejszych rzeczy na głowie niz kompleksy ?

Gość lekkomyślna artystka
piękne, proste nogi, fajny tyłek, ale nie noś takich majtek, w nich żaden tyłek nie wygląda dobrze. Ja noszę stringi BIODRÓWKI i Tobie też polecam, zwariujesz, jak zobaczysz w nich swój tyłek ;) o facecie nie wspominając.

Gość ettet5
TAK MAM KOMPLEKSY !! WIDZICIE SAMI JAKI MAM PRZESTRZAL MIEDZY UDAMI :(:( i jaki maly tylek :(

Gość \ohydne nogiiiblleee
Paskudne ,krzywe nogi .. łydki jak kołki ,zero mięsnia na łydce:( dupy wcale nie ma,plaska i obwisła. idz na sillownie!

Gość BlueBerry00013
przestrzał to ty masz w głowie ;/ za przeproszeniem ;p dziewczyno zacznij się doceniać ;] i nie przejmuj głupotami, lepiej jest mieć nogi niż w ogóle ich nie mieć ! zacznij cieszyć się życiem ;] i doceniaj to co masz, bo za pewne znalazło by się kilka osób, które by się z miłą chęcią zamieniły za to co masz ;]

Gość lekkomyślna artystka
idealne nogi po złączeniu powinny się łączyć w 3 miejscach: - na samej górze ud - w kolanach - łydkach - kostkach. masz idealne nogi!

Gość paula12345
Dziewczyno! masz piękne nogi! są zgrabne! niebawem wyjdzie słońce wystaw pupę i opal się a przede wszystkim zainwestuj w dobra bieliznę - seksowną a zarazem wygodną! ja mam za to grubsze uda, ale strasznie małą pupę! więc uszy do góry żadna z nas nie jest idealna - albo tylko taką udaje :) pamiętaj o bieliźnie!

Gość ettet5
ALE MI SIE NIE ŁĄCZA W TRZECH MIEJSACH :( BO W UDACH SIE NIE ŁĄCZĄ :(:( po za tym kolezanki dokuczaja mi ze mam przestrzal miedzy udami bo takie chude :(:(i tylek faktycznie mam plaski jak widac na focie i zwisły :(taka budowa:( na 170 cm mam w tylku tylko 93 cm :(

Gość ettet5
ja doceniam ze zdrowa jestem i mam te nogi ale nie zrozumiecie jakie to okropne w lecie chodzic w spodniach ciagle z powodu kompleksów:( nigdy w zyciu nie mialam na sobie tak naprawde mini ani spodniczki krótkiej jak gdzies wychodzilam poza dom :(a mam już 29 lat :(:( wszystko przez kompleksy bo ciagle tylko słysze ze za chude itd:(

Gość lolwtf
Ty już od dawna co jakiś czas wrzucasz tą fotę:O weź sie zajmij czymś pożytecznym :O i nie jesteś chuda, masz obwisłą doope zacznij ćwiczyć

Gość chyba wszystkie dziewczyny
chciałyby mieć taką przerwę między udami:D np. ja bym chciała bardzo, ale to chyba bym se musiała odrąbać nadmiar w girach:O bo niestety trudno zrzucić cokolwiek z wewnętrznej części ud :O jeśli przeszkadza Ci mało jędrny tyłek, to trochę poćwicz- gwarantuję, że jego wygląd się poprawi fakt faktem, że masz trochę mało kształtne łydki, ale jak powiczysz i Twoje mięsnie popracują, to naprawdę będziesz miała idealne nogi, bo pozycję startową masz świetną :) a nie ma tak, że ktoś z marszu i bez wysiłku wygląda idealnie ;)

Gość DOOOOOOO ettet5
MASZ PLASKODUPIE..HAHAH ZERO TYŁKA

Gość znowu ty?
to zdjęcie już tu widziałam przynajmniej raz wcześniej. :O

A ten przestrzał to nie koniecznie z chudości nóg wynika. Ja mam chudsze nogi a łączą mi się u góry nóg. Taka Twoja budowa, ale spoko jest ok puki nie masz takich nóg --> ()

Gość paslkuder
okropne

Gość ja nie mogę Ty masz chyba
coś z głową:O już tyle razy widziałam to zdjęcie tutaj:O

Gość paslkuder
bardzo chuda

Gość paslkuder
a czemu dupa bleee?

Gość marzenka sliczna
wiesz dobrze ze ohydnie to wygląda to jeszcze potwierdzenia szukasz,weż sie za siebie a nie szukaj opini to ci lepiej na zdrowie wyjdzie

Gość paskudztwo
strasznie chude sa