Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka mama smutna

MÓJ MĄŻ I JEGO POGLĄDY

Polecane posty

Gość taka mama smutna

Witam, nie potrzebuję żadnej rady, chcę się tylko wygadać. Jestem w 14 tc mój mąż ostatnio powiedział mi że on nie uważa że jestem w ciąży bo: - jestem dla niego nie miła (skrytykowałam jak zagospodarował ogród), - wciąż pracuję ( moja praca to podstawa 520 zł + prowizja zwykle ok 2,5 tys łącznie, mamy kredyt i koniecznie trzeba zrobić ogrzewanie centralne w domu bo jest tylko kominek i zimą temperatura to 14-15 stop.więc taka różnica w pensji jest ogromna) - nie robię mu obiadów ( wstaję o 6 rano w domu jestem po 21 wieczorem, 6 dni w tygodniu) - jego mama to w 7 m-cu gnojówkę wywoziła a mnie śmierdzi lakier do drewna ( nie komentuję) - to nie jego dziecko bo do zapłodnienia doszło ok sylwestra a my przecież w święta się kochaliśmy ostatni raz (!) - mam płaski brzuch i przytyłam tylko 2 kg poza tym nie mogę się uprosić żeby jego mama tata i on sam przestali przy mnie palić (wiadomo w mróz 20 stop nie wyjdę z domu żeby oni mogli pojarać) Ani mąż ani nikt oprócz przyjaciółki nie interesuje się moim samopoczuciem. jest mi cholernie przykro z tego względu. Zdjęcia z USG widziałam tylko ja, mąż stwierdził że go taki potwór obrzydza i on nie będzie go oglądać

Gość zalpl
Mróz 20 stopni w kwietniu? To gdzie Wy mieszkacie na biegunie północnym? :classic_cool:

Gość Wiem, nie potrzebujesz rady
ale zostaw tego kmiota za wczasu, potem będzie tylko gorzej...

Gość biowax szampon
Twój mąż jest nieźle popierdolonym gnojem.. Współczuję Ci, choć mam nadzieję, że to prowokcja i nie ma takich facetów na świecie..

Gość misia1111111111111111111111
NO FAKT TO JAKIŚ DURNY FACET ZAPATRZONY W SIEBIE

Gość muzaaaa
raptem teraz wszystko ci u niego przeszkadza, co, balas sie zostać starą panną i brałaś faceta jaki sie tylko napatoczyl, to teraz masz

Gość taka mama smutna
jeżeli chodzi o mróz to chodziło mi o luty. Nie wiem jak dam sobie radę sama, najwyżej będę musiała pracować przez internet przez cały czas. Pewnie myślicie że to głupie ale przeczytałam sobie to co napisałam i uświadomiłam że lżej mi będzie samej niż z nim. Trudno dzisiaj raczej zostanę na noc w mieście. Zobaczymy co będzie jutro. Dodam tylko że rozmowy nie przynoszą skutku. Prowokacja- nie, tacy mężczyźni zdarzają się naprawdę

Gość taka mama smutna
nigdy nie bałam się że zostanę starą panną, ale odkąd powiedziałam mu o ciąży z dobrego męża wyszło właśnie takie coś.

Gość wedlug mnie niepotrzebnie
dość dobrzxe zarabiasz, wiec bez problemu sobie poradzisz sama. Wazne ze przejzalas na oczy:)Powodzenia

Gość zzzazula
Niech on sie zdecyduje, czy jestes w ciąży, czy nie jestes, bo albo nie jesteś, albo to dziecko kogoś innego, więc jednak jesteś

Gość zebra w kropki 2011
oj ale trafiłaś, współczyje. Ale może jeszcze wszystko wróci do normy, moze on to tak dziwnie odbiera.

Gość dlakkka
no bo może go wrobiłaś w dziecko to teraz masz

Gość siur ofkors
matko! ale zascianek. lepiej ci bedzie bez niego. zle nie zarabiasz dasz sobie rade. wynos sie z tego zascianka bo Ci tylko szkodzi.

Gość Czerechowa
fajne prowo! pozdrawiam i zazdroszczę dobrego samopoczucia....

Gość taka mama smutna
to nie prowokacja jest. ie prosiłam o opinie ani komentarze.

Gość Czerechowa
To trzeba było do pamiętnika wpis zrobic jak nie chcialas komentarzy. Tu jest forum i pisze każdy kto chce.

masz jeszcze okolo tygodnia na usuniecie ciazy usun ja kopnij przyglupa w dupe i zapomnij o wszystkim bo nawet jak z nim zostaniesz to nie wytrzymasz dlugo po urodzeniu dziecka wykoncza cie psychicznie przerobilam to samo i nie licz na to ze jak urodzisz cos sie zmieni

Gość LaRo
No słuchajcie - nie za pochopnie z ta radą o usunięciu?! Ludzie - puknijcie sie w łeb!!!

ja tylko radze bo potem samej jest ciezko to jej wybor przeciez nikt nie kaze tego robic tylko zucilam propozycje boo taki chlop to meka do konca zycia

Gość Czerechowa
To może zastanów się zanim "rzucisz propozycją". Dziecko to nie banan...

Gość to na pewno
o matko!wy to macie pomysly:(

Dobrze zarabiasz, dostaniesz alimenty na dziecko i dasz radę.Po co tracić życie z takim durniem!

Gość Sonney
Moim zdaniem to bzdura na kółkach - nie podniecajcie sie tak!