Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Miss. M

Tak z ciekawości tylko pytam-czy są tu mamy biegające?

Polecane posty

Dbające o sylwetkę? Dodam, że nie chodzi mi o bieganie za dzieckiem tylko tak sportowo? ;)

Gość ja mam dom 3pokojowy
ja bym chciała ale mąż co najwyżej na 5 min z dzieckiem zostanie, po porodzi zostało mi sporo do zrzucenia, wiadomo ze jogging by pomog ale tez ciezko sie zebrac

Gość offerma--
tu same leniwe suki siedziom co sie czipasami opychaja cwiczenia im nie w glowie, temat z dupska wzielas, nie ten dzial

Gość bukaaa
Dwa lata temu jeszcze biegałam, jakoś w zeszłym nie umiałam się zebrać. Dziecko można wsadzić do wózka i z nim biegać. :)

Dział właściwy bo też jestem zajętą mamą. Z wózkiem nie pobiegam, to nie dla mnie-nie wygodnie.;( Aż dziwne, tyle matek pisze o problemach z wagą a żadna nie uprawia sportu, bieganie jest najtańsze, nie wymaga sprzętu, kształtuje sylwetkę, pomaga zrzucić wagę. Ja schudłam już 3 kg od zeszłego tygodnia.

Gość kiciorek-ek
nie biegam bo nie lubię :) a do tego mam astmę :) Ale chodzę na pilates dwa razy w tygodniu, codziennie skaczę na piłce i robie 45brzuszków. Po porodzie schudłam bez problemu- może dlatego, że nigdy nie byłam gruba?