Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszustkaoszustkaallegro

oszustka na allegro

Polecane posty

allegroagatki ta dziewczyna wystawia ubranka po swojej corce ale umieszcza inne zdjecia a na stronie " o mnie" ma napisane zeby nie sugerowac sie zdjeciami!!!!!!! bo to nie sa te ubranka

Gość innoveaa
To gdzie oszustwo, skoro na stronie wszystko pisze?

Gość test test
to zglos ja do allegro,w czym problem:O

wprowadza w blad bo pisze ze ma 10 ciuszkow i pokazuje 10 zdjec nie tych ubran ktore ma

Gość innoveaa
"prosze o uwazne czytanie aukcji; ubranka dla dzieci to zdjęcia przykladowe dlatego prosze zagladac na strone o mnie prosze nie sugerowac sie zdjeciami poniewaz w paczkach za symboliczna cene wysylane sa ubranka jakie posiadam po swoim dziecku-dla niejasnosci prosze pytac przed dokonaniem zakupu." Gdzie tu widzisz oszustwo, skoro kobieta poinformowała, że nie kupujesz ubrań ze zdjęć?

czy ja wiem czy oszustka? przecież podała informację, żeby nie sugerować się zdjęciami, tak to jest jak się nie czyta informacji, regulaminów itp:O

Gość autorka niedorozwój
i tyle

Gość gdzies oszustwo?
głupie pytanie, takie informacje zawiera sie w OPISIE aukcji, na aukcji zamieszcza sie sprzedawane rzeczy a nie fikcyjne. Tak to zwykłe oszustwo. Sprawę nalezy zgłosić do allegro. Gdyby to napisała wyraźnie na aukcji to ok, ale w stronie o mnie? Bez przesady.

naszcescie nie kupilam na jej aukcji nic jescze... lecz malo brakowalo le wedlug mnie jest to wprowadzanie w blad

to raczej ostrzezenie dla osob, ktore nie czytaja tresci aukcji, a takie sie zdarzaja. i kupuja np "zdjecie" jakiegos sprzetu - jestto wyraznie napisane w aukcji ale nie doczytal ktos kupujacy :)

ale takie osoby co sprzedawaly zdjecia mialy blokowane konta wiec to jest naruszenie zasad

Gość też uważam że oszustwo
to jak * w umowach i opisy drobnym druczkiem :O niby ok, ale jednak nie do końca.... bo strony "o mnie" nie każdy czyta, po za tym co to ma być zdjęcia przykładowe ubranek? na aukcji powinno być pokazane to co się sprzedaje!

Gość sgbvasd
podaj link do aukcji

Gość to nie kupuj jak ci nie
odpowiada

Gość sgbvasd
nic nie wystawione na tej

Gość maratynka29
dla mnie to tez nie uczciwe do konca. Sprzedawca powinien zamiesczac zdjecia tego co sprzedaje ,a nie jakies przklady inych ubranek. Dziewczyna liczy na to ze ktos nie doczyta i kupi jak z obrazka, a potem wysyla jakies szmaty z lumpa.

autorce chyba chodzi o ta aukcje http://allegro.pl/mega-paka-10szt-3-4-lata-zabawki-i1486748636.html i ten komentarz (pewnie jej) "Kochani kontakt ze sprzedającym SUPER ale co najgorsze to ubranka które zamówiłam dla córeczki przyszły owszem dość szybko tylko szkoda że wszystkie inne niż były na obrazku pokazane i które miały być inne towar odesłałam a pieniędzy nie ma "

Gość yuyuyuyuyuy
jest oszustka skoro pisze tak w opisie aukcji"Podoba Ci sie ten zestaw negocjujmy cene"!!!!!!! TEN ZESTAW w domysle TEN, KTORY JEST NA ZDJECIU!!!

zawsze trzeba czytac strone "o mnie" oraz patrzec na komentarze. tego sie nauczylam po kilku nieudanych tranzakcjach. Z reszta allegro to idealne miejsce dla roznych naciagaczy - kiedys tak nie ylo, teraz trzeba uwazac. mnie najbardziej denerwuje plaga zawyzonych kosztow wysylki, albo doliczanie za kolejna rzecz, niezaleznie od jej wagi

Gość maratynka29
na aukcji nie ma info ze to sa inne ubranka niz ze zdjecia, dopiero pisze o tym "w stronie o mnie" OSZUSTKA

Gość dfghiokp'[o/gfc
A dla mnie to jest oszustwo bo przykładowe zdjęcia świetnych ubranek to co innego niż otrzymanie paczki ze szmatami

Gość bukaaa
To po co w ogóle zamieszczać zdjęcia? Żeby nabrać ludzi. :o Bo zdjęcia są po to, aby zobaczyć, jak licytowana rzecz wygląda.

Gość bukaaa
No i w tej aukcji, co podała madz nie ma ikonki "o mnie".

No i w tej aukcji, co podała madz nie ma ikonki "o mnie". wlasnie to mnie tez zdziwilo jak sie nie zgadzacie z jej 'o mnie' to zgloscie to do allego, ja juz to zrobilam, a im wiecej zgloszen tym wieksze prawdopodobienstwo, ze cos z tym zrobia

Gość otórz to,
zdecydowanie naciągaczka. liczy na to, ze ktoś nie doczyta:O powinno się bojkotować nieuczciwych sprzedawców:O

Gość bukaaa
Myślę, że jak na 4 komentarze za sprzedaż ma 3 negatywy, to wielkiej kariery nie zrobi. Choć ludzie często nie czytają komentarzy i potem są wiele zdziwieni, choć kilkaset osób przed nimi juz dało negatywa. :o

tak naprawde to ja kupilam od niej ten zestaw ubranek ale poza allegro wiem moja glupota, bo pieniadze wyslalam a ubranek nie ma ;( ani takich ani zadnych innych, chcialam tylko ostrzec innych przed nia a i jak ja kupowalam to nie miala jeszcze zadnego negatywa...

ona nawet sprzedajac na allegro ma napisane, ze zadnych zwrotow nie przyjmuje - ja od takich osob nie kupuje. chciaz zdarzylo mi sie chyba tylko 2 razy zwrocic przedmiot, ale brak zwrotow to powoduje u mnie jais niepokoj