Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oszustkaoszustkaallegro

oszustka na allegro

Polecane posty

Gość do autorkiiiii
napisz do allegro,ze ona ci to sprzedala poza aukcja te rzeczy na bank ja zablokuja:O kasy nie odzyskasz ale przynajmniej bedziesz miala satysfakcje ze utarlas jej noa:D

Gość ale bitch
prześledźcie dokładnie jej aukcje. Na żadnej nie ma mowy o tym że ubranka są inne niż na zdjęciu. Nie otwierając strony o mnie nikt się nawet nie domyśli że może być inaczej. Sucz znalazła sposób ale kariery jej nie wróżę. Jeszcze kilka takich aukcji i allegro jej zabroni sprzedawać w ten sposób.

"napisz do allegro,ze ona ci to sprzedala poza aukcja te rzeczy na bank ja zablokuja kasy nie odzyskasz ale przynajmniej bedziesz miala satysfakcje ze utarlas jej noa" to byla tranzakcja poza allegro wiec ich nie obchodzi. i nie ma zakazu sprzedawania poza allegro

Gość test test
jasne ze allegro zalezy zeby nie bylo sprzedazy poza allegro! przeciez oni na tym traca kase bo traca prowizje od zakonczonej sprzedaza aukcji!! autorko zglos ta babe, zablokuja ja na 100 procent!

"W Allegro niedozwolone jest zamieszczanie aukcji, które umożliwiają dokończenie transakcji poza serwisem lub taką możliwość sugerują. Dotyczy to także aukcji umożliwiających ominięcie opłat oraz prowizji od sprzedaży..... " czyli zakazane jest reklamowanie, ze jest taka mozliwosc, lub odsylania na inne swoje strony, a nie ma nic na temat tego, ze taka sprzedaz bedzie karana.

"jasne ze allegro zalezy zeby nie bylo sprzedazy poza allegro!" im zalezy ale nie moga dac ostrzezenia za oszustwo, ktore sie odbylo poza allegro

Gość oszustkaoszustkaallegro
zglosilam :( no i mam nauczke ze nigdy poza allegro i nigdy bez czytania wszystkiego o sprzedajacym :)

Gość Anniaiia
Ja zawsze wszystko dokladnie czytam ale zglosilam