Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość martwie sie moja szyja

szyja, zdrowie, ortopeda - jak jest u was?

Polecane posty

czy wam tez łatwiej szyje jest wykrecic w jedna strone, a w druga troche gorzej i czujecie pewnien opór, czy tylko ja tak mam (moge mocniej wykrecic szyje w prawo) i powinnam isc z tym do ortopedy? prosze o powazne wpisy

Gość mnie tez martwi moja szyja
co prawda moge ja tak samo obrocic w lewo jak i w prawo ale jak to robie to cos mi trzeszczy w szyji jakby na polazeniu szyji z czaszka. tak mi sie wydaje ze to w tym miejscu

Gość okulary
a po co Ci ortopeda,dobry masazysta czyni cuda a poza tym dobrze jest oczyscic stawy z nagromadzonych tam kryształków które powoduja chrupanie podczas ruchu

Gość tak tylko jak to oczyscic
?

Gość okulary
Według metody Dr.Tombaka np.jest dokładny opis w internecie

ale nie macie wrazenia ze w jedna strone wam łatwiej ja obrocic? a w druga co prawda mozecie, ale czujecie pewnien opor ?

Gość okulary
Jezeli któryś miesiń jest zacisniety to tak bedzie,ja nie czuje takiego wrazenia:)

moze jestem nieproporcjonalnie zbudowana? :(

Gość okulary
Bo człowiek nie jest symetryczny,a czy tak miałas przez ccałe zycie???:D

nie wiem..dawniej na to nie zwracalam uwagi ... ostatnio zaczelo mi to przeszkadzac i zauwazylam ze moge w jedna strone wykrecic mocniej niz w druga

Gość a ja ostatnio zauwazylam ze
moje nadgarstki sa jakies malo ruchome w porownaniu z innymi ludzmi i nie wiem czy to teraz sie tak mi stalo(choruje na zespol ciesni nadgarstka- wiec moze to od tego) czy mam tak od zawsze

Gość okulary
no to jak napisałem,nadgarstki to tez stawy,nalezy oczyscic je z kryształków tam nagromadzonych,powodujacych sztywnosc i chrupanie przy poruszaniu

chyba pojde z tym do ortopedy

a w jaki sposob mozna oczyscic je z kryształów?

Gość okulary
Do ortopedy???jak ortopeda sam ma takie objawy,pisałem wczesniej,oczyszczanie np,metoda dr Tombaka

dzieki za stronke:)

Nie wiem, kto wam takiego kitu nawciskał, że w stawach sa jakieś kryształki.. Ale jeśli pomaga taka kuracja i przy tym nie szkodzi, to proszę bardzo... Warto podać wiek przy takich dolegliwościach.. A ruchomość szyi nie musi być taka sama u wszystkich. A jej ograniczenie po jednej stronie może wynikać np. ze zwyrodnienia, zbytniego napięcia mięśni po jednej stronie, wypuklinie jądra miażdzystego bardziej po jednej ze stron itp. I należy w pierwszej kolejności zrobić zdjęcie RTG.

Gość A co Ty
Edyciak nie słyszałas co zbiera sie w stawach???a wiek nie ma tu nic do rzeczy??wejdz na stronke wyzej???słyszałas o Dr Tombaku Edyciak???

Gość khymkhymkhym
Ja slyszalam duzo dobrego o dr Glince :P Jasne, leczcie sie przez internet, chyba wam w te stawy powlazily krysztalki ale ciekle :P Uwaga! To ma tendencje do przerzutow i skonczy sie w koncu na krystalizacji mozgu.

Gość Chcę żyć
Ale Ty gadasz nastepna madra po Edyciak,khymkhymkhym.nie przez internet tylko sa pozycje tego autora Dr Tombaka,dostepne w ksiegarni,a Ty gdzie sie leczysz,ze masz takie archaiczne myslenie???

Gość Do-khymkhymkhym
No ale ty tez masz te stawy zawalone kryształkami wiec chyba i juz masz przezuty na mózg bo piszesz takie idiotyzmy,hmmmmmmmm

Gość khymkhymkhym
Poziom dyskusji zrobil sie krystalicznie czysty. Nie mam zamiaru znizac sie do waszego poziomu - musialabym sie polozyc. Ciesni nadgarstka nie wyleczy sie oczyszczaniem organizmu. To sa dwa totalnie rozne pojecia i dwie metody leczenia, ktore to moga sie co najwyzej uzupelniac. Artroze tez bedziecie leczyc oczyszczaniem organizmu? Uszkodzenie stozka rotatorow? A moze raka tez tak wyleczycie? Polecam wizyte u dr Zdrowy Rozsadek. Zegnam ozieble

Gość Do-khymkhymkhym
Nie masz sie co tak zegnac,ozięble czy nie ,nikogo to akurat nie obchodzi tylko ciekawe ze napisałas o poziomie a sama reprezentujesz bardzo symboliczna wiedze,szkoda mi takich hardych ludków bo zawsze zle koncza,oczyszczanie organizmu to podstawa do leczenia kazdej choroby i raka również,szkoda tylko,ze masz takie archaiczne i pozbawine wiedzy myslenie:)

Gość Drganie powiek
O jakim człowieku nie słyszałas Edyciak????

Gość w dnie moczanowej
tworza sie w stawach krysztalki wiec jednak jest to mozliwe

W dnie moczanowej oczywiście, na tym ta choroba polega :) ale nie zwalajmy winy na jakieś kryształki, że niby sa odpowiedzialne za wszystkie choroby.

Gość Drganie powiek
O Tombaku nie słyszałas???no to cos nie jestes na czasie,nikt nie napisała o wszystkich chorobach na podstawie krystalizacji w stawach ,mówimy tu o tym,ze organizm chętnie w stawach odkłada włąsnie takie rzeczy i czesto jest tak ze włąsnie one to przeszkadzaja nam prawidłowo funkcjonowac