Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jusyynkaaa

Objawy ciazy u mnie

Polecane posty

Gość Jusyynkaaa

Witajcie , kochałam sie z narzeczonym juz bardzo dawno doszlo do.. jakieś 3 tygodnie temu, dzisiaj wstałam z bólem piersi, strasznie mnie sutki bolą ale tylko gdy dokne.. niedawno teraz gdy robiłam siusiu podcierałam sie i zauważyłam na papierze lekko ale lekko czerwona plamkę... to chyba ciąża prawda?

Gość Jusyynkaaa
edzia125- Kochana ja jestem juz po miesiączce skończył mi sie tydzień temu... Biorę tabletki anty juz ponad 3 lata wiec kochamy sie i zawsze we mnie dochodzil a teraz czuje ze cos nie poszło tak.. w szoku bylam Ja nigdy po miesiączkę nie mam czerwonych plamień.. i nigdy piersi mnie nie bola przed miesiączkę ani w trakcie... doradź coś..

Gość Jusyynkaaa
a do wytrysku doszlo 3 tygodnie temu.

Gość Jusyynkaaa
Biore te tabletki aby wlasnie nie zajsc w ciaze.. dosc dlugoc czasu je zazywam i zawsze we mnie dochodzil .. i nigdy nie bylo z tym zadnego problemu a tu prosze jakies dziwne objawy i przerazila mnie ten papier strasznie..

Gość Jusyynkaaa
zaczal sie 17 marca a skonczyl sie 19 mam tylko 3 dni okresu

1. Bierzesz tabletki antykoncepcyjne. 2. Po tym seksie, który ewentualnie mógłby doprowadzić do zapłodnienia miałaś krwawienie. Więc jaka ciąża? :o Przeczytaj w ulotce czy nie ma żadnej informacji o tym, że mogą wystąpić plamienia. Skosnultuj to z ginekologiem.

Gość Jusyynkaaa
no dobrze zrobie tak ... dzieki..

dziewcyna potrzebowala rady a ty na nia naskakujesz. troche wyrozumialosci dla tych ktorzy moga wiedziec mniej jub jak wiedza to chca sie upewnic.

Gość Jusyynkaaa
dzięki Edzia buziak w Twoja stronę

Gość magiaia
Perwersja ale ty jestes głupi/a , juz ci raz pisalam jak bardzo zal sie robi jak sie ciebie czyta .

nie ma sprawy sama sie borykam ze sprawami ktore byly poruszone na forach i dziewczyny mi pomogly. wiec ja nie widze nic zlego w tym ze ktos chce sie poradzic. oczywiscie jezeli pytanie zadane nie jest skrajna tepota. a w twoim przypadku takie nie bylo wiec warto bylo sie wypowiedziec:)

ja tez mialam krwawienie skape jak nigdy i jutro sie okaze czy zaciazylam czy nie. oby tak :)

Gość Jusyynkaaa
wiem co to jest dlugosc cyklu.. nie musisz mi o tym przypominac.. pisze szybko bo obecnie jestem w pracy. a co do Perwersji to tez widzialam jej wypowiedzi zawsze odpowiada jak by byla jakims psychologiem. Dzieki dziewczeta za odpowiedz po prostu sie stresuje duzo dziewczyn wpadlo w trakcie tabletek wiec bylam ciekawa.

Gość Jusyynkaaa
a do Ginekologa owszem pójdę już zarezerwowałam przez telefon spotkanie na jutro..

Gość Dużo lepszy jest
To trzymam kciuki:)

Gość Jusyynkaaa
a nie dziękuje, nie chce zapeszyć

Gość ChlopekRoztropek
Jezeli nie zapominasz o tabletkach, to badz spokojna. A jakby plamienia sie powtarzaly to udaj sie do ginekologa.